dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 350
- chevron_right
kompis var sākt gļukot? citreiz braucot, izslēdzās visa elektronika, un pēc sekundes ieslēdzās.
liels paldies... izkustinaaju to stekeri vss aizgaaja... :)robis579 rakstīja:Man arī bija līdzīgi. Pieslēdzot pie kompja parādīja sadalenes devēja kļūdu. Pamēģini izraut štekeri no vadības bloka un saslēgt par jaunu. Manā gadījumā vnk nebija kontakta.marxxx rakstīja:nesen sanaaca nomainiit dzineeju... viss bija ok, bet vienu briidi auto negrib iisti lekt, ilgi jastarte tad itkaa pielec, apgriezieni nelekaa viss itkaa o,k bet pie zemiem apgriezieniem auto taka ristas un trukst jauda... trubas visas itkaa vietaa, gofra arii vesela... auto e36 m52b28.
sveiki.ir taada probl.kad iedarbinu aukstu motoru paraadaas taada čīkstoša skana.domaaju ka siksnas ,samaimiiju bet nekaa,un kad motors uzsilst tad taa skana pazuud.vrb kaadam taa ir bijis?
mož kāds gultnis siksnu sistēmā.. ir jāklausās ar ausi..
nu jaa,bet ja jau tas buutu gultnis tad vins čiiksteetu vislaik nevis motoram uzsilstot pazustu
ne vienmer gultnis uzvedas vienadi, ari gultnis maina t darbibas rezultaataa, tadel ari iespejamas skanjas mainjas. izlasot tavu jautajumu ari uzreiz iekskreja galva tas pats ko agris jau mineja kaa ari termomufte, ja tada ir, cikst kamer slid pari un nau sakerusies, bet nu ka jau agris mineja bus gruti, kauko ieteikt kamer nedzirdes konkreti
...
yep, man kadijuma bija roliki vainigi: var nonemt nost un paklausities vai nav ta skanja kad iegriezh, ka ari var but termomufte vai stures past. suknis.
sveiki!
ir tada problema kad aukstu motoru piedarbinu apgriezieni uzkapj lidz kkd 2000 rpm paturas un tad nokritas,bet kad ir silts motors pielaizot vis ir kartiba apgriezieni nekur aukstu neuzkapj viss ir bumbas taka tam jabut,ta ir aizdedzes vaina vai kas cits? motors 2.5 vanos
ir tada problema kad aukstu motoru piedarbinu apgriezieni uzkapj lidz kkd 2000 rpm paturas un tad nokritas,bet kad ir silts motors pielaizot vis ir kartiba apgriezieni nekur aukstu neuzkapj viss ir bumbas taka tam jabut,ta ir aizdedzes vaina vai kas cits? motors 2.5 vanos
Nu tas ir norm. kamer autiņs auksts ir lielāki abaroti un kad uzsilst tad nokrītas
Tā tak jābūt....cik zinu visiem BMW aukstu darbinot uzkāpj apgriezieni.
2000 ir padaudz, man iedarbinot pie -33 bija 1300.gunaars rakstīja:sveiki!
2k uzkapj apmeram piedarbint, ja gazes pedali nospiezh nedaudz, bet vinji apmeram 2sec laika ir atpakal kur vinjiem ir jabut! tapec ta gan nevajadzetu but! bet ja nau citas lietas, ka piemeram rpm raustishanaas /auto ristishanaas, vai kadas citas lietas, tad iesaku neko neaiztikt!gunaars rakstīja:sveiki!
nespied tik daudz gazi piedarbinasanas bridi tad tik augstu neuzlegs
...
Darbinot tak vispār nav jāspiež gāze..Manam arī tie apgriezieni kā kuru reizi uzkāpa un nokritās...
Armando rakstīja:2k uzkapj apmeram piedarbint, ja gazes pedali nospiezh nedaudz, bet vinji apmeram 2sec laika ir atpakal kur vinjiem ir jabut! tapec ta gan nevajadzetu but! bet ja nau citas lietas, ka piemeram rpm raustishanaas /auto ristishanaas, vai kadas citas lietas, tad iesaku neko neaiztikt!gunaars rakstīja:sveiki!
nespied tik daudz gazi piedarbinasanas bridi tad tik augstu neuzlegs
es jau ari nemaz nespiezu gazi tur jau ta lieta un nav nekadas raustisanas
esmu pieradis spiest un es pispiezhu nedaudz un viss! kur teikts ka ir vai nau jaspiezg gazi un kaa ir pareizi un ka nau pareizi ko?uteo rakstīja:Darbinot tak vispār nav jāspiež gāze..Manam arī tie apgriezieni kā kuru reizi uzkāpa un nokritās...
...
Teikts nav, bet kpc lai spiestu, ja var nespiest?
varbūt kāds var pateikt,kapēc tā notiek!
Iedarbinu auto(ar pacelotu roceni),tas izpaužas tikai tikko svaigi iedarbinātam dzinējam! Sis simtoms nav pilnīgi atkarigs vai auto tiek pilniba uzsildits,vai vispār netiek sildits! Bet tiklidz atlaižu rokasbremzi,un auto sāk ripot(jo parkojos vienmēr kalniņā) uzreiz apgriezieni uzkāpj lidz 1,5t??
Man ja godigi ir pilnigi vienalga,ka viņš tā dara,tik gibās zināt vai kāds var izskaidrot kapēc tā notiek ?
Iedarbinu auto(ar pacelotu roceni),tas izpaužas tikai tikko svaigi iedarbinātam dzinējam! Sis simtoms nav pilnīgi atkarigs vai auto tiek pilniba uzsildits,vai vispār netiek sildits! Bet tiklidz atlaižu rokasbremzi,un auto sāk ripot(jo parkojos vienmēr kalniņā) uzreiz apgriezieni uzkāpj lidz 1,5t??
Man ja godigi ir pilnigi vienalga,ka viņš tā dara,tik gibās zināt vai kāds var izskaidrot kapēc tā notiek ?
sveiki. problema tada ka, kad motors nedaudz uzsilst tad uzņemot ātrumu līdz kādiem 3k/rpm motors mēdz raustīties un pēc 3k/rpm paverās atkal normāli. jo vairāk uzsilis jo trakāk raustās. bet mēdz arī vispār neraustīties nekas.
sveces, sprauslas, degvielas filtrs, degvielas sūknis tikko mainīts. zonde?? spiediena regulators????
tukšgaitā vispār nekas neraustās un motors ļoti labi strādā.
diagnostikā šādu problēmu uzrādīs vispār?
motors m50b25
sveces, sprauslas, degvielas filtrs, degvielas sūknis tikko mainīts. zonde?? spiediena regulators????
tukšgaitā vispār nekas neraustās un motors ļoti labi strādā.
diagnostikā šādu problēmu uzrādīs vispār?
motors m50b25
man tads interesants gadijums, citreiz nelec motors bet kad pagriez gaismas sledzi uz gabaritiem uzreiz pielec!!! kada klume elektronika??? un veel nestrada centrala atslega, kur vainu mekleet?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze