dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 350
- chevron_right
Agris rakstīja:1. nez pirmais var vibreet motors moz dēl dzinēja spilveniem.
2. cik apgriezieni ir uz 110/100 km/h
3. cik apgriezieni ir tad kad uz 40 nav skanjas.
4. kad tā skaņa ir visizteiktākā pie cik km/h un kādiem apgriezieniem.
5. kas par dzinēju?
6. parasti lietotāji mēģina noteitk skaņu kam viņa ir līdzīga. takaa metāla graboņa, svilpošana vai hz kas vēl vai takā nestrādaa visi cilindri. vai vienkārši lieka ka motors izkāps no auto..
7. par to līkumā braucot pazuud- paprovē vēl paris dienai iet līkumā ar dažādiem pārnesumiem, piem ar 2 vai 3sho vai 4turto. kā tad mainās.
8. pārliecinies vai tā nav kāda gultņa skaņa kas vibrē, piem vai kāds rats nekustās
nez uz ātro citus jautājumus nevaru izdomāt.
par apgriezieniem iisti nepateiksu, bet tie isti skalumu nemainija!
skana visizteiktākā ap 90km/h!
dzinējs m 40
skana tada ka liekas ka motors izkāps no auto
ar parnesumiem tika megināts nekas nemainījās, uz labo pazuda skanja, tagad vieniegais masina gaida atkusni bet takaa nav taalu saaku jau par to domāt!
-dewil-
Motora paduškas... Ar viņām motors stiprinās pie virsbūves.
ka isti ta skana mainas? jo lielaks atrums jo skalak paliek, vai jo augstaki rpm??kompots rakstīja:auto 318tds 1997.gada, šodien nolēmu izkustināt auto pašoseju, aizšāvu līdz ogrei un atpakaļ ceļā pamanīju ka motors sācis nevienmērīgi strādāt zem 1500 apgrz.. pirmstam viss bij ok. apgriezieni nelēkā. moš kāda sprausla aizmetās ?
...
Man arī pie 90km/h auto taisa visai riebīgu rūcieniņu (arī M40). Bet man nezin kāpēc liekas, ka pie vainas būs riteņa gultnis... Brauc ciemos, uztaisīm diagnozi.martins221 rakstīja: par apgriezieniem iisti nepateiksu, bet tie isti skalumu nemainija!
dzinējs m 40
ar parnesumiem tika megināts nekas nemainījās, uz labo pazuda skanja, tagad vieniegais masina gaida atkusni bet takaa nav taalu saaku jau par to domāt!
Sveiki, manam e36 1.8is coupe sakas divaina paradiba, iedarbinot no rita mashina raustas uz tukshgaitas apgriezieniem, leka no 500rpm. lidz 1500rpm., turpinas tas aptuveni no 5 lidz 8 sekundem, tad itka nomierinas un stav uz 800rpm., bet tapat nedaudz shkjauda. Braucu jau ta ilgaku laiku, itka nekas, biju pieradis, bet vakar pie -18 gradiem, pat uzsildot motoru lidz 90. gradiem, tas turpinajas, braucot visa problema zud un ir ok, tiklidz iemetu tukshgaita atsakas. Pamaniju to kad izsledzu kondishku+ksenonu+muziku viss nomierinas, tiklidz iesledzu tad atkal sakas. Kas varetu but pa vainu? Lambda? Svece kada chakare? :( Negribu skriet uzreiz uz servisu, jo tur uzreiz sak mainit visu pec kartas, biezhi vien pat to ko nemaz nevajag, varbut kads zin kada virziena vispar to meklet?
izklausas, tas pats kas man ar generatoru bija, bet ne tik traki! vel iespejams tukšgaitas regulators! manas domas!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
liktu uz tukshgaitas regulatoru.
2. sveces vai filtrs.
