Zonde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 20
- chevron_right
Jā, tā laikam būs jādara.Nixon rakstīja:Ieteiktu ielikt vēl pārdesmit latus un aizbraukt uz diagnostiku!
gaisa masas mērītājs man līdzīgus brīnumus taisija varbūt kloķenes devējs, bet labāk tiešam nenožēlo 10-15 ls un aizbrauc uz kārtīgu diagnostikuRudziņš rakstīja:Es tai motorā esmu ielicis jau pie 500Ls, jaunu ieplūdes kolektoru, brīvgaitas regulatoru, zondi, siknas, ruļļi ar gultņiem, izplūdes kolektora blīves 3gb, galvas blīve, vārstu vāka blīve, sadales varpstas devējs, un pagājis apmēram 2-3mēneši, un auto motors iet kā traktors! Vienkārši nezinu kas vēl varētu būt pie vainas Apgriezieni lēkā, uz gāzi slāpst nost, ne tikai kad auksta, bet arī ka silts motors, piem. stāvot pie luksaforu man jātur augsti apgriezieni lai nenoslāptu.
Man izklausās pēc TPS gļuka, bet te patiešām tik daudz varianti ir ka uz diagnostiku labāk aizbraukt un tad redzēs kas un kā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
a? Kāds ir pilnais burtu salikumsJānis.P rakstīja:TPS
Droseles pozīcijas sensors.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
ar to arī vajadzēja sākt, nevis mainīt visu pēc kārtasRudziņš rakstīja:Jā, tā laikam būs jādara.Nixon rakstīja:Ieteiktu ielikt vēl pārdesmit latus un aizbraukt uz diagnostiku!
Ir neliels jautājums par zondi :)
Pašlaik visu laiku braucu bez zondes, jo reāli zondes vieta no izpūtēja ir izgriezta ārā. Vai ir iespēja pašam ietaisīt zondes vietu apmēram turpat, kur viņa oriģināli stāv, vai arī jāmeklē jauns izpūtēja gabals ar zondes vietu, sākot no biksēm ?
Pašlaik visu laiku braucu bez zondes, jo reāli zondes vieta no izpūtēja ir izgriezta ārā. Vai ir iespēja pašam ietaisīt zondes vietu apmēram turpat, kur viņa oriģināli stāv, vai arī jāmeklē jauns izpūtēja gabals ar zondes vietu, sākot no biksēm ?
Izurb caurumu un iemetini pareizā izmēra uzgriezni.
Instagram
viņa strādās, nebūs nekādi gļuki, ja tā apmēram tajā pašā vietā iemetinās, tā jau biju domājis ar to uzgriezni
Pa lielam nevajadzētu jo zondei jau jāsaprot kāds karstums ir izplūdē, tam takā nevajadzētu mainīties!
Uzmanību sanese...
zonde nenosaka karstumu izpūtējā, bet gan skābekļa daudzumu
Biju tikko uz diagnostiku, un izrādās ka pirms zondes ir caurums izpūtējā, kas rauj gaisu iekšā, un zonde nespēj noregulēt tur to bendzīnu, tas ir viens no iemesliem kāpēc raustās apgriezieni un arī otrs no iemesliem kapēc izplūdes gāzes ir nenormāli augstas.
HELP HELP
Gāju skati, nesagaja atgāzes, pieļaujamais lkm ir 3,5 , bet manam m50b25vanos uzrādija 6,3. lambda 0.8
patēriņš arī zvērīgs, uzsilušam motoram uzgāzējot un atlaižot, apgriezieni nokrīt gandrīz līdz nullei un tad raustoties brīvgaitā nostabilizējas apmēram uz 900apgr/min un atkal rūc stabili kamēr neaiztiek gāzes pedāli. auksts motors nečakarējas.
tā varētu būt zonde... ir kādi citi varianti? skatījos, universālā zonde (divi balti, pelēks un melns vads.)
P.S. pagaidu varianta ir nezinamas izcelsmes koniskais gaisafiltrs.
Gāju skati, nesagaja atgāzes, pieļaujamais lkm ir 3,5 , bet manam m50b25vanos uzrādija 6,3. lambda 0.8
patēriņš arī zvērīgs, uzsilušam motoram uzgāzējot un atlaižot, apgriezieni nokrīt gandrīz līdz nullei un tad raustoties brīvgaitā nostabilizējas apmēram uz 900apgr/min un atkal rūc stabili kamēr neaiztiek gāzes pedāli. auksts motors nečakarējas.
tā varētu būt zonde... ir kādi citi varianti? skatījos, universālā zonde (divi balti, pelēks un melns vads.)
P.S. pagaidu varianta ir nezinamas izcelsmes koniskais gaisafiltrs.
JAUTĀJUMS sekojošs- cik zondes ir m50b20 vanosam? steidzīgi vajag uzzināt!
Viena.
paldies!
Sveiki!
TA raport:
CO2 % 14.25
O2 % 1.1
HC % 113
CO % 0.59
CO kor. % 0.6
Lambda 1.029
Ko tas jums teica :) ?
Mashina paterinc ir paaugstinat lidz 14/100km.
TA raport:
CO2 % 14.25
O2 % 1.1
HC % 113
CO % 0.59
CO kor. % 0.6
Lambda 1.029
Ko tas jums teica :) ?
Mashina paterinc ir paaugstinat lidz 14/100km.
Kādam ir jābūt vada garumam zondei? kaut kā liekas, ka tas vads ir pa garu man.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 20