dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- …
- 350
- chevron_right
vai gmm var būt vainigs ja motoram apgriezieni neceļas augstāk par tukšgaitu un tukšgaita ir nevienmērīga, grib slapt nost? Tāds triks parādījās un pazuda un atkal parādās.
ne.xlacuksx rakstīja:vai gmm var būt vainigs ja motoram apgriezieni neceļas augstāk par tukšgaitu un tukšgaita ir nevienmērīga, grib slapt nost? Tāds triks parādījās un pazuda un atkal parādās.
Kas tad var but vainigs? man vnk teica cilveki ka var but vainigs gmm.
viss kas. tev jāprasa tiem cilvēkiem, ja jau tādi speci.xlacuksx rakstīja:Kas tad var but vainigs? man vnk teica cilveki ka var but vainigs gmm.
Man tads defekts bija kad zonde nomira.xlacuksx rakstīja:Kas tad var but vainigs? man vnk teica cilveki ka var but vainigs gmm.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
cik maksa normala firmas zonde?
vispirms jau vaig parbaudit vai ta ir ista vaina, atvieno un tad pielaid.
tik daudz pats zinu kad japarbauda pirms maina. Nu bet paldies. atradu ari info par zondi. Parbaudīšu
Nav kkur kaads uzgaajis info pie cik km nobraukuma, ljoti aptuveni, protams, vareetu buut noveerojami nodilushas sadalenes radiiti pigori?
Kāds motoors un kādi simptomi?
Tikai un vienīgi Bosch un ar štekeri nevis universālo, sākot no 50 eiro, parasti ap 90.xlacuksx rakstīja:cik maksa normala firmas zonde?
kas varētu būt cēlonis dūcošai skaņai ieplūdes kolektora apkārtnē? skan tā kā elektromotors. m52b25
Pēdējais labojis dexter1 - 20 Mar 2014, 16:49, kopā labots 1 reizi.
kolektora?
kā to var pārbaudīt?Amish rakstīja:Izpūsta blīve?
Noņem kolektoru un pačeko, kādā stāvoklī blīve ir:)
ja motors ir noslāpēts un ir ieslēgta aizdedze, tad tas ir brīvgaitas regulatorsdexter1 rakstīja:kas varētu būt cēlonis dūcošai skaņai ieplūdes kolektora apkārtnē? skan tā kā elektromotors. m52b25
nē! pie strādājoša motora + dūkoņa mainās kad palielina apgriezienus.
ģeneratora gultnis
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nē, tas ir kluss, skaņa nāk no ieplūdes kolektora apgabala.he9600 rakstīja:ģeneratora gultnis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- …
- 350