dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

Tāks problēma motoram kopš tās reizes kad gandrīz uzvāriju motoru. Īsumā, nobraucu 10km un sākas šāda problēma-
uz zemiem apgriezieniem motors vnk purpina sajūtā tā kā trūktu degviela (0-3k), bet tālāk aiziet normāli un problēma nav pastāvīga, parādās, pazūd. brauciena laikā tas notiek pie jebkura ātruma, jebkurā robā, bet notiek tikai tad kad motors jau kārtīgi uzsilsis

zonde atvienota jau sen, un mašīna gāja ka vajag. viss sākas kā uzvariju motoru, kas varēja nosprāgt? pats motors labs, eļļu nerij, tosols tīrs, sveces izņēmu pārbaudīju tās OK, uzdegumu kas liecinātu ka kaut kas ne tā arī nav, pīpītes, spoles ok

kāds temp dačīks kas dzinēja ieskrūvējas atdevis galus no pārkaršanas?
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga
Reputācija: 2

sūknim spiedienu un ražigumu vajag samērīt imho
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

sūknis jāā varētu būt.... rīt ielikšu no ejošas mašīnas.

bet nesaprotu kāpēc šitā neiešana parādījās uzreiz kā dzinējs tika uzkarsēts (radiators aizsala izrādās), tipa atdzisa, ielēju jaunu antifrīzu atgaisoju, un kā pirmoreizi šķīlu viss neiet kā vajaga. vēl bija doma kad vecais šķidrums gāja pa gaisu un nolaistīja visu motoru ka kaut kur īsais vai kas, bet tgd viss saus iztīrīts un tā pat neiet :doh:

rīt siltā garāžā jāmēģina viss iespējamais pačekot un samērīt
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
Krišš
Ziņojumi: 186
Pievienojies: 29 Apr 2012, 23:32
Braucu ar: 320
Atrašanās vieta: Roja
Varbut kads var pateikt ka var no automata pravodkas izvilkt vadus atpakalgaitas uguniem? :rolleyes:
Profila bilde
Youngbloodz
Ziņojumi: 463
Pievienojies: 30 Nov 2013, 21:39
Braucu ar: M54B30
Atrašanās vieta: Cēsis
Gribēju apjautāties kas varētu būt pa problēmu bmw iet itkā ok bet citreiz kad riktīgi uzberu man baigi smird nu domāju pa izputēju baiga smaka taka degvielu pārlej un citreiz uzsākot viņš noraustas taka aizrijas :)
Es domāju ka jāsāk droši vien ar svecēm :)
Vai ari jāskatās zonde man ir e36 m52b20 motors 96 gada varbūt kāds var ieteikt kādas būtu labāk ??
Un zondes laikam man nāk divas :) :bmw: :hahaha:
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Profila bilde
ROYALTY
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 654
Pievienojies: 11 Nov 2013, 20:33
Braucu ar: 328lpg coupe
jau teicu - 2 zondes. ja smird pārlejas.. man tagad ar atvienotu CPS taapat jaadod virsuu... bet ar kļūdu lasīšanu cauri netiksi - vajag real time data... bet zindes likās ka nestrādā kā vajag, bet vajag ar multimetru pamērīt... :pupi:
Attēls
Profila bilde
Youngbloodz
Cēsis jau laikam to nevar izdarīt ?? :pupi:
Profila bilde
ar4ibalc
Ziņojumi: 166
Pievienojies: 20 Mar 2012, 21:18
Braucu ar: passat b5+,vaz 2103
ROYALTY rakstīja:jau teicu - 2 zondes. ja smird pārlejas.. man tagad ar atvienotu CPS taapat jaadod virsuu... bet ar kļūdu lasīšanu cauri netiksi - vajag real time data... bet zindes likās ka nestrādā kā vajag, bet vajag ar multimetru pamērīt... :pupi:
Ar multimetru vari parbaudīt tikkai vai sildītājs strādā vai nē, lai zondi parbaudītu vajag osciloskopu vai labu kompi.
Smird pēc degvielas tapēc, ka tgt auksts ārā un rodas kondensāts, tas smird (normāla parādība), nevar tā būt ka vislaik iet un dažreiz tikkai noraustās, ja būtu kāda problēma tas notiktu patstāvīgi, aukstam, siltam vai silstos, nevis biežāk nē, nekā jā :vecis:
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW! :bmw:
Profila bilde
ROYALTY
E36 Club Latvia
cēsīs nezinu nevienu, valmierā vēl kāds varēs līdzēt...
Attēls
Profila bilde
Youngbloodz
ar4ibalc rakstīja:
ROYALTY rakstīja:jau teicu - 2 zondes. ja smird pārlejas.. man tagad ar atvienotu CPS taapat jaadod virsuu... bet ar kļūdu lasīšanu cauri netiksi - vajag real time data... bet zindes likās ka nestrādā kā vajag, bet vajag ar multimetru pamērīt... :pupi:
Ar multimetru vari parbaudīt tikkai vai sildītājs strādā vai nē, lai zondi parbaudītu vajag osciloskopu vai labu kompi.
Smird pēc degvielas tapēc, ka tgt auksts ārā un rodas kondensāts, tas smird (normāla parādība), nevar tā būt ka vislaik iet un dažreiz tikkai noraustās, ja būtu kāda problēma tas notiktu patstāvīgi, aukstam, siltam vai silstos, nevis biežāk nē, nekā jā :vecis:
Nu jāskatās man jau brīžiem liekas ka pārlejas vnk pēc smakas liekas :)
Nju noraustas liekas citreiz tāpēc ka kaut ka viņam prasās gāzīti uzdot kaut ka tā :gigigi:
Profila bilde
Youngbloodz
ROYALTY rakstīja:cēsīs nezinu nevienu, valmierā vēl kāds varēs līdzēt...
nu ja labāk Valmiera neka uz Rīgu dzīties :)
Profila bilde
ar4ibalc
Ozys 90 rakstīja:
ar4ibalc rakstīja:
Nu jāskatās man jau brīžiem liekas ka pārlejas vnk pēc smakas liekas :)
Nju noraustas liekas citreiz tāpēc ka kaut ka viņam prasās gāzīti uzdot kaut ka tā :gigigi:

