dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 350
- chevron_right

Diagnostika kādi 15 eur, devējs ap 70 eur :)

96 gada 1.6 motoram, piedarbinot apgriezieni staigā neko nedarot no 1500-2200. Varbut kads zin kas varetu but pie vainas? Apgriezieni lēkā visu visu laiku arii kad motors uzsilis.
@instagram - anrijs.v

cik ir aptuvenā tirgus cena m52b28 kloķenes, klaņu, virzuļu komplektam ? 

iepriekš bija 80-100 eiro.

Kuram dzinējam tev? m50?intis rakstīja:ar ko labāk var atmiekšķē uzdegumu uz vārstiem, ellīgi liels un tā vienkārši ar smilšpapīru nevar noņemt. likt kādā dīzelī mērcēties?
Dod man, sapulēšu

Vai kad atbrauksi, izstāstīšu, kā es pulēju

PaldiesGailums rakstīja:iepriekš bija 80-100 eiro.

Sveiki ari problema ar raustisanos un tuksgaitu varbut ir kads kas sodien varetu dieagnostiku uztaisiit ciekurkalna apkaime vai purveiciema plavniekus nu rigas robezas! un cik tas maksas! LOTI steidzigi vjg... man nr 22458838

Kad uzzināsi, kas par vainu, ja nav grūti, iemet te ar`! 

ok bet nevar nekur sarunat dagnostiku uz sodienu!

Dodos uz rīgu un butu ļoti priecīgs ja kāds varētu sniegt info pie kā es varētu dabūt gofru kas nak no gaisa filtra uz iepludes kolektoru. Motors 1.6 m42 96 gads. Butu jauki ja kadu nr iemestu kam varetu but.
@instagram - anrijs.v

Nav tāda 1.6 m42, ir 1.8 M42
Uz Sensonu jau zvanīji?nleai rakstīja:Dodos uz rīgu un butu ļoti priecīgs ja kāds varētu sniegt info pie kā es varētu dabūt gofru kas nak no gaisa filtra uz iepludes kolektoru. Motors 1.6 m42 96 gads. Butu jauki ja kadu nr iemestu kam varetu but.
Varētu būt gaisa masas mērītājs. Bet tas nav vienīgais variants.nleai rakstīja:96 gada 1.6 motoram, piedarbinot apgriezieni staigā neko nedarot no 1500-2200. Varbut kads zin kas varetu but pie vainas? Apgriezieni lēkā visu visu laiku arii kad motors uzsilis.

Ar apgriezienu peldēšanu tiku galā nomainot gofru kas bija lupatās un uzliekot jaunu blīvi gaisa masas meritajam. Tagad nestaigā, bet stāv uz 2200. šķiet ka pats meritajs ir atņirdzies? ja tā tas varētu būt, kā viņš mainās? jamaina visa uzparikte vai arī tas pipsis iekšā tikai jamaina?
@instagram - anrijs.v

jamaina viss meritajs.nleai rakstīja:Ar apgriezienu peldēšanu tiku galā nomainot gofru kas bija lupatās un uzliekot jaunu blīvi gaisa masas meritajam. Tagad nestaigā, bet stāv uz 2200. šķiet ka pats meritajs ir atņirdzies? ja tā tas varētu būt, kā viņš mainās? jamaina visa uzparikte vai arī tas pipsis iekšā tikai jamaina?
parasti apgriezieni staiga nejau stav uz vietas kad meritajs ir beigts.
uz diagnostiku biji?

Nēesmu vēl bijis, pirmdien aizskriešu. šķita ka tikšu cauri bez. tātad ja nestaigā bet ir tikai paaugstināti meritajs nav pie vainas?
@instagram - anrijs.v

Domaju ka nee..nleai rakstīja:Nēesmu vēl bijis, pirmdien aizskriešu. šķita ka tikšu cauri bez. tātad ja nestaigā bet ir tikai paaugstināti meritajs nav pie vainas?
gazes trosite nau kkadigi aizlocita vai sareguleta?

Bet nu atvienojot mērītāja štekeri problēma pazūd. tākā laikam citur problemu varianti nevarētu būt...
@instagram - anrijs.v

A nu tad japamegina pievienot citu meritajunleai rakstīja:Bet nu atvienojot mērītāja štekeri problēma pazūd. tākā laikam citur problemu varianti nevarētu būt...
moš šis tiešam beigts
vai ari aizvest uz diagnostiku un tur uzreiz paradis vainu

Labi, paldies par to pašu. aizņemšos no kāda lai ietestētu. :)
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …