Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 107
- chevron_right
325 bremžu disks 286X22seeingman rakstīja:gribu redzēt cik ilgi tās atsperes tev nesalūzīs ar flekša tjūnu
un bremzes arī gribi teikt, ka isam ir tādas pašas? vēlu veiksmi sabremzēties avārijas situācijā
318is bremžu disks 286X22
un priekšējais šķērstabilizators.. kurš cik noprotu nāk jau ar garajiem zaldātiņiem! isam īsie ir tie arī būs jāpiepērkchaboska rakstīja:Eh, skatos cik cilvēku, tik viedokļu Bet cik saprotu, pietiek ar motoru pilnākomplektā +sajūgs un izpūtējs?
un ja tev ir kondiška tad būs vajadzīgs kronšteins(kurs laikam ir retums,jo nevienam nav),un truba salons/kopresors,par komresors radiators vel nezinu,jo pats vel neēsmu visu salicis,pieļauju iespējus,ka tā būs pa garu,bet gan jau kaut kā salocīs viņū veiksmīgu svapošanu,ja tomēr izdomā
sveiki
gribēju uzzināt kā ir,ja man tagad ir m50b20 un gribu likt b25. kārba var palikt tā pati vaine?
un kā ir ar tādiem loriņiem kā gaisa masas mērītājs?
par kompi zinu ka to obligāti vajag. vai vienkāršāk jautāt-reāli kas ir vajadzīgs izņemot pliku motoru?
un ja ņem no e34 tad kā ir?
gribēju uzzināt kā ir,ja man tagad ir m50b20 un gribu likt b25. kārba var palikt tā pati vaine?
un kā ir ar tādiem loriņiem kā gaisa masas mērītājs?
par kompi zinu ka to obligāti vajag. vai vienkāršāk jautāt-reāli kas ir vajadzīgs izņemot pliku motoru?
un ja ņem no e34 tad kā ir?
Kārbu vari atstāt droši to pašu, tās ir vienādas, bet gaisa masas mērītāju gan nāksies mainīt, jo visdrīzāk tev ir SIEMENS vadība 2.0i dzinējam, bet 2.5 jau ir BOSCH, tātad nav savietojami tie.
No e34 var droši ņemt dzinēju, tie ir vienādi, bet tad nāksies karteri mainīt, jo e34 tas ir mazliet citādāks.
Ja gribi 2.5, tad dzinēju + pārējie uzkaramie loriņi, t.i., gaisa masas mērītājs, devēji, ecu. Iespējams arī, ka ģeneratori atšķiras. Dažiem 2.0 nāk Valeo, bet 2.5 atkal ir BOSCH :)
No e34 var droši ņemt dzinēju, tie ir vienādi, bet tad nāksies karteri mainīt, jo e34 tas ir mazliet citādāks.
Ja gribi 2.5, tad dzinēju + pārējie uzkaramie loriņi, t.i., gaisa masas mērītājs, devēji, ecu. Iespējams arī, ka ģeneratori atšķiras. Dažiem 2.0 nāk Valeo, bet 2.5 atkal ir BOSCH :)
Liels paldies par infu!dogMa rakstīja:Kārbu vari atstāt droši to pašu, tās ir vienādas, bet gaisa masas mērītāju gan nāksies mainīt, jo visdrīzāk tev ir SIEMENS vadība 2.0i dzinējam, bet 2.5 jau ir BOSCH, tātad nav savietojami tie.
Jāsāk krāt un plānot maiņu!
kļūdies par stabilizatora atsaitēm - garās ir m-pakas hadenei un vēl redzētas uz pirmo gadu 6-cil eksemplāriem
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Oho,paldies
Apskatijos,manam ir bosch gaisa masas mērītājs, tas nozīmē ka tas varētu palikt?tas nekas ka no b20?
nu salidzini pec kataloga kodus!
kautgan ari es reiz biju iemontejis citu masas meritaju no is, ari bosh bet ar citiem numuriem, bet izmainas motora darbiba nebija nekadas!
kautgan ari es reiz biju iemontejis citu masas meritaju no is, ari bosh bet ar citiem numuriem, bet izmainas motora darbiba nebija nekadas!
...
veci,ir man doma savaa 316i iebaazt 1.8 is..ko sakat? ko tur vajag veel iznepot pasu dzineeju kaarbu vadiibas bluku un pravotku? kaa ar paduskam un mok veel kko,kaa ar degvielas suukni?? un tadam lietam? m?
izpludes kolektoru jeb saucamo Zirnekli, !!! gaisa filtara kaste ar masas meritaju,spidometru ,bogdan99 rakstīja:veci,ir man doma savaa 316i iebaazt 1.8 is..ko sakat? ko tur vajag veel iznepot pasu dzineeju kaarbu vadiibas bluku un pravotku? kaa ar paduskam un mok veel kko,kaa ar degvielas suukni?? un tadam lietam? m?
un tad vairak nekaa?
to jau arii gribu nemt,bet isteniba tur nav nekads pilnais komplekts.. gribeju zinat veel..vai 1.6i ir keedinieki,jo man viens calis saka man esot kedinieks..kka neticas un neesmu dzirdeejis par 1.6i kediniekiem..
ar ko skalot,tiriit dzineeju? mainu galvas bliivi
To Tev vajadzētu saprast vizuāli apskatot dzinējubogdan99 rakstīja:to jau arii gribu nemt,bet isteniba tur nav nekads pilnais komplekts.. gribeju zinat veel..vai 1.6i ir keedinieki,jo man viens calis saka man esot kedinieks..kka neticas un neesmu dzirdeejis par 1.6i kediniekiem..
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
jaa viss jau skaidrs vairaak papeetiju infu un pasa pieredze arii palidzeeja,tgd. viss sk.
principā nekas motors ar vadiem
pasaki gadus vai motoru tipus! abi ir m52 vai kadas ir m50?gincha rakstīja:jautajums,ja maina motoru no 2.0 uz 2.3 kas vel butu jamaina
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 107
- chevron_right