Motora izvēle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Re ka ir.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
ja blad, vertet motoru pec uz papira rakstitiem max zirgiem irValtersZ rakstīja:Meklē 36`to
Jā jā 2.5 2.5 nu zvēru pa telefonu
Aizbrauc apskatīt a ***** tur m52b25 ne m50b25 ? Viss 300km pa ********* nobraukti.
Ir atšķirība vai tur ir 189hp vai 170 hp un vai tev ir 4 zondes vs 1 zonde.
m52 motoram griezes momenta likni salidzini ar to m50, lidz maksimumam ta visur ir augstaka neka m50, un tadel m50 draga papisis m52 un viss.
m52 ari ir mazaks paterins
gribi zirgus uzliec tam m52 iepludi no m50
pizgets ar saviem 2.3...
tad tu saki tu m50 motoru iekramesi ar m52?seeingman rakstīja:ja blad, vertet motoru pec uz papira rakstitiem max zirgiem irValtersZ rakstīja:Meklē 36`to
Jā jā 2.5 2.5 nu zvēru pa telefonu
Aizbrauc apskatīt a ***** tur m52b25 ne m50b25 ? Viss 300km pa ********* nobraukti.
Ir atšķirība vai tur ir 189hp vai 170 hp un vai tev ir 4 zondes vs 1 zonde.
m52 motoram griezes momenta likni salidzini ar to m50, lidz maksimumam ta visur ir augstaka neka m50, un tadel m50 draga papisis m52 un viss.
m52 ari ir mazaks paterins
gribi zirgus uzliec tam m52 iepludi no m50
pizgets ar saviem 2.3...
bezvanosu ne
vanosss tak griezas labak pa bezvanosa......seeingman rakstīja:bezvanosu ne
Tu gribi teikt ka stock m52b25 aka 2.3 izliks stock m50b25 ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jā, sapņosValtersZ rakstīja:Tu gribi teikt ka stock m52b25 aka 2.3 izliks stock m50b25 ?
M52B25 8.2 sec 0-100
M50B25 7.5 sec 0-100
Bet gan jau tūliņ kāds pateiks, ka tas ir fufelis un 1.6 iet labāk
Neredzu sākumā uztraukties par motoru galvenais ir laba bundža un piekare,motoru jau pēc tam spraud iekšā kādu gribi
tak ko te diskutēt, sip iekšā M57D30 + chip that shit un vietējie diupiec supervaizeri tevi apskaudīs
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
katrs vnk ko gudru grib pateikt:D tam kam ir m52b25 tak nesamierinasies ka m50 vecs suuds iet labaak:DValtersZ rakstīja:Nu tad par ko iet runa ?
M52b25 ikdienai ir ļoti burvīga izvēle kas nav overpowered.
Esmu vecs dinozaurs man patīk veci dinozauri, M50 un M20 un arī M30.
Kā redzams augstāk ir cilvēki kas ir gatavi izlekt no biksēm aizstāvot M52.
Fakts ir vienkārš, 5 gadu laikā M50 man uztaisīja 1x problēmu( zonde nomira)
Te pat E30 dzīvo RaitisR kurš ar M30 braukā un viņam viņš 10 gadu laikā nav problēmas lielas uztaisījis.
Te pat E30 dzīvo RaitisR kurš ar M30 braukā un viņam viņš 10 gadu laikā nav problēmas lielas uztaisījis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
cik tu vecs dinazaurs esi?ValtersZ rakstīja:M52b25 ikdienai ir ļoti burvīga izvēle kas nav overpowered.
ne nu a ko, neviens žurkā nav 3.0d swapojis, vai arī tas imposibļe?
Marihuānam vai tad e36 kabris nebija 330d?Fashion rakstīja:ne nu a ko, neviens žurkā nav 3.0d swapojis, vai arī tas imposibļe?
bija, tik jautajums kapec neviens cits to neatkarto, izmaksas ir kocmoc vai ari tehniski pish ir neadekvati liels??
Bija, rezutātā saprasts ka pisaks nav veerts, visma spriežot pēc draga rezultātiem, kā arī nomainīto pusašu skaita...ValtersD rakstīja:Marihuānam vai tad e36 kabris nebija 330d?Fashion rakstīja:ne nu a ko, neviens žurkā nav 3.0d swapojis, vai arī tas imposibļe?
d[-_-]b
Nejutīsi to atsķirību ar rīsanu. Man bija 2.5 tas rija mazāk nekā tagadējais 2.0Kristaps.e36 rakstīja:Jā, protams, 2.8, tā būtu pareizā izvēle, tad ja man nebūtu nekādu problēmu ieliet viņā, bet esmu students, un ar naudu nav tik spīdošiHazard rakstīja:2.8
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
veciit ja ar 2.0 ir viss ok vinsh ed mazak neka 2.5 un 2.5 ed mazak neka 2.8 - atpakal varat nerakstiit ka 2.8 ed ka 2.0 ja motoram viss ir ok ari paterinsh ir tads ka tam jabuut. vai arii bmw inzinieri bija galigi stulbi taisija vairakas modifikacijas bet redz 2.0 ed tapat ka 2.8 - nu zeel nesanaaca:D:D:D:D tak mulkibas! pasam ir bijis gan 1,6 gan 1.8is gan 2.0 gan 2.5 visiem viniem paterinsh atskiraas taa kaa tam ir jaatskiraas:)litrinjsh rakstīja:Nejutīsi to atsķirību ar rīsanu. Man bija 2.5 tas rija mazāk nekā tagadējais 2.0Kristaps.e36 rakstīja:Jā, protams, 2.8, tā būtu pareizā izvēle, tad ja man nebūtu nekādu problēmu ieliet viņā, bet esmu students, un ar naudu nav tik spīdošiHazard rakstīja:2.8
Neiespringsti ar celsanu. pirmo masīnu tā pat iegrābsies, nosķilsi u.t.t ar otro varēsi sākt kko celt.Kristaps.e36 rakstīja:Nauda man ir un vēlme celt augšā arī. Jā, es esmu noskatījis pāris variantus, bet iemesls, kāpēc uzsāku šo topicu, jo gribēju zināt, vai ir arī kāda alternatīva tam 2.5 motoram, kur jauda un patēriņš ir līdzsvarā. Protams, man tāpat būs jālej daudz un to es saprotu, esmu gatavs gāzt tik cik vajadzēs.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right