dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 350
- chevron_right
Sancix rakstīja:Zondes darbību inpā var ļoti jauki redzēt :)ROYALTY rakstīja:jau teicu - 2 zondes. ja smird pārlejas.. man tagad ar atvienotu CPS taapat jaadod virsuu... bet ar kļūdu lasīšanu cauri netiksi - vajag real time data... bet zindes likās ka nestrādā kā vajag, bet vajag ar multimetru pamērīt...
Tāpat arī ja gaisu piesūc utml.
Tikai pats jau zini, ka ar inpu visiem dzinējiem klāt netiec.
nu uz usb laikam nē, bet ir tak COM interface arī... ?? vai arī es maldos un ar to arī netiek klāt?
ROYALTY rakstīja:nu uz usb laikam nē, bet ir tak COM interface arī... ?? vai arī es maldos un ar to arī netiek klāt?
Ne jau com vai usb ir tā sāls, bet inpa vnk neatbalsta visus dzin.
Nu e36 impa tur baigi neko nerada, šādas tādas kļūdas un neko vairāk, e46 un uz augšu gan tur ir daudzkas noderigs
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
ar4ibalc rakstīja:Nu e36 impa tur baigi neko nerada, šādas tādas kļūdas un neko vairāk, e46 un uz augšu gan tur ir daudzkas noderigs
nav atšķirības 36/46 gan live data,gan error ir abiem.
bet žurkai jau nav tās elektronikas tik daudz, uz e46 paveras lielakas iespejas
Mēs šajā topikā it kā par dzinējiem runājam.
tas nozime tikkai dzelži un graboši kompensatori? dzinējs bez elektronikas nedarbojas, vismaz musdienu auto tā ir pieņemts :fckya2:
Tieši tā: šeit mēs apspriežam E36 dzinēju un tā elektrību/elektroniku, bet ne e46 virsbūves elektroniku.ar4ibalc rakstīja:tas nozime tikkai dzelži un graboši kompensatori? dzinējs bez elektronikas nedarbojas, vismaz musdienu auto tā ir pieņemts :fckya2:
p.s. palasi savus pāris postus uz augšu.
Kas tad tu paliek ar tiem m50, ar inpu, izmantojot arī ar pareizo ADS->COM kabeli, nevar tikt klāt m50?
kādi simptomi ja beigts tas dačiks, kas sūta uz DME infu par dzinēja dzeses šķidruma temperatūru, NR.13 bildē
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ead_vanos/
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ead_vanos/
BMW-Big Money Waste
man nau m50 man ir m52b20seeingman rakstīja:Kas tad tu paliek ar tiem m50, ar inpu, izmantojot arī ar pareizo ADS->COM kabeli, nevar tikt klāt m50?
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
šoreiz nav runa par tavu, bet par faktu - inpa un e36... un dažādu cilvēku viedokļi... tavu pat autocom lasa...
Iet arī m50 uz inpas ar tiny ads :)
325td lieta tāda ka, pilsētā braucot teperatūra turas normāli uz 90 grādiem. bet uz trases monotoni braucot uz 100km/h vai 90km/h tā staigā no 90 līdz gandrīz "redlainam" un līdz ar to auto neiet/nav jaudas, tad atlaiž gāzi uz 30sek un atkal viss ok teperatūra nokrīt un var braukt pāris min citreiz 5 min citreiz 30 min un tad atkal tas pats. kas par problēmu ? galvas blīve, termostats , ūdens sūknis ? citreiz teperatūras dačiks acīm redzami uzkāpj un nokrīt pāris sekundēs
m50 ir pārāk vispārināti teikts.....ir dzinēji, kuriem tikai ar DIS tiek klāt.
...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 350