dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 350
- chevron_right
Nu Tu paklausies vai sūknis pumpē degvielu. Man bija tā, kā zem 15l bākā, tā no rīta bija jāgriež ilgi (man gan ir dīzelis). Ja ir vairāk par 15L, tad leca labi. Nomainīju bākas sūkni un viss bija čikiniekā.
domā šādā gadījumāir termosta vainā ?Dj_Zii rakstīja:vecit nemekle problemas kur vinu nav samaini termostatu un brauc silta auto325 BMW rakstīja:No minētajiem variantiem Tev jēgas nebūs. Brauc vien uz servis, slēdzies pie kompja, tad varēs runāt.
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
sory sapisos ar postiem tava gadijuma tik tiesam ir jasledz pie kompja un jaskatas kapec ta masina ta uzvedasSUPERSTAR rakstīja:domā šādā gadījumāir termosta vainā ?Dj_Zii rakstīja:vecit nemekle problemas kur vinu nav samaini termostatu un brauc silta auto325 BMW rakstīja:No minētajiem variantiem Tev jēgas nebūs. Brauc vien uz servis, slēdzies pie kompja, tad varēs runāt.
kas varētu būt pa vainu ka tuksgaitā negrib rūkt nomainīju galvu pielaižot vis ok bet atmetot gāzes pedāli slāpst nost .. .
Kas ar tukšgaitas regulatoru?
cik maksaa remkomlekts m50b25ty vanosam-laikam tie gredzeni...?
BMW_The Ultimate Repair Bill
http://www.beisansystems.com/products.html
60 dolāri + sūtīšana (ja ņem kopā ar gredzenu, linkā pirmās divas preces)
60 dolāri + sūtīšana (ja ņem kopā ar gredzenu, linkā pirmās divas preces)
taas divas bliiviites 60$????????????
Nu tak atver linku, tur ir cenas. Divas blīves 30 dolāri + ja vēlies mainīt to gredzenu, vēl 30 dolāri. + protams nomaiņa.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
deres jaa, bet kaa jau kkur rakstiju, sijaa rekomplektaa vispar nekas nau, parastos hidrolikas veikalos tadus uztaisis uz vietas pa 15 eiro, vismaz pie mums taa notiek, protams iznjemot gredzenu
...
ko jūs te sūdzties par 60$
es pats liku virsū šādu komplektu
http://www.ebay.com/itm/BMW-S50B32-E36- ... 23348e8e67
kam slinkums skatīties - m3 vanos remkomplekts, ~300$, nomaiņas darbs, man lēnām skatoties instrukcijā un iemācoties izlikt atpakaļ metkas ~5h
es pats liku virsū šādu komplektu
http://www.ebay.com/itm/BMW-S50B32-E36- ... 23348e8e67
kam slinkums skatīties - m3 vanos remkomplekts, ~300$, nomaiņas darbs, man lēnām skatoties instrukcijā un iemācoties izlikt atpakaļ metkas ~5h
vaitad kads ciikst, vienk teica ka neadekvati dargi ir visi tie oringi. un to ka tiesi vanosam tiek taisiti kautkadi speciali, vari neteikt. pilnigi iespejams ka kadaa lauksaimniecibas tehnikaa ir ideali tada pasa diemetra ideali tads pats gredzens un maksaa kautkadu 1 eiro
protams kam negribas perties panjem vienkarsi noperk pa 300 dolariem, nevis nonjem paprieksu vecos, aizsuta uz blivju firmu lai nokopee un sablekjo varbut 50 dolarus
blekjishi jaa tie jau cits staasts, nevisur atradisi pareizo matrealu un cilvekus kas maces, gribes uztaisit
protams kam negribas perties panjem vienkarsi noperk pa 300 dolariem, nevis nonjem paprieksu vecos, aizsuta uz blivju firmu lai nokopee un sablekjo varbut 50 dolarus
blekjishi jaa tie jau cits staasts, nevisur atradisi pareizo matrealu un cilvekus kas maces, gribes uztaisit
...
tieši bleķus var paprasīt kvalificētam virpotājam, tas mācēs i pareizo izmēru uzvirpot, ja tu mācēsi nomērīt un pasūtīt i pēc tam norūdīt vajadzīgajā cietībā.
a o riņķi tur tiešām ir speciāli nevis parasti lauktehnikas sūdi ir tur viens teflona oriņķis un otrs kaut kāds interesantās gumijas, nu materials 100% nebija tas pats kas gumijas oriņķiem
a o riņķi tur tiešām ir speciāli nevis parasti lauktehnikas sūdi ir tur viens teflona oriņķis un otrs kaut kāds interesantās gumijas, nu materials 100% nebija tas pats kas gumijas oriņķiem
atkal šitā tēma tak tajā beisan bija rakstīts no kā ir tie oriģinālie taisīti. nekādas kosmosa tehnoloģijas tur nebija cik atceros.
kaut gan man poh, iS'am šitāda huiņa nedraud
kaut gan man poh, iS'am šitāda huiņa nedraud
darīt jums nau ko!ramyrez rakstīja:taas divas bliiviites 60$????????????
labāk pa to naudu nopērk normālas ziemas mizas, nevis lielākā daļa brauc ar pastalām
Par 60 $ ziemas riepu komplektsBMW-Valcha rakstīja:darīt jums nau ko!ramyrez rakstīja:taas divas bliiviites 60$????????????
labāk pa to naudu nopērk normālas ziemas mizas, nevis lielākā daļa brauc ar pastalām
Ziemas pastalas.
ar tam rudisanam ar nau tik vienkarsi kaa tev liekas. Ir jaizmanto pareizais matreals no sakuma nevis jaaruda pec tam.seeingman rakstīja:tieši bleķus var paprasīt kvalificētam virpotājam, tas mācēs i pareizo izmēru uzvirpot, ja tu mācēsi nomērīt un pasūtīt i pēc tam norūdīt vajadzīgajā cietībā.
Par tiem rinkjiem tu kludies. Tur pilnibaa nau nekas savadaks kaa piemeram exkavatoram. Tiesam doma ka tikai BMW ir teflona sleegi? Katraa zinjaa nau jegas spriedelet seit jo sis jau it apspriests seit. Tik velreiz atkartoshos nau tajos vanosa slegos nekas TADS ipash!
Ja tiesam velies pacatot pa so teemu drosi uzsit pm.
...
ir problema ka kartera ventilacijas truba baigais kondensats. ir jega tur kko jaukt vala un tirit vai uzstadit oil catch tank? kadi tam verkim + un -? kaa uzdtada vinu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 350