TURBO
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 35
- chevron_right
sveiki! vai 318tds der turbina kopa ar izpludes kolektoru no 2.5tds? vai ir iespejams nomainit?
4 cilindri vs 6 cilindri? Nevar
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
šis labsedgars318 rakstīja:sveiki! vai 318tds der turbina kopa ar izpludes kolektoru no 2.5tds? vai ir iespejams nomainit?
Tikai turbīna derēs plung&play.
Kolektoru Tev nevajadzēs
Kolektoru Tev nevajadzēs
Uzliekot uz stock 1,8tds vnk lielāku turbo, mēs iegūsim vēl lielāku sprāgońu
Jautājums zinātājiem. Nopirku e36 ar 2.5 motoru,bet viņam tur ir pielikta turbīna klāt.
Lieta,kas man īsti nepatīk ir tā ka viņš uz maziem apgriezieniem ļoti slikti iet. Sajūta kā ar 2.0 brauktu :( apmēram no kādiem 3800 apgriezienu kad ir,tad gan ir baigi labi. Ko varētu ieteikt uzlabot?
Lieta,kas man īsti nepatīk ir tā ka viņš uz maziem apgriezieniem ļoti slikti iet. Sajūta kā ar 2.0 brauktu :( apmēram no kādiem 3800 apgriezienu kad ir,tad gan ir baigi labi. Ko varētu ieteikt uzlabot?
Jā,man teica ka turbīna esot liela no skanijas vai kāda smagā, tāpēc tā esot. Es domāju ja uzlikt kādu mazāku varbūt labāk no vietas celtu? Vai labāk nočipot tomēr?
Nu bet var būt nosauc turbīnas parametrus?
P.s bet labrīt, tas ir turbomotors, gribi cēlienu no 2,5 līdz 8k liec divas turbīnas, nav nekāda leiputrija tev
P.s bet labrīt, tas ir turbomotors, gribi cēlienu no 2,5 līdz 8k liec divas turbīnas, nav nekāda leiputrija tev
Vajag no 1000 vai 1500 ikdienai
1.9tdi mazo ? Vai no ca18det mazo f'enu?
1.9tdi mazo ? Vai no ca18det mazo f'enu?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja, tikai līdz kādiem 5,500rpm, tālāk tik pirsdams dirstdamscipruss18 rakstīja:Uzliec kk24 turbinu un bus tev celien no 2.5k
Parametrus nezinu,tik zibu ka viņa ir sakomplektēta no vairākām, kompresora daļa viena, turbiinas dalja no smagā,rotors nez kāds. Bet nu griežās. Šobrīd ir kādi 500hp, dēļ sliktākas turbīnas jaudu negribās zaudēt. Par to otru turbīnu mazāku ar daudz domāju, bet vai tas tik viekārši,ka pieliec klāt un viss? Vai vajag citu kolektoru?
Viss skaidrs , veiksmi tev
Kas skaidrs? Un ko sakat par ideju pielikt klāt kādu kompresoru no mb piemēram? Lai palīdz pie maziem rpm
Paņēmi to zaļo kupeju?bubucis rakstīja:Kas skaidrs? Un ko sakat par ideju pielikt klāt kādu kompresoru no mb piemēram? Lai palīdz pie maziem rpm
Nu uz šitiem tilpumiem ir koks ar diviem galiem. GT3076R 0.63 AR ļooooti labi ceļ pie apakšām, bet ir līķis pie 5-5.5k. Uz mūsu sešpodiem GT35 der labāk, bet tad atkal līdz tiem 3500rpm ir tāds nekāds.-AF- rakstīja:Ja, tikai līdz kādiem 5,500rpm, tālāk tik pirsdams dirstdamscipruss18 rakstīja:Uzliec kk24 turbinu un bus tev celien no 2.5k
Ikdienai jau it kā pohuj tie 5500rpm, var arī redline pie 6000 uzlikt, pa ļaunu nenāks.
To pašu.Kristaps85 rakstīja:Paņēmi to zaļo kupeju?bubucis rakstīja:Kas skaidrs? Un ko sakat par ideju pielikt klāt kādu kompresoru no mb piemēram? Lai palīdz pie maziem rpm
par cik tēma man šobrīd aktuāla uzgāju foršu turbobuild'u, viss sīki apstāstīts, ko kā uzlikt kas jādara pa lielam, visu var redzēt video visās daļās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 35