dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 350
- chevron_right
es kad ņemu karteri nost, tad noņemu to sūkni nost
ja ir suknis jarauj nost, savadak nekā,
šis ir darbs ko es vairs negribētu darīt
šis ir darbs ko es vairs negribētu darīt
Kas par vainu, ja tukšgaitā lēkā un netur kā vajag apgriezienus? Biju pielicis citu GMM, bez izmaiņām.
Pačeko vai brīvgaitas regulators nav ieķēries.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Emm noup, viņam jānāk pēc idejas zem ieplūdes kolektora un uz viņu iet ruba no gaisa gofras. :)
Kaut gan par šiem motoriem maz ko zinu.!
Kaut gan par šiem motoriem maz ko zinu.!
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
sveiki ir tāda problēma ,cik saprotu tad motors met kļūdu ,principā situācija ir tāda ,braucot ļoti reti ,bet notiek tā ka vienkārši uz bridi atslēdzas viss spidometrs tā kā būtu mašīnai pagriesta aizdedze pirms auto pielaišanas !
Kas tas varētu būt?
Kas tas varētu būt?
Pats auto rūc un iet bez izmaiņām? Apskati linku, ja ir tā, tad spidometrs beigts, nomaini un ies.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=8&t=2324
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=8&t=2324
jā viss ruc un iet šorīt vispār atslēdzas spidometrs ! tuvakajā laika jaskatās un jājauc arā vrb vnk kontakts kāds atnācis vaļā
Tak izņemt spido nav pat 5 min, apskatīsi 3 kontaktus, tie būs ok, ne jau jauksies tur pa shēmām. Ņem citu,galvenais jaunajam spido jābūt no auto ar tādu pašu cilindru skaitu. Maksā 10 Ls, citi prasa 15 Ls, gan jau var lētāk ar` dabūt.
sveiki, man tad jautajums, vai no 320i vanosa zonde der parastajam 2.0 bez vanosa, kau kas tur atshkiras?
Ja ar 2.0 vanosu domāji m52 dzinēju un ar parasto 2.0 m50 tad nederēs.ruudzha rakstīja:sveiki, man tad jautajums, vai no 320i vanosa zonde der parastajam 2.0 bez vanosa, kau kas tur atshkiras?
nu skaidrs, a pec sveču krasas var pateikt vai zonde normali strada?
vai vieglāk nebūtu pieslēgt pie diagnostikas aprīkojuma ?
Hello
M52 blokā lien iekšā M54 kloķene? Pēc diamtriem viss tur ir vienāds.
M52 blokā lien iekšā M54 kloķene? Pēc diamtriem viss tur ir vienāds.
lien
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
šodien nomainiju logu tīrītāju mehānismu,jo bija nolūzusi vienā pusē,tagad visu saliku,bet ieslēdzot logu tīrītājus,slotiņas mazliet noiet uz leju,un tad sāk tīrīt.ko tur regulēt,lai viss būtu ok?tas varētu būt pie motoriņa?
kas varētu būt pie vainas , ja vienkārši braucu , un tad pēkšņi tākā mašīna negrib iet uz priekšu , un tad atkal pēc laika paķer un ir ok ?
Parbaudi vai gofraa nav kaads caurums, iespejams kad gaisa masas meeriitaajs chakarejas. Atvieno stekeri, pabrauc un tad jau jutiisi.