Startera problēmas
Skaidrs, paldies.
Ja tomēr kautkā tiktu pie bedres, vēl kkas jāņem nost vai vienkārši pie startera tur tikt?
Ja tomēr kautkā tiktu pie bedres, vēl kkas jāņem nost vai vienkārši pie startera tur tikt?
Apmainiju starteri likas ka tgd jau buss viss ok bet ka jau vnm viss nav tik skaiti ka likas Kas varetu but par vainu tiklidz iedarbinu dzineju starteris griezas lidzi ed visu energiju un tik cik akits atlauj pabraukt tik ari varu nobraukt....
Vadi kkur uz īso?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja bija gan es atkal kautko izdariju nepareizi(vadus biju salicis nepareizi bet tgd ok :)
Sveiki! Ja man starteris griež pa tukšo ir vainīgs bendiks vai ievilcējs?
Ievilcejs, ja vien tev nav bediks ta nojats ka nav sazobe ar spararatu. Bet parbaudi pirms nem nost .bemwee rakstīja:Sveiki! Ja man starteris griež pa tukšo ir vainīgs bendiks vai ievilcējs?
Kādam varbūt ir startera kods kkur pierakstīts?
Benzina motoriem starteri visi vienadibemwee rakstīja:Kādam varbūt ir startera kods kkur pierakstīts?
Zinu bet lai uzsūtītu ievilcēju man prasa startera koduLācis rakstīja:Benzina motoriem starteri visi vienadibemwee rakstīja:Kādam varbūt ir startera kods kkur pierakstīts?
Sveiki! Man problēma ar starteri 318is tāda, ka pie silta motora viņš uz brīdi pagriež un tad it kā izlec ārā un griež pa tukšo, kad auksts, tad viss kārtībā, bet vienmēr pie silta ir lielas problēmas iedarbināt!?
Ir kādam kādas idejas, kas varētu būt pie vainas?
tev jamaina startera bendiks... vai vnk panem kadu lietotu citu starteriQubeart rakstīja:Sveiki! Man problēma ar starteri 318is tāda, ka pie silta motora viņš uz brīdi pagriež un tad it kā izlec ārā un griež pa tukšo, kad auksts, tad viss kārtībā, bet vienmēr pie silta ir lielas problēmas iedarbināt!?
Hmm. vis pirms, kad būs iespēja, laikam jātiek viņam klāt un jāapskata. Pagaidām nav ar ko uzraut gaisā mašīnu!Martinsoon rakstīja:tev jamaina startera bendiks... vai vnk panem kadu lietotu citu starteriQubeart rakstīja:Sveiki! Man problēma ar starteri 318is tāda, ka pie silta motora viņš uz brīdi pagriež un tad it kā izlec ārā un griež pa tukšo, kad auksts, tad viss kārtībā, bet vienmēr pie silta ir lielas problēmas iedarbināt!?
Bet paldies par info!
Brivi var nomainiit no auksas vinu...Qubeart rakstīja:Hmm. vis pirms, kad būs iespēja, laikam jātiek viņam klāt un jāapskata. Pagaidām nav ar ko uzraut gaisā mašīnu!Martinsoon rakstīja:tev jamaina startera bendiks... vai vnk panem kadu lietotu citu starteriQubeart rakstīja:Sveiki! Man problēma ar starteri 318is tāda, ka pie silta motora viņš uz brīdi pagriež un tad it kā izlec ārā un griež pa tukšo, kad auksts, tad viss kārtībā, bet vienmēr pie silta ir lielas problēmas iedarbināt!?
Bet paldies par info!
Neesmu baigais spečuks mašīnās, bet lai kā gribētos, no augšas nespēju sameklēt starteri!
Skaties apmeram pie ellas scupa( ar ko parbauda ellu) lai butu ertaak var panemt nost iepludes kolektoruQubeart rakstīja:Neesmu baigais spečuks mašīnās, bet lai kā gribētos, no augšas nespēju sameklēt starteri!
Nu pilnīgs dunduks ar neesmu! (par scupi domāju) hmm, var paprovēt, būs darbiņš brīvdienām vai kādam vakaram, pa bišķim kaut ko mainu, šodien gaisa masas mērītāju samainīju un vēl šadus tādus sīkumus!Martinsoon rakstīja:Skaties apmeram pie ellas scupa( ar ko parbauda ellu) lai butu ertaak var panemt nost iepludes kolektoruQubeart rakstīja:Neesmu baigais spečuks mašīnās, bet lai kā gribētos, no augšas nespēju sameklēt starteri!
šodien maīnijām 46tajam gan bendiksu gan ievilcēju.
situācija tā pati (jāņem nost ieplūdnieks) un tad vel skrūves no apakšas.
4 stundas aizgāja...
situācija tā pati (jāņem nost ieplūdnieks) un tad vel skrūves no apakšas.
4 stundas aizgāja...
Ja mīl darīt caur pakaļu, tad var šādas izvirtības darīt. Nu, mļa, tas starteris pa smuko skrūvējas no apakšas un dem/montāža aizņem labi ja h, sevišķi nemotoram.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
No apakšas arī domāju to darīt, bez liekas jaukšanas un daļu ņemšanas nost!he9600 rakstīja:Ja mīl darīt caur pakaļu, tad var šādas izvirtības darīt. Nu, mļa, tas starteris pa smuko skrūvējas no apakšas un dem/montāža aizņem labi ja h, sevišķi nemotoram.