dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 350
- chevron_right

blīve no zelta, vai?Wildutch rakstīja:Izmaksas būs par slipešanu ap 30eur, blīve ap 60-80eur. + darbs, ja pats dari, tad pa velti, ja servisā, tad diezgan

Taisies likt ieksa kaut kadu drankji pa 30eur,uz priekshu.Gailums rakstīja:blīve no zelta, vai?Wildutch rakstīja:Izmaksas būs par slipešanu ap 30eur, blīve ap 60-80eur. + darbs, ja pats dari, tad pa velti, ja servisā, tad diezgankur tādas kosmiskās summas?
Sent from my HUAWEI P6-U06

jasak laikam detalas tirgot
tu paskatijies ka vinam sutisana 42 dolari vel
varu piedavat to pašu pa spekulativu cenu pa 40 euro
blives parametri
Biezums [mm]: 1,75, Diametrs [mm]: 85

varu piedavat to pašu pa spekulativu cenu pa 40 euro

blives parametri

nē es ieliku kā uzskaiti ka blīve nav tik dārga

Victor Reinz un Elring, kas nav draņķi, un ko tu pats vēl pirki, cik atceros pēc tava rakstītā(bilde), pat tik dārgi nemaksā. Vai arī mega uzcenojumu veikalos pērkatWildutch rakstīja:Taisies likt ieksa kaut kadu drankji pa 30eur,uz priekshu.Gailums rakstīja:blīve no zelta, vai?Wildutch rakstīja:Izmaksas būs par slipešanu ap 30eur, blīve ap 60-80eur. + darbs, ja pats dari, tad pa velti, ja servisā, tad diezgankur tādas kosmiskās summas?
Sent from my HUAWEI P6-U06

eparts.lv pat piedāvā Elring ~37 eiro un Reinz ~38 eiro..
kur kādi 60-80eiro?
dodat man arī piepelnīt, :-D pārdošu gan reinz, gan elring par 30eur 

m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
visi vienmēr bļauj ka vis tik dārgs tik dārgs un citur ir lētāk utt. Kuri tad ir tie lētie labie veikali??? 

ķīnā tie veikali 

vairumnieki ar atlaidēmyanks rakstīja:visi vienmēr bļauj ka vis tik dārgs tik dārgs un citur ir lētāk utt. Kuri tad ir tie lētie labie veikali???

nu a ko parastajam mirstīgam pirkt bļives vairumā lai atlaidi dabūtu? 

iclatvija.lv - poļi (var dabūt specifiskas daļas par labu summu - bieži vien puse no apes cenas), cik dzirdēts strādā arī ar mazumtirdzniecību + gan jau ar pārdevēju labi parunājot atradīsies kāds ļevais konts ar labu atlaidīti.
Pa lielam LV mazumtirdz. uzcenojumi visiem ir 50+ % bodēs, 35+ % servisos (vairumniekiem man pat bail iedomāties, 200% noteikti).
Valmieras Adbaltic neko nevar samuhļīt, vai stroga ar līgumiem tikai?
Pa lielam LV mazumtirdz. uzcenojumi visiem ir 50+ % bodēs, 35+ % servisos (vairumniekiem man pat bail iedomāties, 200% noteikti).
Valmieras Adbaltic neko nevar samuhļīt, vai stroga ar līgumiem tikai?
Pēdējais labojis he9600 - 10 Apr 2014, 12:45, kopā labots 1 reizi.

paņem ultravioleto lampu un iespīdini viņu dzinējā. antifrīzu var redzēt, par tosolu nezinu. es liktu uz kartera ventilācijas vārstu.
p.s. šis variants nav 100%, jo piemēram, Motorex eļļa spīd līdzīgi kā antifrīzs.
p.s. šis variants nav 100%, jo piemēram, Motorex eļļa spīd līdzīgi kā antifrīzs.
Tas izskrūvētais ir tosola līmeņa nolasītājs?
Tikko saskāros ar problēmu, ka gribēju mainīt radiatoru, bet manam viņš izskrūvējās a jaunajam tur nāk kkā drusciņ savādāk tā sistēma...
Jautājums sekojoš, ja es atstāšu kā ir, tosols man ārā negāzīsies? Man vienkārši nav cita veida devējs, kas tur ieskrūvētos...
Tikko saskāros ar problēmu, ka gribēju mainīt radiatoru, bet manam viņš izskrūvējās a jaunajam tur nāk kkā drusciņ savādāk tā sistēma...
Jautājums sekojoš, ja es atstāšu kā ir, tosols man ārā negāzīsies? Man vienkārši nav cita veida devējs, kas tur ieskrūvētos...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

To štruntu nevar izskrūvēt no radiatora, caurums nav? Ja nē, tad liec tik radiatoru virsū, tik rādīs borta kompī, ka tosola līmenis pa zemu.
Kaut kas man par to veikalu teica ka esot lētāk, bet kaut kā neesmu līdz turienei aizkūlies vēlhe9600 rakstīja: Valmieras Adbaltic neko nevar samuhļīt, vai stroga ar līgumiem tikai?

Tur nopirkt var tikai juridiskas personas.

arejas vitnes ir? ja ir tad urb caurumu un liec ieksaa, pats esmu taa darijisKauperX rakstīja:Tas izskrūvētais ir tosola līmeņa nolasītājs?
...
Latvijaa Rigaa mekleju elektrikji , kurs spetu uznemties sataisiit kabrioletam jumtu! Iespejams seit foruma , ir kads , !
Armando rakstīja:arejas vitnes ir? ja ir tad urb caurumu un liec ieksaa, pats esmu taa darijisKauperX rakstīja:Tas izskrūvētais ir tosola līmeņa nolasītājs?
nu izskatās, ka vecajam tur tieši tā arī ir darīts... bet nu man to devēju pa lielam vispār nevajag, tāpēc nav jēga čakarēt radiatoru, atstāšu kā ir, mazāk caurumu, labāk

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 350