Izplūdes sistēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 29
- chevron_right
Vai var šādu bunduli uzlikt 318is? Nezinu cik mm iejas nāk 1,8is bunduļiem!
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=156
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=156
Var uzlikt tikai, ja nepārtaisīti visu pārējo izpūtēja trubu, tad būs vienkārši jāmetina klāt pārēja no mazāk diametra trubas uz lielāku. Vai arī vienkārši ielaidīs tavējo trubu izpūtējā un sametinās, bet nu izskatīsies pretīgi, bet funkcijas tiks pildītas.
Tāpēc es jautāju, cikk mm nāk truba pie bunduļa?RENIO rakstīja:Var uzlikt tikai, ja nepārtaisīti visu pārējo izpūtēja trubu, tad būs vienkārši jāmetina klāt pārēja no mazāk diametra trubas uz lielāku. Vai arī vienkārši ielaidīs tavējo trubu izpūtējā un sametinās, bet nu izskatīsies pretīgi, bet funkcijas tiks pildītas.
Tā kā īsti nezinu, bet varētu būt ~ 53mm.
kaads nevar pateikt, kaadam attaalumam jaabuut no 318 is zirnekla -bikseem(2+1). liidz rezonatoram? man bija izpluude no m40 un tur tas katalizators ir loti tuvu piemetinaats. vai varbuut kaads var izreekinaat un pie reizes pateikt kaadas resnuma trubas likt?
jaatjuunee m42
nu veci, pasakiet, kaads attaalums liidz rezonatoram. nezinu, kaadu isp metinaat
jaatjuunee m42
sorry, bet vai ir baigā šķirba - man tagad gandrīz pēc izplūdes kolektora līkuma stāv gofra un pēc kādiem 10 cm rezanators.
cik redzeeju, tad isam rezonators( vai katalizators HVZ) staav autinam gandriiz pa vidu, bet m40 katalizators priekspusee aiz bikses. man tagad aiz bikses uzreiz ir katalizators. isam ir zirneklis moz katalizators bremzee ispluudes gaazes?
autins protams iet, bet naktiis neliek mieru, ja nau taa kaa jaabuut
autins protams iet, bet naktiis neliek mieru, ja nau taa kaa jaabuut
jaatjuunee m42
Izplūdes sistēmai ir svarīgi, cik tālu/kurā vietā atrodas rezonators (vidējais). Praktiski visiem, kas taisa izplūdi nedomājot, iegūst tikai defektu, ne efektu. Ieplūdes un izplūdes sistēma ir vesela zinātne.. Būtu forši, ja es kaut ko no tā saprastu :)
Sveiki draugi varbūt kāds zin !!
izpūtēja pēdējais bundulis 320, varetu derēt no 318 ??? TA jaiziet 95 decibeli jabut 80 laikam :)
un varbut kadam ir ??
Paldies !!
izpūtēja pēdējais bundulis 320, varetu derēt no 318 ??? TA jaiziet 95 decibeli jabut 80 laikam :)
un varbut kadam ir ??
Paldies !!
Drive - like you stole it BlackLove (BM)
Pēc idejas, jāder. Viena truba :)
Besī ārā, a kā skati iziet evo, impreza, cayenne un pārējie brīnumi?StreetCustom rakstīja:TA jaiziet 95 decibeli jabut 80 laikam :)
Someone who knows fuck all about he's BMW.
NU, es Ogrē gāju TA ar savu bijušo opeli, tam izpūtējs bija tāds, ka, kad inspektors uzgāzēja, lai tiktu ārā no bremžu testa stenda, es, blakus stāvot gandrīz kurls paliku un par izpūtēju neko neteica, tikai ka varētu būt caurs kkur, jo lambda uzrāda virs 1.
vakar lūkojos autiņam uz izpūtēja stāvokli un konstatēju, ka izplūdes kolektoram (biksēm) ir neliels caurums! vai tas jel kā var atstāt iespaidu uz degvielas patēriņu vai arī varu puslīdz mierīgi turpināt braukt?????
visur, kur ir caurumi pirms zondes, tie visi var iespaidot auto gaitu, jo zonde domaa ka maisījumā par daudz gaisa, līdz ar to var padot vairāk degvielu.
varbut kāds varētu sniegt konsultāciju kā tikt klāt pie izplūdes kolektora (biksēm)! Skatos un isti nevaru saprast vai labak skruvet vinju nost lienot no apaksas vai pajaukt augsu ara un tad tikt klat!!!
Īsti nav skaidrs, ko vēlies atskrūvēt.. Izplūdes kolektorus vai "bikses"?
Domajis biju bikses! Bet nu jau ir skaidrs! Samainīts un neciešamā skaņa pazudusi!! :)
varbut kads ir taisijis tadu fi6ku ka licis m40 motoram zirnekli/?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 29
- chevron_right