dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 350
- chevron_right
kompis uzraada zondes apsilde traadaa
0,7-0.8 v
zondes regulators nestraadaa
kas ir zondes regulators?
m42b18
0,7-0.8 v
zondes regulators nestraadaa
kas ir zondes regulators?
m42b18
jaatjuunee m42
tas man liekas ka ir zondes alternācija. un vajag pie vadiem pamērīt vai vispār līdz zondei apsildes strāva tiek... un kas notiek pamērot voltus starp melno un pelēko pie iedarbināta motora...
kompis uzraada, ka apsilde darbojas. voltus arii kompii paraada, kaa staigaa.
jaatjuunee m42
Saaku domaat par m52b28
Sakiet luudzu ko varu patureet no m50b25tu?-kas iet virsuu tam m52 no uzkarinamaa utt?
Sakiet luudzu ko varu patureet no m50b25tu?-kas iet virsuu tam m52 no uzkarinamaa utt?
BMW_The Ultimate Repair Bill
nez kāpēc es tev lieku ar multimetru (voltmetru) mērīt? ja gribi un māki - izzvani vadus no dme uz zondi... ja gribi - maini zondi, bet labāk izdari kā lieku vispirms..
labi, labi, tikai nebaries.kaut gan testerim es iisti neuzticos . zondei drosinaataajs, vai relejs ir?
jaatjuunee m42
zondes apsildei ir relejs. vai pašā zondē apsildes elements ir ok, var pārbaudīt "izzvanot" abus baltos vadus (kaut gan šajā gadījumā būtu jābūt kļūdai par zondes apsildi)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
izraadaas - nav taada zondes regulatora . taada opcija ir citaam masiinaam.
jaatjuunee m42
Vai dēļ pusbeigtām benzīna sprauslām var būt tā, ka ar noņemtu vakuma trubiņu CO rādījumi ir normāli un ar uzliktu - CO ir dziļā pakaļā, kroče dubultā?
yo,, lieta sekojosa, dzinejs 2.5 ar vanosu 94. g , parliku citu dzineju ieprieksejais tads pats ( noluza varsts), visu biju izjaucis , sakrameju kopaa un tgd dzinejam uzsilstot sak peldet apgriezieni , vai stav loti zemu , auksts itka strada normali , braucot viss kartibaa , jaucot ara iepludes kolektoru , ar bremzu tiritaju izmazgaju un izputu daciku kas ir kolektoraa,, man jau skiet kad kkur gaisu velk, kada trubina ??? kur mekleet vainu , kompis kko uzradiitu ? gaidu atbildes HELP..
Pa to gaisa sūkšanu jau ir pavisam viegli pārbaudīt, pie rūcoša dzinēja uzpūt starta gāzi tur kur varētu sūkt, ja motoram skaņa pamainās, ta pa to vietu kkur sūc.mEga rakstīja:yo,, lieta sekojosa, dzinejs 2.5 ar vanosu 94. g , parliku citu dzineju ieprieksejais tads pats ( noluza varsts), visu biju izjaucis , sakrameju kopaa un tgd dzinejam uzsilstot sak peldet apgriezieni , vai stav loti zemu , auksts itka strada normali , braucot viss kartibaa , jaucot ara iepludes kolektoru , ar bremzu tiritaju izmazgaju un izputu daciku kas ir kolektoraa,, man jau skiet kad kkur gaisu velk, kada trubina ??? kur mekleet vainu , kompis kko uzradiitu ? gaidu atbildes HELP..
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
tāpat darīju ar seeingamn kad nebija citu variantu. Un motors tāds pats man un arī ilgi mocījos ar tiem apgriezieniem. Gājām visām trubām iespejamajām cauri kur varētu raut gaisu un arī tukšgaitas regulatoru čekojām.
oke, japamegina , bet ir tads variants kad neliku dzineju uzreiz ievilkaas tas viss, un reali sanaca taa kad galvaa viens daciks ir bez stekera un nezinu reali nav stekaera?? nav kadas vizualas bildes kur visi stekeri stekerejaas?? man kka liekas kad stekeris kas ir tgd uz spiediena dacika bija tam dacikam virsuu ... nesaprotu skatijos ieprieksejajos topikos bij ielicis so linkuar4ibalc rakstīja:Pa to gaisa sūkšanu jau ir pavisam viegli pārbaudīt, pie rūcoša dzinēja uzpūt starta gāzi tur kur varētu sūkt, ja motoram skaņa pamainās, ta pa to vietu kkur sūc.mEga rakstīja:yo,, lieta sekojosa, dzinejs 2.5 ar vanosu 94. g , parliku citu dzineju ieprieksejais tads pats ( noluza varsts), visu biju izjaucis , sakrameju kopaa un tgd dzinejam uzsilstot sak peldet apgriezieni , vai stav loti zemu , auksts itka strada normali , braucot viss kartibaa , jaucot ara iepludes kolektoru , ar bremzu tiritaju izmazgaju un izputu daciku kas ir kolektoraa,, man jau skiet kad kkur gaisu velk, kada trubina ??? kur mekleet vainu , kompis kko uzradiitu ? gaidu atbildes HELP..
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ead_vanos/ reali man tas daciks ir tgd bez stekera...
?ramyrez rakstīja:Saaku domaat par m52b28
BMW_The Ultimate Repair Bill
Sveiki. Iztīrīju radiatoru un termostatu parbaudiju viss kartībā. Braucot visa temperatūra ir normala 90 grādi. Līdz ko apstājos parūcinu bisk ilgāk tad sāk vārīties. Visu laiku jābraukā nedrīskt uz vietas rūcināt:D kas tur varētu būt pie vainas? Un baltus dūmus vispār nesit ārā, kad uzsilis m50b25 motors
tiesam termostatu parbaudiji un veras valjaa?
ko dzeses skidruma suuknitis dara?
...
kāds dzeses sūknītis? kur tāds atrodas? Un antifrīzu spiež ārā pa bačoka novadcaurulīti, ja es viņu aizstaisītu tā būtu slikta ideja, tad sistēmā baigais spiediens būtu ne?Armando rakstīja:tiesam termostatu parbaudiji un veras valjaa?
Nu udenssuknim loti iespejasms lapstinas nodilusas un nav cirkulacija, tapec uz vietas varetu but ka varas, vai ari gaiss vnk sistema. Udensuknis atrodas tur pat motora priekas un piedzenas arrievsiksnu.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
No uzkarināmā jau nekas nav. Reāli, kas tev der - ģenerators, termomufte un kondicioniera sūknis, kā arī dzinēja kronšteini. Pārējais M52 nāk savs.ramyrez rakstīja:Saaku domaat par m52b28
To udens sukni var redzet ka vins nav vairs lietojam ?ar4ibalc rakstīja:Nu udenssuknim loti iespejasms lapstinas nodilusas un nav cirkulacija, tapec uz vietas varetu but ka varas, vai ari gaiss vnk sistema. Udensuknis atrodas tur pat motora priekas un piedzenas arrievsiksnu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …