Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 89
- chevron_right
ja nevēlies baigi iegrābties tad aizdzen uz diagnostiku. Diagnostiku var veikt pie lietotāja Uldis no bmwpower.lv
bet ja tas sūknis ir nojāts tad tas būs jāremontē vienalga, jo divtaktu eļļa tikai paildzinās miršanu
bet ja tas sūknis ir nojāts tad tas būs jāremontē vienalga, jo divtaktu eļļa tikai paildzinās miršanu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
diagnostika jātaisa un miers!Ne vienmēr pie vainas ir plunžers, ar kārtīgi nesaregulētu sūkni arī silts slikti leks.
Vai ir iespēja apiet map sensoru,lai var dabūt lielāku spiedienu no turbīnas,man pie 1.5bar vins ik pa briziem izmet gljuku un neiet ka vajag
Map sensors tak neatbild par turbīnas ražību uz e36.huliits rakstīja:Vai ir iespēja apiet map sensoru,lai var dabūt lielāku spiedienu no turbīnas,man pie 1.5bar vins ik pa briziem izmet gljuku un neiet ka vajag
ja pareizi uztvēru domu - nē, lēti nevar.
kur var labi nochipot m51 ?
Nu es nesaku ka vins atbild par ražību,viņš vnk kaut ko atslēdz kad ieplūdes kolektorā ir par lielu spiediens cik saprotuRons rakstīja:Map sensors tak neatbild par turbīnas ražību uz e36.huliits rakstīja:Vai ir iespēja apiet map sensoru,lai var dabūt lielāku spiedienu no turbīnas,man pie 1.5bar vins ik pa briziem izmet gljuku un neiet ka vajag
ja pareizi uztvēru domu - nē, lēti nevar.
Tad vēl jautājums,kurs var palīdzēt ar ciposanu,vai ka var zinat vai ir cipots vai nav?
Tātad lieta tāda, ka 325 TDS, pārslēdzoties no pirmā uz otro robu, spiežot gāzi, uz kādu sekundi viņš vispār nereaģē, sajūta tāda, ka tūlīt noslāps, bet pēc tam kaut kas atlec un viss aiziet. Citreiz vēl daru tā, ka izspiežu sajūgu, nedaudz paspiežu gāzes pedāli vielgi kādas 3- 4 reizes un tad arī atlec.
Cik internetā palasiju, tad laikam tam potenciometram , kurš atrodas pie gāzes pedāļa.
Varbūt kāds var apstiprināt, noliegt, kādi citi varianti.
Cik internetā palasiju, tad laikam tam potenciometram , kurš atrodas pie gāzes pedāļa.
Ir neliela problēma ar E34 2.5 TDS. Tā ir sekojoša - pa pārplūdes trubu dzen diezgan daudz tosolu ārā. Īsti nespēju izprast - kāpēc. Nav tā, ka par daudz ieliets. Ja būtu spiediens traukā - tas noietu pa trubu, nevis viss tosols no trauka aizšļāktos. Tas diezgan pamatīgi notiek tieši, teiksim, pēc kārtīgas izbraukšanas. Un kaut kā neregulāri - ne gluži vienmēr.
Par spīti tam, ka tā ir e34 problēma, varbūt kādam ir pieredze/idejas, jo pats īsti nesaprotu, kāpēc tā tas ir. Vienīgais varētu būt, ka korķis beigts un laiž ļoti ātri uz pārplūdi.
Par spīti tam, ka tā ir e34 problēma, varbūt kādam ir pieredze/idejas, jo pats īsti nesaprotu, kāpēc tā tas ir. Vienīgais varētu būt, ka korķis beigts un laiž ļoti ātri uz pārplūdi.
Akumulātoru uzlādē pilnībā. Vai, visdrīzāk, skaties uz jauna iegādi.naljanke rakstīja:viens jautājums, ir problēma ar dīzeli, ar iedarbināšanu, citreiz ir tā ka lec ideāli, citreiz ļoti grūti dabūt pie dziesmas, griež bet nekā, kāda varētu būt problēma?
sveiki. velos uzstadit lielaku kuuleri uz bmw e36 2.5 tds+chip.. neieteiktu kads luudzu, kadu labak likt..?
un kādu rezultātu gaidi no lielāka IC?pilnīgi un galīgi bezjēdzīgi :)
neaiztiec gāzēs pedāli :) sūkņa galvu nomaini un vis būs tip top :)Mojo rakstīja:Tātad lieta tāda, ka 325 TDS, pārslēdzoties no pirmā uz otro robu, spiežot gāzi, uz kādu sekundi viņš vispār nereaģē, sajūta tāda, ka tūlīt noslāps, bet pēc tam kaut kas atlec un viss aiziet. Citreiz vēl daru tā, ka izspiežu sajūgu, nedaudz paspiežu gāzes pedāli vielgi kādas 3- 4 reizes un tad arī atlec.
Sveiki, srry , kad prasu varbut prieks daudziem pastulbus jautajumus, bet nav nemaz tik viegli foruma te kaut ko atrast prieks dizela, nesutiet mani ludzu lasit visu prieks dizeliem sadala, jo es tur neko konkreti neatradu no lietam, ko es velejos!
Tatad auto ir 93. gada 2.5tds. Ir reizem tada lieta, kad iedegas sprauslu lampina masinai rucot, kadi varetu but varianti, kas par vainu?
2. lieta ir tada, kad auto neiet riktigi prieks tds, es esmu pabraucis ar citiem tdsiem, kas gaja krietni labak, lai gan es nesaku, kad man sitais neiet galigi, kaut ko jau iet, bet vajadzeja labak iet! Iet apmeram taka TD. Varetu but vaina tur, kad augstspiediena suknis jarestaure, jo silts ir diez gan ilgi jaskil, nakamnedel dodos uz cesu raj. pakalj pa130ls no rokas restauretam suknim, gan jau Jus ari esat reddzejusi ss.lv sludinajumu, kur tirgo tos suknus no 80ls? KAdas Jus atsauksmes varetu pateikt?
Vel interese vai tapec, kad auto ir beigts degvielas suknis varetu but vaina , kad iet sudigak neka butu jaiet?
Pedejais ,kas interese vai kads ir cipojis e36 tds tik veca gada ka man(93) . Ja ir, kadas atsauksmes? Vai kads nezin kadu vietu, kur vel aizvien butu kads , kas varetu nocipot?
Ka izsti ir ar TDS? Viniem butu jaiet no 2 rpm lidz galam vienadi? Man ir ta, kad sak rauties no 2rpm lidz 3.5rpm, pec tam jauda pazud, bet tds itka butu jaiet lidz galam vienadi, cik esmu dzirdejis?!
Tatad auto ir 93. gada 2.5tds. Ir reizem tada lieta, kad iedegas sprauslu lampina masinai rucot, kadi varetu but varianti, kas par vainu?
2. lieta ir tada, kad auto neiet riktigi prieks tds, es esmu pabraucis ar citiem tdsiem, kas gaja krietni labak, lai gan es nesaku, kad man sitais neiet galigi, kaut ko jau iet, bet vajadzeja labak iet! Iet apmeram taka TD. Varetu but vaina tur, kad augstspiediena suknis jarestaure, jo silts ir diez gan ilgi jaskil, nakamnedel dodos uz cesu raj. pakalj pa130ls no rokas restauretam suknim, gan jau Jus ari esat reddzejusi ss.lv sludinajumu, kur tirgo tos suknus no 80ls? KAdas Jus atsauksmes varetu pateikt?
Vel interese vai tapec, kad auto ir beigts degvielas suknis varetu but vaina , kad iet sudigak neka butu jaiet?
Pedejais ,kas interese vai kads ir cipojis e36 tds tik veca gada ka man(93) . Ja ir, kadas atsauksmes? Vai kads nezin kadu vietu, kur vel aizvien butu kads , kas varetu nocipot?
Ka izsti ir ar TDS? Viniem butu jaiet no 2 rpm lidz galam vienadi? Man ir ta, kad sak rauties no 2rpm lidz 3.5rpm, pec tam jauda pazud, bet tds itka butu jaiet lidz galam vienadi, cik esmu dzirdejis?!
Man interesē tada lieta, ja es sava td uzliktu cooleri tas kautko jaudas ziņā mainītu?
ko tu darīji lai no td dabutu tds?kristaps90 rakstīja:es arī neko sliktu par 2.5 tds nesaku,ja visam seko līdz,tad nav ne vainas un pie tam zolīdi skrien! Pats braucu ar 2.5 td kurš tapis nu jau par TDS
Minimaali manam 95 TD arii bij. Nonjeemu uz paaris dienaam, atskiribu nejutu. Ja nav chipots, tad uzliec chipu. Tad arii dabuusi vairaak jaudas.garaiss21 rakstīja:Man interesē tada lieta, ja es sava td uzliktu cooleri tas kautko jaudas ziņā mainītu?