2. sveces vai filtrs.
nevaru atbraukt mans bmw ziemas guļā bet varam kopā paklausīties tavu rūkoņu un tad jau vares pateikt vai man tada pati!marux rakstīja:Man arī pie 90km/h auto taisa visai riebīgu rūcieniņu (arī M40). Bet man nezin kāpēc liekas, ka pie vainas būs riteņa gultnis... Brauc ciemos, uztaisīm diagnozi.martins221 rakstīja: par apgriezieniem iisti nepateiksu, bet tie isti skalumu nemainija!
dzinējs m 40
-dewil-
Nu tad brauc ciemos tad, kad būsi no ziemas miega pamodinājis
mmm man tāda jautājums- marux strādā kādā servisā alūksnē,kur var arī pie kompīša pieslēgties?
Sakshu laikam ar svecem, tapat jamaina, a cik tads regulators varetu maksat? Varbut kadam ir bilde kur tas atrodas?Agris rakstīja:liktu uz tukshgaitas regulatoru.
2. sveces vai filtrs.
tukshgaitas varsts ap 10ls, vari vel izmeginat spriegumu tukshgaita kad visi pateretaji ir izslegti, un ieslegti, ja baigi kritas tad generators
E36 varu pieslēgt. Neesmu nekāds elektriķis, tādas štata vienības arī mums nav, bet kompis ir. Savam kļūdas gana veiksmīgi esmu lasījis un nīcinājis Jebkurā gadījumā - mēģināt var.Tomariņš rakstīja:mmm man tāda jautājums- marux strādā kādā servisā alūksnē,kur var arī pie kompīša pieslēgties?
Un kur to precīzi var izdarīt un kādas naudiņās tas darās? gribas paskatīties kas man ar kļūdām darāsmarux rakstīja:E36 varu pieslēgt. Neesmu nekāds elektriķis, tādas štata vienības arī mums nav, bet kompis ir. Savam kļūdas gana veiksmīgi esmu lasījis un nīcinājis Jebkurā gadījumā - mēģināt var.Tomariņš rakstīja:mmm man tāda jautājums- marux strādā kādā servisā alūksnē,kur var arī pie kompīša pieslēgties?
"Auto Alūksne", Tālavas 22a. Par naudām - individuālā vienošanās, bet dārgi tas noteikti nebūs. Kā jau teicu - nav mana specialitāte, vnk brīvā brīdī varu pamēģināt. Konkrētāk zvani man - 28442518, sarunāsim (šonedēļ gan nesanāks, bet uz nākamo varētu kko solīt ).
Varu pieslēgties procesā, pašam interesantimarux rakstīja:E36 varu pieslēgt. Neesmu nekāds elektriķis, tādas štata vienības arī mums nav, bet kompis ir. Savam kļūdas gana veiksmīgi esmu lasījis un nīcinājis Jebkurā gadījumā - mēģināt var.Tomariņš rakstīja:mmm man tāda jautājums- marux strādā kādā servisā alūksnē,kur var arī pie kompīša pieslēgties?
Kompi no ārpuses esmu redzējis
Mafij, par tevi pavisam aizmirsu Viņš, redz, kompi esot no ārpuses tikai redzējis...
Vēlāk vakarā viss noskaidrojās. nepatīkamo troksni taisīja siksna kas kustina ūdens sūkni un stūres pastiprinātāju. Siksnai sadaloties tā sitās laikam pret plastmasu, protams ka beigās siksna izšķīda . redzēs ko servisā teiksArmando rakstīja:ka isti ta skana mainas? jo lielaks atrums jo skalak paliek, vai jo augstaki rpm??kompots rakstīja:auto 318tds 1997.gada, šodien nolēmu izkustināt auto pašoseju, aizšāvu līdz ogrei un atpakaļ ceļā pamanīju ka motors sācis nevienmērīgi strādāt zem 1500 apgrz.. pirmstam viss bij ok. apgriezieni nelēkā. moš kāda sprausla aizmetās ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 350