Dzinēju Maiņas SWAP detaļu saraksts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
M57d30 domaju likt ieksha 2.5tds kadasbir detalju saraksts un ko ar vadiem ieteiksiet taka dzinejs ir jau atvest prieksh ta vet nez ko vel vjg?
A kāda atkariba m50 un m52 e36 karterī? Izņemot Līmeņa devēja caurumu?
Nevienam e36 m52 nav bijis eļļas līmeņa devējs. Vienīgā atšķirība ir eļļas mērtausta diametrā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
A sory es sajaucu ar dubultvanosu, par tausta diametru gan nezināju , paldies.
Ščups arī ir atšķirīgā detaļa. M52 ir eļļas noteces šļauka no seperatora uz ščupu, līdz ar to diametrs šcupa caurulei par pāris mm lielāks. M50 gadījumā kartera vent. seperators nepastāv, pa taisno truba uz ieplūdes gofru.
Eļļas līmeņa devējs e36 ir tikai pēdējo gadu compactiem ar bms46 vadību.
Eļļas līmeņa devējs e36 ir tikai pēdējo gadu compactiem ar bms46 vadību.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Kas ir vajadzīgs no m44b19 uz M57D30 ?
Kas notiek ar CSDD ?
Kas notiek ar CSDD ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vecajam klucim itka nekas, bet ja m57n 204zs, tad bremzu testi
A vizuāli viņi takš vienādi.
Kā ieskaidrot ka tas ir 135kw ne tas otrs.
Kā ieskaidrot ka tas ir 135kw ne tas otrs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas pats stasts jabut ar bloka numuru, ka m52tub28 un m54b30
nevermind
Heisā! Par CSDD jautājums. Ir doma kompaktam mainīt 1.6 m43 ja nemaldos uz m52b28. Skaidrs ka acīmredzamas pārmaiņas.
Kā notiek tests no CSDD puses dzīvē?
Vai ir iespēja uzlikt pannu l, atzīties ka ir mainīts bet uz m52b25
Kā notiek tests no CSDD puses dzīvē?
Vai ir iespēja uzlikt pannu l, atzīties ka ir mainīts bet uz m52b25
5dien registreju kompaktaa m52b20. Calis ilgi dikuteeja un teica, ka nevar buut paarliecinaats ka nav b28, beigas pasauca zinosaaku cilveeku , kurs uzreiz uzmetot aci peec gofras saprata, ka nav b28. Peec tam kad jau izneemu jaunu pasi braucu uz Ta, tur calis atver kapotu un saka ka nav iistais dzineejs, atbildu ka tiko veicu paarregistraaciju, atkal ilgi bola acis , atkala aiziet peec zinosaaka cilveeka, kurs pateica , ka viss chill.
Nu man taa situaacija savaadaaka, hz kaa tgd braukt ar b28 un meeginaat ieskaidrot ka b25
Nu man taa situaacija savaadaaka, hz kaa tgd braukt ar b28 un meeginaat ieskaidrot ka b25
Interesētu TA veču skaidrojums pēc kā viņi atšķiras vai tur ir m52b25 vai m52b28.maarpl rakstīja: ↑13 Jan 2019, 15:52 5dien registreju kompaktaa m52b20. Calis ilgi dikuteeja un teica, ka nevar buut paarliecinaats ka nav b28, beigas pasauca zinosaaku cilveeku , kurs uzreiz uzmetot aci peec gofras saprata, ka nav b28. Peec tam kad jau izneemu jaunu pasi braucu uz Ta, tur calis atver kapotu un saka ka nav iistais dzineejs, atbildu ka tiko veicu paarregistraaciju, atkal ilgi bola acis , atkala aiziet peec zinosaaka cilveeka, kurs pateica , ka viss chill.
Pirmais ko pateica, lai uzraadu motora kodu ! Peec tam saaka gudri staastiit , ka man ir jaapieraada, ka tas nav b28 nevis vinam ! Ar to saruna beidzaas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right