dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- …
- 350
- chevron_right

Sveiki,
Manam auto ir sācis grabēt vanos (m52b20 95), gibēju pārliecināties, kas tad īšti nepieciešams, lai viņš negrabētu.
Cik saprotu gavenais graboņas iemesls ir tas dzelzs riņķītis nevis gumijas blīve?
Vai Latvijā var ko tādu dabū vai tikai Beisan systems vai i6 var pasūtīt?
Vēl kāds es atceros bija ieteicis druksu novirpot no oriģinā gultņa ( ja tā var nosaukt) no augstuma mazu gabaliņū, tas stradā?
Manam auto ir sācis grabēt vanos (m52b20 95), gibēju pārliecināties, kas tad īšti nepieciešams, lai viņš negrabētu.
Cik saprotu gavenais graboņas iemesls ir tas dzelzs riņķītis nevis gumijas blīve?
Vai Latvijā var ko tādu dabū vai tikai Beisan systems vai i6 var pasūtīt?
Vēl kāds es atceros bija ieteicis druksu novirpot no oriģinā gultņa ( ja tā var nosaukt) no augstuma mazu gabaliņū, tas stradā?

Mēģini to metāla riņķi novirpot par 0,1mm plānāku. Pārbaudījis neesmu bet tauta runā, ka strādā.
tas tiešam strādā, jau vairākiem esmu šitā grabošus vanosus sataisījis un īstenībā var iztikt arī bez virpas (ja pakustina pelēko vielu
)
nesaprotu prieškam maksāt kaut kādam Beisan system naudu par tā gredzena novirpošanu tavā vietā
galvenais nepārcensties ar to skaidas ņemšanu a to to vanos zobratu nevarēs pagriest vai grūti griezīsies. Vislabāk visu vanosa padarīšanu līdzi, noņem skaidu no gredzena, saliec kopā pārbaudi vai vēl ir brīvkustība vai nav un tā kamēr dabū tā ka nekustas un viegli griežas tas zobrats, ja nu gadījumā par daudz noņemts, un adatu gultnis saspiests, jānoņem no šaibas kura laikam likās gultnis virsū nedaudz.
jo man bija tā vienam vāģim ka noņemu par daudz skaidu no gredzena un vanosa zobrats samēra grūti griezās, līdz ar to šis to sadaleni ar grūtībām grozīja, ne tā kā jābūt.

nesaprotu prieškam maksāt kaut kādam Beisan system naudu par tā gredzena novirpošanu tavā vietā

galvenais nepārcensties ar to skaidas ņemšanu a to to vanos zobratu nevarēs pagriest vai grūti griezīsies. Vislabāk visu vanosa padarīšanu līdzi, noņem skaidu no gredzena, saliec kopā pārbaudi vai vēl ir brīvkustība vai nav un tā kamēr dabū tā ka nekustas un viegli griežas tas zobrats, ja nu gadījumā par daudz noņemts, un adatu gultnis saspiests, jānoņem no šaibas kura laikam likās gultnis virsū nedaudz.
jo man bija tā vienam vāģim ka noņemu par daudz skaidu no gredzena un vanosa zobrats samēra grūti griezās, līdz ar to šis to sadaleni ar grūtībām grozīja, ne tā kā jābūt.

Paldies par atbildēm
Skatos pats Beisan Systems arī iesak drusku paslīpēt gadījumā, ja vanosa gredzens pārāk grūti griežas :)
Skatīt šeit ( pašās beigās ) http://www.beisansystems.com/procedures ... cedure.htm
Būs vien man tā pat jāmēģina
Runājot par gumijām - vai Latvijā var dabūt anologus vai nevar? Izlasīju te visus topikus saistībā ar vanos remontēšanu un tā arī nesapratu vai kāds ir mēģinājis vai nav?
Ja nu kāds var pateikt precīzus izmērus piesakos izmēģināt pie hansa flex
Vai tomēr pasūtīt no ārzemēm?
Un ko vēl jūs ieteikt nomainīt, iztīrī ja tiek ņemts nost vārtu vāks - protams vārstu vāka blīve, sveču caurumu blīve, vanosa galvas blīve kas vēl?

