Strokeri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right
Man bija es griezu, ar turbo vēl, detonēja arī, kloķene nesalūza, salūza virzuļiem gredzenu peregarotkas.
tu šālēm izmērus domā std, 0.25 un 0.50? Vai izmērus +0.01, 0.02?
Kloķeni labāk ņemt nesapistu un likt standartizmēra šāles, jo slīpējot uz remontu mazinās izturība, bez tam rūdījums metālam strādā tā, ka ārējā garoza ir cietāka, slīpējot uz remontu kakliņš paliks mīkstāks.
tu šālēm izmērus domā std, 0.25 un 0.50? Vai izmērus +0.01, 0.02?
Kloķeni labāk ņemt nesapistu un likt standartizmēra šāles, jo slīpējot uz remontu mazinās izturība, bez tam rūdījums metālam strādā tā, ka ārējā garoza ir cietāka, slīpējot uz remontu kakliņš paliks mīkstāks.
Tdsa, kam virzulis iznāca pasauli lūkoties, kloķene būs normāla?
diez vai
Kam pievērst uzmanību pērkot kloķeni? Ir kāds veids kā pārbaudīt?
Pa lielam, vai kakliņi nav saskrāpēti.Veilers rakstīja:Kam pievērst uzmanību pērkot kloķeni? Ir kāds veids kā pārbaudīt?
māriņš rakstīja:Pa lielam, vai kakliņi nav saskrāpēti.Veilers rakstīja:Kam pievērst uzmanību pērkot kloķeni? Ir kāds veids kā pārbaudīt?
Zaibis, kur, ellē, to visu, lai dabūn?seeingman rakstīja:Plus kaklinu izmers ar mikrometru.māriņš rakstīja:Pa lielam, vai kakliņi nav saskrāpēti.Veilers rakstīja:Kam pievērst uzmanību pērkot kloķeni? Ir kāds veids kā pārbaudīt?
Un klokenes taisnums ar indikatoru.
Es jau to vairāk biju domājis pie pirkšanas.
Ne jau kaut kur satiekoties stajankā, tagad vilks ārā mikrometru un indikatoru
Nez vai viss šis pasākums ir lētāks par 2.5 swapu, bet jautrāks noteiktimāriņš rakstīja:Es jau to vairāk biju domājis pie pirkšanas.
NU stajankā satiekoties es arī velku ārā indikatoru, līdzi ir bloks ar 2 galējām šālēm iekšā, lieku kloķeni iekšā, indikatoru pa vidu un mēru taisnumu, kakliņus var tāpat pateikt īstenībā ja virsma ir ok tad gan jau būs labi galvenais, lai ir standartizmērs, ko var tīri labi ar bīdmēru patiekt (par 0.25mm grūti kļūdīties)māriņš rakstīja:Es jau to vairāk biju domājis pie pirkšanas.
Lētāk par 2.5 swapu ir ja samet visu kopā neko neslīpējot un neko nemainot, tb veci gredzeni, vecas šāles, neslīpētas plaknes, veci saļņiki, karteris vārstuvāks uz silikonu. Bet tad tam pasākumam es nezinu vai ir baigā jēga, nu varbūt tāda pati vien jēga sanāk kā pirkt to pašu 'jau sen nojāto 2.5 swapu, kur nevar zināt, kas iekšā dzīvo un cik ilgi ies...
IMO pasākums ir labs kad saliek jaunas detaļas, to vietā, kas ir jau nokalpojušas un sanāk principā normāli atsvaidzināts 2.5, doma bija salikt kādu tādu motoru - ar jaunām šālēm, gredzeniem, ex vadīklām, atjaunotām sēžām, jauniem saļņikiem un pārdot pa ~600e tik gan jau atkal būs pukstēšana: tas jau nav īsts 2.5 bla bla
Šādam 2.0 strokerim izmaksas varētu būt uz kādiem 400€? Neesmu pedants, bet jau tagad nojaušu, ka visu veco negribēšu likt atpakaļ!
ja visu darisi pats tad ka minimums 400 - 500 e
Vari nedaudz sīkāk pastāstīt par tās TDS kloķenes šponkas vietas izveidi. Ir kāda bilde kas tur īsti ir jāveido - grūti iebraukt, kamēr neesmu pats pie šī konkrēti ķēries klāt.seeingman rakstīja: IMO pasākums ir labs kad saliek jaunas detaļas, to vietā, kas ir jau nokalpojušas un sanāk principā normāli atsvaidzināts 2.5, doma bija salikt kādu tādu motoru - ar jaunām šālēm, gredzeniem, ex vadīklām, atjaunotām sēžām, jauniem saļņikiem un pārdot pa ~600e tik gan jau atkal būs pukstēšana: tas jau nav īsts 2.5 bla bla
Bet cik saprotu, jebkurā gadījumā pie tevis to varētu izdarīt ?
tds klokenei nak viens pusmenes, benzo klokenei divi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pamatsales vienadas, pat vari no 4cil panemt 2 komplektus
Vēlreiz paldies tevVladlen rakstīja:Pamatsales vienadas, pat vari no 4cil panemt 2 komplektus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right