dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 350
- chevron_right
lai kvēpu notrauktu jā, bet man vajadzība pēc apm. 1.5mm noņemšanas
nu paņem izmēri cik tur ir gaļas un padomā cik droši tas ir.
pieļauju, ka tev tas vajadzīgs lai samazinātu kompresijas pakāpi turbo aplikācijai - tas virzulis to neizturēs.
liec virzuļus no toyota supra, tur nāk arī 2.5l 6cyl motori ar tādu pašu bore size, būs jau viss gatavs un paredzēts turbo slodzei = nav problēmu
pieļauju, ka tev tas vajadzīgs lai samazinātu kompresijas pakāpi turbo aplikācijai - tas virzulis to neizturēs.
liec virzuļus no toyota supra, tur nāk arī 2.5l 6cyl motori ar tādu pašu bore size, būs jau viss gatavs un paredzēts turbo slodzei = nav problēmu
Ja virzulim noslipesi 1.5mm tad tas bus vienkarshi best move:D
Sent from my HUAWEI P6-U06
Resnākā caurule ieiet gofrā no apakšas.
paldies par informāciju
Vīri, atkal problēma..
No kā man der eļļas sūknis ar uztvērēju priekš m52b28 apakšas? Bmwsar uzrādīja, ka no m50b20 un b23 derot, taču gribētu būt vairāk pārliecināts, pirms sāku meklēt pa forumu..
No kā man der eļļas sūknis ar uztvērēju priekš m52b28 apakšas? Bmwsar uzrādīja, ka no m50b20 un b23 derot, taču gribētu būt vairāk pārliecināts, pirms sāku meklēt pa forumu..
svarīgi ir kādam modelim, piemēram m52b28 e36 un e39 m52b28 atšķirās.
Tev ir vajadzīgs no m52 saimes un konkrētas virsbūves. (runāju par uztvērēju)
Tev ir vajadzīgs no m52 saimes un konkrētas virsbūves. (runāju par uztvērēju)
tur ir 7mm gaļas. un man nevajag priekš turbo, vnk strokerim.seeingman rakstīja:nu paņem izmēri cik tur ir gaļas un padomā cik droši tas ir.
Nu nedrikst neko sliipet, traks esi? Pajauta jebkuram zinosham cilvekam.intis rakstīja:tur ir 7mm gaļas. un man nevajag priekš turbo, vnk strokerim.seeingman rakstīja:nu paņem izmēri cik tur ir gaļas un padomā cik droši tas ir.
esi pārliecināts ka nevar? sīkais arī ir noslīpējis, tik nezinu, vai dibenu ir metinājis ciet. tā ka ir variants, ja baidies ka neturēs, tad uzmetini apakšā kārtiņu
a kā tu zini, ka nedrīkst? Pamatojums?Wildutch rakstīja:Nu nedrikst neko sliipet, traks esi? Pajauta jebkuram zinosham cilvekam.intis rakstīja:tur ir 7mm gaļas. un man nevajag priekš turbo, vnk strokerim.seeingman rakstīja:nu paņem izmēri cik tur ir gaļas un padomā cik droši tas ir.
uz 7mm gaļas 1.5mm droši rauj nost.
man hibrīdam ies nost 3mm no 5mm cerams turēs :atpakaļceļa_nav: :jauni_virzuli_pa_gaisu:
man hibrīdam ies nost 3mm no 5mm cerams turēs :atpakaļceļa_nav: :jauni_virzuli_pa_gaisu:
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tas ir sviests:D Labi, sliipe, dari, ko gribi
kadel sviests, normals strokeris bus, turklat bmw jau nerazo nekadus tur svakos motorus kas netur
joprojām nedzirdu pamatojumu:lol: lai zinam kpc nedarīt to. bmw to gaļu ir atstājis ar rezervi, nevis uz sabrukšanas sliekšņa.Wildutch rakstīja:Tas ir sviests:D Labi, sliipe, dari, ko gribi
he9600 veikums gan man liekas uz robežas lai izdodas
kartera ventilacija brivgaitaa.
...
jautaajums driizaak ir par tukshgaitas vaarsta darbiibu un apgriezieniem atmetoties kad RPM ir paaugstinaats. sanaak ka taa truba padod iepluudee nekontroleetu papildu gaisa daudzumu pie aizveertas droseles un var radiit sho paaugstinaato RPM. man vienkaarshi apgriezieni nemetas nost leenaam mekleeju iemeslus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 350