Skatos pats Beisan Systems arī iesak drusku paslīpēt gadījumā, ja vanosa gredzens pārāk grūti griežas :)
Skatīt šeit ( pašās beigās ) http://www.beisansystems.com/procedures ... cedure.htm
Būs vien man tā pat jāmēģina

Runājot par gumijām - vai Latvijā var dabūt anologus vai nevar? Izlasīju te visus topikus saistībā ar vanos remontēšanu un tā arī nesapratu vai kāds ir mēģinājis vai nav?
Ja nu kāds var pateikt precīzus izmērus piesakos izmēģināt pie hansa flex

Un ko vēl jūs ieteikt nomainīt, iztīrī ja tiek ņemts nost vārtu vāks - protams vārstu vāka blīve, sveču caurumu blīve, vanosa galvas blīve kas vēl?

par tām gumijām, tur katram pa savam domas, cits saka ka var piemeklēt analogus te pat LV, cits saka ka tur beisanā unikāls materiāls tiem blīvslēgiem (gan jau šie no NASAs ieķer izejamaterīalus
), lai kā tur būtu tās gumijas es vienmēr uzsūtu no Beisana, lai nav jāčakarējas ar kaut kadiem hansa flexiem utt. beisani der un pagaidām izskatās ka arī kalpo labi, tā kā nav ko iespringt
nomainīt, ta nomainīt, galvenais pareizi pēc tam saliec dzinēju pa metkām un lai vanos strādā 100% pareizi. Es kad pirmo reizi uz sava eksperimentēju ar visiem šitiem vanosiem un likšanu pa metkām (tālājā pagātnē), it kā liekas visu saliku kā tam jābūt, mašīna gāja liekas labi kā jau standarta 2.5, bet man bija vēl citi pribambasi mainīti kam to mašinu vajadzēja padarīt asāku par stock 2.5, rāvu vēlreiz vārstu vāku nost čekoju ko tas vanos dara, izrādās biju nedaudz kļūdijies un šis nestrādāja pareizi, otro reizi visu saliku, nu jau, toč kā vajag, uzreiz cita aršana
bļin biki aizmudējos

nomainīt, ta nomainīt, galvenais pareizi pēc tam saliec dzinēju pa metkām un lai vanos strādā 100% pareizi. Es kad pirmo reizi uz sava eksperimentēju ar visiem šitiem vanosiem un likšanu pa metkām (tālājā pagātnē), it kā liekas visu saliku kā tam jābūt, mašīna gāja liekas labi kā jau standarta 2.5, bet man bija vēl citi pribambasi mainīti kam to mašinu vajadzēja padarīt asāku par stock 2.5, rāvu vēlreiz vārstu vāku nost čekoju ko tas vanos dara, izrādās biju nedaudz kļūdijies un šis nestrādāja pareizi, otro reizi visu saliku, nu jau, toč kā vajag, uzreiz cita aršana

bļin biki aizmudējos

ir jeega no k&n filtra ieks standarta kastes??

taisos atjaunot izpūtēju, pieņemu, ka kolektora skrūves pie biksēm lūzīs, OEM skrūves maksā 11eur/gab, kas ir pārāk kruti
bildē nr. 3
ieteikumi?
bildē nr. 3
ieteikumi?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Kur tads kosmoss 11 eiro? Es savam liku 6 jaunas spillkas un kautkadi misinna vai vara karstum izturigie uzgriezni un izmaksas bij 6ls.

nesaku kosmoss, domāju, ka varbūt ir kāda nedaudz lētāka alternatīva..
uzgriežni ir kapara, to es jau zinu

