Dzinēja eļļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 25
- chevron_right
Ja maina eļļu, tad kad viņa ir jāmaina, tad ir ok, bet ja mauc 4x vairāk eļļu nemainot, tad Castrol īpašā tehnoloģija pārvēršās zaptē.aivis328 rakstīja:Ja castrol nav tik labs tad kadelj BMW pasi vinju iesaka?
Ar tadu nobraukumu kadu taisi tu vari liet pilnigi po.... Kuru brandu ellju jo pec gada tapatas jamaina
Pats leju BP vai Shell.
Kāda starpība, kas noptiek ar to eļļu ja viņu savlaicīgi nemaina???
Tad jau varbūt - labāks dzinējs ir tas kurš, piemēram var ilgāk braukt bez eļļas, bez tosola, utt
Tiem kas mauc, nemainot eļļu, 4x ilgāk nekā paredzēts, jānovēl, lai dzinējs zaptē pārvēršas
Tad jau varbūt - labāks dzinējs ir tas kurš, piemēram var ilgāk braukt bez eļļas, bez tosola, utt
Tiem kas mauc, nemainot eļļu, 4x ilgāk nekā paredzēts, jānovēl, lai dzinējs zaptē pārvēršas
Gan bijušajam benzīna dzinējam, gan esošajam dīzelim tiek lietas LIQUI MOLY eļļas, ar kurām esmu pilnībā apmierināts.
Pirms tam biju lējis arī BP eļļu, par kuru arī neko sliktu nevaru teikt.
Pirms tam biju lējis arī BP eļļu, par kuru arī neko sliktu nevaru teikt.
Viņš vnk gribēja pateikt, ka eļļa jāmaina savlaicīgi
Lai jau tā būtu.
Mēs konkrēti piedāvājam un rekomendējam wolf eļļas dīzeļdzinējiem, mums ir arī uz vietas, pats arī lietoju wolf eļļu. Laba beļģu eļļa!! ar MB, bmw ll, vw, porsche specifikācijām!Rieksts rakstīja:Kādas atsauksmes par Ape Motors izplatīto Wolfs eļļu?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
kadu ellu labak izveleties bmw m52b28 motoram.driz jamaina ella un gribu kadu labu ieliet
As real as it gets
neesi slinks un paskjir vienu lapu uz atpakalaju te tiessi iet runa par tadu dzineju
Instagram INDIGAIS
esmu lasijis,bet gribu normalu atbildi, nevis. es sev leju to,ielej sev ari.vieni iesaka castrol citi sakak ka suds
As real as it gets
Pa lielam e36tajam ir pilnīgi vienalga ko tur gāz iekšā. Tāpat Tev katrs īpašnieks ieteiks kaut ko citu. Nav tādu labāko vai vislabāko. Katram pašam ir sava gaume, maka biezums un iespējams. Ir cilvēki, kas pērk vislētāko izlejamo un brauc bēdu nezinādami. Kurš brends pašam pēc logo dizaina patīk, to lej. Saprotu, ka gribās savam auto visu to pašu labāko, bet viņš būs pateicīgs par eļļas maiņu vien.
Personīgi patīk un iesaku - Shell.
Personīgi patīk un iesaku - Shell.
10W40. Uz ziemu citi lej 5W40, lai aukstam motoram "vieglāk".
a man tjip tagad mehanikis parekomendeja 5w40 liet.tas nav slikti motoram?
As real as it gets
tas jaskatas cik liels ir noskrejiens bet domaju ka te nevienam nav low mile e36 taka 10w40 ir tas kas vajadzigs jo motori jau ir diezgan paskrejusi
Instagram INDIGAIS
skaidrs,liels paldies.tagad zinu vairak. visspar.kadas atsauksmes par midland vai mobile ellam?
As real as it gets
esmu dzirdejis ka Mobil ir laba ellja un pat pataisot motoru klusaku
Instagram INDIGAIS
Mobilu vari mierīgi gāzt iekšā un aidā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15