dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 350
- chevron_right
nav runa par izplūdes kolektoru.
mazmotoriem vienas bleķinieces nāk ieplīūdes kolektoram pa vidu un starp ķēdes vākiem
mazmotoriem vienas bleķinieces nāk ieplīūdes kolektoram pa vidu un starp ķēdes vākiem
ķēdes vākiem pie stūriem (vāku salaidumiem) pa punktiem jāuzliek.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kas vai ar ko būtu jāsāk ja man eļļu rij ka traks vnk sak rasties sajuta ka bez maz vai ja vairāk pasapida pedāli ēd ļoti
Pats no motoriem neko nesajēdzu ko darīt dzīt uz servisu lai skatās un ka kartīgi gāzē tāda sajuta ka no izsputeja nāk smaka tāda ka eļļa sadegtu droši vien ka motors jajauc ara un jaskatas bet servisa gan drosi vien ir kosmosa cenas??
Pats no motoriem neko nesajēdzu ko darīt dzīt uz servisu lai skatās un ka kartīgi gāzē tāda sajuta ka no izsputeja nāk smaka tāda ka eļļa sadegtu droši vien ka motors jajauc ara un jaskatas bet servisa gan drosi vien ir kosmosa cenas??
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Nu tad ziliem dūmiem būtu jānāk arā no izpūtēja, ja eļļu rītu, bet cik vakar redzēju tev nācā tikkai kondensāts
Varbūt tiešām kkur sulo?
Varbūt tiešām kkur sulo?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
cik esmu manījis peļke nekur nav palikusi
Nez varbūt man vnk šodien radās gļuki
Nez varbūt man vnk šodien radās gļuki
gan jau tek uz kolektoru kur ari uzreiz izdeg, tapec ari smird
...
ko darīt ar paaugstinātu co2 līmeni, 7%
vai uz skati metāla švammes palīdzētu??
varbūt vel kādi citi ieteikumi
mb50b20
mb50b20
tikai jatrod no ka tek veretu ta but to pasu man jau viens teica :)Armando rakstīja:gan jau tek uz kolektoru kur ari uzreiz izdeg, tapec ari smird
pasties uz izputeju ap dzineju tak uzreiz vares redzet eljas peedas ja tadas bijusas. ja m50 dzinejs, loti iespejams tek no varstu vaka
...
+1 tas var but gan m50 gan m52 ja tas ir m52 tad jaskatas kas notiek ari ar kartera ventilaciju
švames nepalidzes mekle vainu kapes tads co zondes ,gaisa meritajs vai sprauslaszogs rakstīja:ko darīt ar paaugstinātu co2 līmeni, 7%
mb50b20
jap, tik m52 vaaks daaaaaudz labak piegulas kaa m50, vins vienkarsti pretigs magnija sakausejums, un sen jau iespejams ir deformejies un tagat elja tek kaa pa kraanu aaraaDj_Zii rakstīja:+1 tas var but gan m50 gan m52 ja tas ir m52 tad jaskatas kas notiek ari ar kartera ventilaciju
...
Tikpat labi ellju tev var est ari, ja gredzeni izdilushi. Paskaties, vai jogurts nav uz korkja un nomeri kompresiju motoram.Ozys 90 rakstīja:Kas vai ar ko būtu jāsāk ja man eļļu rij ka traks vnk sak rasties sajuta ka bez maz vai ja vairāk pasapida pedāli ēd ļoti
Vajadzīga interneta diagnostika saistībā ar M50B25
Dzinējam esot aukstam, tas strādā vienmērīgi, bez problēmām. Kā uzsilst un sanāk būt kārtīgā slodzē, trases režīmā, mēdz parādīties tāds gļuks, ka pats no sevis noslāpst. Pielaist var, bet tukšgaitas vispār nav. Jāgriež arī daudz ilgāk. Šķiet, ka dod iekšā pārāk daudz degvielas, jo atgāzes ir zilganas un smird pēc benzīna. Degvielas dačika bultiņa mēģinot braukt arī acīmredzami krītas, šķiet ka patēriņš ir kkadi 100l/100 km
Kad pastāv pārdesmit minūtes, tad atkal aiziet un viss ir normas robežās. Ja sanāk slēgt pie kompa tā atkal viss iet un neko neuzrāda.
Zonde jauna.
Dzinējam esot aukstam, tas strādā vienmērīgi, bez problēmām. Kā uzsilst un sanāk būt kārtīgā slodzē, trases režīmā, mēdz parādīties tāds gļuks, ka pats no sevis noslāpst. Pielaist var, bet tukšgaitas vispār nav. Jāgriež arī daudz ilgāk. Šķiet, ka dod iekšā pārāk daudz degvielas, jo atgāzes ir zilganas un smird pēc benzīna. Degvielas dačika bultiņa mēģinot braukt arī acīmredzami krītas, šķiet ka patēriņš ir kkadi 100l/100 km
Kad pastāv pārdesmit minūtes, tad atkal aiziet un viss ir normas robežās. Ja sanāk slēgt pie kompa tā atkal viss iet un neko neuzrāda.
Zonde jauna.
Ieliec šeit live data screenšotus .
man ir m52b20Armando rakstīja:pasties uz izputeju ap dzineju tak uzreiz vares redzet eljas peedas ja tadas bijusas. ja m50 dzinejs, loti iespejams tek no varstu vaka
Ja kompresiju nebūtu slikti pamērīt tas gan būtu jāizdaraWildutch rakstīja:Tikpat labi ellju tev var est ari, ja gredzeni izdilushi. Paskaties, vai jogurts nav uz korkja un nomeri kompresiju motoram.Ozys 90 rakstīja:Kas vai ar ko būtu jāsāk ja man eļļu rij ka traks vnk sak rasties sajuta ka bez maz vai ja vairāk pasapida pedāli ēd ļoti
Tiki kurs man to Cēsis vai Valmierā varētu izdarīt
Brauc uz diagnostiku, bet lieku uz mirstošu kloķenes devēju.Chelios rakstīja:Vajadzīga interneta diagnostika saistībā ar M50B25
Zonde jauna.
sveiki,jautajums sekojoš,nezinu vai tas ir normali vai ne,bet auksts dzinejs ir ņipraks neka silts,ka sasniedz darba temperaturu ta paliek mazliet gurdenāks..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 350