Tauta, vajag palīdzību - šodien braucot uz stabiliem apgriezieniem pa pilsētu viens cilindrs izdomāja pārstāt darboties. Pie augstiem apgriezieniem viss ok, pa štrāsi ejot uz kādiem 3,5k apgriezieniem ceļ kā vajag un viss ok, bet dodot virsū no 500 līdz 4,5k apgriezieniem atkal neiet... Kas varētu būt ticamākais pirms sāku mainīt visu pēc kārtas? Sveces? Spoles?
Paldies jau iepriekš 

panem no ta pasa oem sajta skruves datus, tur diametrs garums, vitni. Un piezvani uz skruves veikalu.Azbests rakstīja:nesaku kosmoss, domāju, ka varbūt ir kāda nedaudz lētāka alternatīva..

bez kompja tapat neiztikt, bet sakuma saktu ar svecu parbaudi, jo ta nomaina nekad nenak par sliktu, it ipasi ja ieks LV pirktas Bosch sveces (loti lies braku koificents un bieza paradiba kad pie lielaka spiediena tiek dzirkstele pusta nost)Kon4a rakstīja:Tauta, vajag palīdzību - šodien braucot uz stabiliem apgriezieniem pa pilsētu viens cilindrs izdomāja pārstāt darboties. Pie augstiem apgriezieniem viss ok, pa štrāsi ejot uz kādiem 3,5k apgriezieniem ceļ kā vajag un viss ok, bet dodot virsū no 500 līdz 4,5k apgriezieniem atkal neiet... Kas varētu būt ticamākais pirms sāku mainīt visu pēc kārtas? Sveces? Spoles?Paldies jau iepriekš
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

problēma ir tāda, ka neviens specializētais skrūvju veikals, man nav bijis spējīgs sniegt atbildi vai piedāvāt alternatīvasLomax rakstīja:panem no ta pasa oem sajta skruves datus, tur diametrs garums, vitni. Un piezvani uz skruves veikalu.Azbests rakstīja:nesaku kosmoss, domāju, ka varbūt ir kāda nedaudz lētāka alternatīva..

urb cauri/ispied vinjas araa un ieliec parastas skruves, tik neliec nerzu tur, to neatskruvesi.
vispar pasties ebejaa, tur pa kapeikam no kjinas varesi dabut tik jagaida
vispar pasties ebejaa, tur pa kapeikam no kjinas varesi dabut tik jagaida
...

Neesmu LVKLAVINS rakstīja:bez kompja tapat neiztikt, bet sakuma saktu ar svecu parbaudi, jo ta nomaina nekad nenak par sliktu, it ipasi ja ieks LV pirktas Bosch sveces (loti lies braku koificents un bieza paradiba kad pie lielaka spiediena tiek dzirkstele pusta nost)Kon4a rakstīja:Tauta, vajag palīdzību - šodien braucot uz stabiliem apgriezieniem pa pilsētu viens cilindrs izdomāja pārstāt darboties. Pie augstiem apgriezieniem viss ok, pa štrāsi ejot uz kādiem 3,5k apgriezieniem ceļ kā vajag un viss ok, bet dodot virsū no 500 līdz 4,5k apgriezieniem atkal neiet... Kas varētu būt ticamākais pirms sāku mainīt visu pēc kārtas? Sveces? Spoles?Paldies jau iepriekš

Čau! Ir problēma man liekas! Auto kad ilgāk pastāv uz vietas tad sāk tempratūra kāpt! Ventilātors itkā nemaina darbību, bet vai būtu jāmaina ja vinš ir uz siksnas? Varbūt termostats?
Kaut kas briest!

Kas pa motoru?
Ventilātora mufta vesela? Varbūt arī ūdenssūknis, kad patur apgriezienus uz vietas stāvot tad nenokrītas?
Ventilātora mufta vesela? Varbūt arī ūdenssūknis, kad patur apgriezienus uz vietas stāvot tad nenokrītas?

Nea ne krītas. M50b25Gunchinators rakstīja:Kas pa motoru?
Mufta vesela un griežas. Bet kad tempratūra kāpj mufta ātrāk nesāk griest!
Kaut kas briest!

ja termostats tad būtu visu laiku auksts vai kāptu kosmosā temperatūra, es lieku uz muftu
ļaunākajā gadijumā šķība galva
ļaunākajā gadijumā šķība galva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 190
- 191
- 192