Ierobežotājs
Pietiks offtopiku, bet vārdu salikums - nezinu vai varēs - nav tas pārliecinošākais.
Lab, vienalga, es tik tā - smejoties.
Lab, vienalga, es tik tā - smejoties.
A ir arī kāds labums, ka vari tik tālu griezt motoru?Kobreti rakstīja:redzkur mans eņ eņ ēņ nomainīts degvielas filtrs tapēc varu atļauties
man šitā darījās, ka 2,5i motoram bija virsū 1.8is panelis...
tas ir sporta M3 motros,savīlēts,izsvarots,tāpēc arī griežas tik daudz un tik ātripalaidnis rakstīja:A ir arī kāds labums, ka vari tik tālu griezt motoru?Kobreti rakstīja:redzkur mans eņ eņ ēņ nomainīts degvielas filtrs tapēc varu atļauties
Sveika tauta,
skatoties video jūtūbē sapratu, ka baigi patīk tās ašās atdures kādas ir 2.5 2.8 u.c. motoriem, vēlējos jautāt, vai ir iespēja k.kā manam 2.0 nomainīt Opisko lēno, gurdeno atduri uz k.ko ašākju un jaukāk skanošu? Nav bijusi iespēja ar to saskarties, tāpēc tāds pamuļķīgs jautājums
skatoties video jūtūbē sapratu, ka baigi patīk tās ašās atdures kādas ir 2.5 2.8 u.c. motoriem, vēlējos jautāt, vai ir iespēja k.kā manam 2.0 nomainīt Opisko lēno, gurdeno atduri uz k.ko ašākju un jaukāk skanošu? Nav bijusi iespēja ar to saskarties, tāpēc tāds pamuļķīgs jautājums
nav labi braukat uz atdures
Nav jau tā, ka braukāju uz atdures, bet tomēr, ziemā dažrei līdz galam uzdodot gribētos smuku skaņu, nevis milzu jaudas zudumu un skaņu itkā benzīns beidzasVitalx325 rakstīja:nav labi braukat uz atdures
viens variants ir čips!
jauka skaņa būs, kad vārstus salieksi un klanis caur bloku izlīdīs.
Nu nafig tas ir vajadzīgs.. Labāk fokusējies uz to, kā piespiest sevi negriezt motoru līdz atdurei..
Nu nafig tas ir vajadzīgs.. Labāk fokusējies uz to, kā piespiest sevi negriezt motoru līdz atdurei..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kon4a rakstīja:Sveika tauta,
Njā, man tas pats. Viens variants - čipot. Otrs - ielikt 2.5 vai 2.8.
Cik tā čipošana izmaksā- tāda lai nav par daudz, cik hp pienāk, piemēram 2.0vanosam?
Necik uz standarta dzinēja, t.i., praktiski necik. Ja tiek veiktas kādas modifikācijas, tad ir jēga čipot.
Tad jau laikam jāsāk domāt par 2.8Ruu rakstīja:Kon4a rakstīja:Sveika tauta,
Njā, man tas pats. Viens variants - čipot. Otrs - ielikt 2.5 vai 2.8.
lieta jau nebija tak kāds motors,bet gan kāda vadiba
manuprāt,par šito jau kaut kur tika runāts!
manuprāt,par šito jau kaut kur tika runāts!
Ruu man uz m50b20 bija ar tieshi tapat-nostrada ierobezhotajs un mashina gandriz apstajas, 325jam ta nav