ja pārlietos tad autiņš raustītos tukšgaitā un uzgāzējot visticamāk noslāptu, aizsistu sveces ciet un viss.
P.S Valmierā deizvai kāds kko rubīs, darītāji jau ir visur, bet tādi kas patiešām kko izpratīs un mācēs to salabot ir daži un viņi visticamā jāmeklē Rīgā.
Profila bilde
ROYALTY
E36 Club Latvia
bet viņam vienmēr tā - nedodot gāzi pavairāk uzsākt nevar - ģorgājas.... saprotu - vienmasas spararats, bet nejau tik traki...
Attēls
Profila bilde
Youngbloodz
Bet ari kā kuru reizi reti bet šad tad ir tā :giggle:
Mosc vnk ar bmw nemāku braukt :pupi: :hahaha:
Profila bilde
Sancix
Ziņojumi: 1130
Pievienojies: 23 Aug 2012, 09:12
Braucu ar: ti
Reputācija: 14

Zondes darbību inpā var ļoti jauki redzēt :)
Tāpat arī ja gaisu piesūc utml.
Profila bilde
Sancix

ROYALTY rakstīja:bet viņam vienmēr tā - nedodot gāzi pavairāk uzsākt nevar - ģorgājas.... saprotu - vienmasas spararats, bet nejau tik traki...
Un vajadzētu būt divmasas spararatam :)
Profila bilde
ar4ibalc
Nu sitam beham ir vienmasnieks uzinstalets ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Profila bilde
Sancix

nu man ar m52b28 un 8kg m20 spararatu arī bija jādod gāze :)
Profila bilde
Youngbloodz
Man ir m52b20 un laikam 6,5kg vai 6 kg :hahaha:
Bet ir tā ka prasās viņam gāzīti virsu it īpaši uzsākot :) :bmw:
Bet pa rāvienu es nesūdzos prekš 2.0 iet labi :hahaha:
Profila bilde
Youngbloodz
Tad jau laikam nav ko kašķī meklēt un ir tikai jābrauc :)
ES kad viņu pirku saimnieks iepriekšējais jau teica ka biki lai gāzi vairāk dodu virsu :)
jo ka pirmo reizi iekāpu vispār pagrūti bija pabraukt bet čalis teica ka piešausies un bus ok :hahaha: :bmw: :pupi: