dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 350
- chevron_right
Nezinu ,vispar man pasan ta sikretka tracina,jo lai mašīnu pielaistu vija ar atslegam aizdedze ir jaizsled un jatsledz un tad vel japieskaras divam skruvem lai caur mani iziet strava un padod kautkam signalu , es jau esu padevies un nolemu ka jadabuj uz diagnostiku .
Ak, kungs Uz e36 likt tādu ķīmiju.. Es tev ieteiktu nahrenizēt tās sekretkas, neviens nezags tavu e36 :)
to es jau zinu ,vecene teica ka to hunu uzlika pirms kadiem 7 gadiem pat ja ne vairak kad vinus Riga zaga
man tas hujnas del ari centrala ar signalizaciju sakusi cakareties ka aisledz ciet ta atsladzes un tad atkal jatsledz vala un atkal ciet zinatu, kas jarauj lauka jau senu butu ticis vala ,vnk negribas kautko neta sadarit ka pectam neviens vairs nevares palidzet .
man tas hujnas del ari centrala ar signalizaciju sakusi cakareties ka aisledz ciet ta atsladzes un tad atkal jatsledz vala un atkal ciet zinatu, kas jarauj lauka jau senu butu ticis vala ,vnk negribas kautko neta sadarit ka pectam neviens vairs nevares palidzet .
lai elektrikis to visu nahrenize
Nedaudz paskaloju sistēmu, ieliku jaunu termostatu, uzlēju antifrīzu, pareizi atgaisoju (pēc šeit pieejamā DIY) un aizgāja.bosiks11 rakstīja:vareji neko tur neparbaudit bet taisna cela darit ka teicu !!! ja udens sukni butu izbeidzies tavs rakstita probl,skanetu daudz savadak...Nixon rakstīja:Šodien pārbaudīju ūdens sūkni - tur viss tip top. Tad gribat teikt, ka jāieliek jauns termostats?
Tosols itkā nezūd...
p.s rezlutatu pec tam kad tiks ielits jauns termostats un pienacigi atgaisots ludzu studija
Paldies, kas palīdzēja... Vairs temperatūra augšā nekāpj, motors nevārās un salonā arī cimdos nav jāsēž.
Ta tam vajadzeja ari but. !! Un aceries kad bmw bez termostata atstat nedrikst!!Nixon rakstīja:Nedaudz paskaloju sistēmu, ieliku jaunu termostatu, uzlēju antifrīzu, pareizi atgaisoju (pēc šeit pieejamā DIY) un aizgāja.bosiks11 rakstīja:vareji neko tur neparbaudit bet taisna cela darit ka teicu !!! ja udens sukni butu izbeidzies tavs rakstita probl,skanetu daudz savadak...Nixon rakstīja:Šodien pārbaudīju ūdens sūkni - tur viss tip top. Tad gribat teikt, ka jāieliek jauns termostats?
Tosols itkā nezūd...
p.s rezlutatu pec tam kad tiks ielits jauns termostats un pienacigi atgaisots ludzu studija
Paldies, kas palīdzēja... Vairs temperatūra augšā nekāpj, motors nevārās un salonā arī cimdos nav jāsēž.
Nixon rakstīja:Nedaudz paskaloju sistēmu, ieliku jaunu termostatu, uzlēju antifrīzu, pareizi atgaisoju (pēc šeit pieejamā DIY) un aizgāja.bosiks11 rakstīja:vareji neko tur neparbaudit bet taisna cela darit ka teicu !!! ja udens sukni butu izbeidzies tavs rakstita probl,skanetu daudz savadak...Nixon rakstīja:Šodien pārbaudīju ūdens sūkni - tur viss tip top. Tad gribat teikt, ka jāieliek jauns termostats?
Tosols itkā nezūd...
kadam varbut ir bilde kads izskatas centralas atslegas verkis zem bardacoka???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
interese motora diagnostika, kads var ieteikt kur to taisa pa sakarigam naudam, setas variants neder. Riga-centrs, darba laiks ar butu velams.
Problema tada, ka mierigi uzsakot un mierigi braucot, motoram takaa smagi, braucot raustas, kad dod ruchka viss kartiba.
Aizdomas par degvielas filtru, svecem, svecvadiem, sadalitaj vacinju, vel so to bet negribas visu tagad uz savu galvu pec kartas mainiit.
Problema tada, ka mierigi uzsakot un mierigi braucot, motoram takaa smagi, braucot raustas, kad dod ruchka viss kartiba.
Aizdomas par degvielas filtru, svecem, svecvadiem, sadalitaj vacinju, vel so to bet negribas visu tagad uz savu galvu pec kartas mainiit.
vari aizbraukt pie drivera, tas ir mezhciems laikam, kas tev par dzineju ja ir sadalitajs?
2 vanos, nezinu vai vinjam ir sadalitajs, tumsa isti nesaskatiju, jo prieksh puse nav, par sito motoru neko nezinu tapec domaju mosh kautkur citur vinjam tas vaks ir...
Varbut vari iedot vinja telefona nummuru
Varbut vari iedot vinja telefona nummuru
tel nav palicis, bmwpowera uzraksti vinjam sadalitaja, svechvadu nav, tikai 6 sveces, spolse, uzgali
P.S. ja tu nopirki auto un 100% neesi parliecinats ka iepriekshejais saimnieks nesen ir mainijis ellju, filtrus un sveces - tas butu jaizdara pasham
P.S. ja tu nopirki auto un 100% neesi parliecinats ka iepriekshejais saimnieks nesen ir mainijis ellju, filtrus un sveces - tas butu jaizdara pasham
Nu to es gribēju izdarīt, bet pagaidām nav pieejama daudz mazs normāla garāža, kur rokas pie atslēgām neliptu klāt. :/
Ja kāds gribētu paņemt mani uz savu garāzu un palīdzētu nomainīt filtrus un sveces būtu baigi kruta :)
Varbūt tur tā visa problēma, varbūt kāds redzot auto varētu pateitk, kas pa vainu...
Ja kāds gribētu paņemt mani uz savu garāzu un palīdzētu nomainīt filtrus un sveces būtu baigi kruta :)
Varbūt tur tā visa problēma, varbūt kāds redzot auto varētu pateitk, kas pa vainu...
kastite ar krasainiem kontaktiemdjjys rakstīja:kadam varbut ir bilde kads izskatas centralas atslegas verkis zem bardacoka???
...
Tātad, svedien vakra pec mokošām stundam pie mašinas ,uzvaniju vienam senam pazistamam meistaram kas ar bmw kramejas jau mužību un istāstīta manis piemeklētā liksta, un tas kas bija jaizdara bija rucošai mašīnai jātvieno atzīmētais stekers, pats nobrīnijos bet vis tagad darbojos, paldiesdievam nedēļa nobraukta veiksmīgi Bet pēc diognostikas tapat prasas nepatik braukt ar domu ka mašīna var apstāties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ja tas ir tikshgaitas regulators, tad varu pastaasstiit savu gadiijumu.
nomainiiju vinju, nepieliku stekeri. pielaidu un sapratu kautkas nav taa.
noslaapeeju pieliku stekeri, bet atkal galiigaas auzas.
noraavu klemmi uz kautkaadaam 10 min un viss bija 4otka :)
nomainiiju vinju, nepieliku stekeri. pielaidu un sapratu kautkas nav taa.
noslaapeeju pieliku stekeri, bet atkal galiigaas auzas.
noraavu klemmi uz kautkaadaam 10 min un viss bija 4otka :)
es klemi jau ar biju ravis pirmstam nost un man nekas nemainijas.
bet domaju ,ka bus janomaina vins,jauzliek no donora,vnk tagad tam nauv laika
bet domaju ,ka bus janomaina vins,jauzliek no donora,vnk tagad tam nauv laika
Strauji uzspiežot gāzes pedāli (pedal to metal) auto noburbuļo 1 sek. un tad aiziet. Kas par vainu?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Papildus gaiss, moš kāds devējs..
Tātad cik saprotu tur atrodas vanos, tur kautkas grab, gredzeni vai šaibas īsti nezinu, kā saucās tas zinātniskajā valodā, un kādas ir detaļas izmaksas...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 350