Liels degvielas patērīņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
citeju no bmwpower par 320i -
Nē kad ir ausksts motors nepeld! Tikai kad uzsilst!!! Trubas pārbaudīju, ticat vai nē bet ar muteres matulaku dzinējam darbība nemainījās, značit trubas vesalas!!! Kad biju atvienojis zondi nebija nekādas peldēšanas!!! Bet tāpat likās ka motoram reizēm takā aizdedze būtu pa vēlu, lai gan kad startēju vienmēr lec ideāli!!! Labi pastījos vienā dienā sveces, tās ir 100 punkti jāmaina!!! Bet cik esu dzirdējis ja zonde aiziet pa pieskari, tad arī patēriņs ir mežonīgs!!! pagaidām ar patēriņu viss oki doki 7l uz 100 km
man jautajums ko un kaa ar matu laku var paarbaudit ?
un tas paterins pienjemu ka videjais, bet kaaaaaa taadu var ieguut ????manu praat nereaali
Nē kad ir ausksts motors nepeld! Tikai kad uzsilst!!! Trubas pārbaudīju, ticat vai nē bet ar muteres matulaku dzinējam darbība nemainījās, značit trubas vesalas!!! Kad biju atvienojis zondi nebija nekādas peldēšanas!!! Bet tāpat likās ka motoram reizēm takā aizdedze būtu pa vēlu, lai gan kad startēju vienmēr lec ideāli!!! Labi pastījos vienā dienā sveces, tās ir 100 punkti jāmaina!!! Bet cik esu dzirdējis ja zonde aiziet pa pieskari, tad arī patēriņs ir mežonīgs!!! pagaidām ar patēriņu viss oki doki 7l uz 100 km
un tas paterins pienjemu ka videjais, bet kaaaaaa taadu var ieguut ????manu praat nereaali
gudri dirst nav malku cirst
Nu man gofra ir notīta ar magaivereni tā ka iespējams ka gaisu mož arī rauj kaut kur. Iespējams, tāpēc arī tie apgriezieni paceļas, izspiežot sajūgu.
Bet pie tāda patēriņa, varētu būt kas cits vainīgs?
Madonā nezinu vai ir kaut kur kāds normāls kompis pie kā pieslēgt. BMW powerā tur bija rakstīts, ka permalatā pa 10ls pilnā diagnostika 2009. gadā. Tā bija akcija vai normāla cena priekš diagnostikas?
Bet pie tāda patēriņa, varētu būt kas cits vainīgs?
Madonā nezinu vai ir kaut kur kāds normāls kompis pie kā pieslēgt. BMW powerā tur bija rakstīts, ka permalatā pa 10ls pilnā diagnostika 2009. gadā. Tā bija akcija vai normāla cena priekš diagnostikas?
Tas lidotājs1331 ir mans draugs. Patēriņu jau parasti patīk mazliet samazināt, bet tas tārupu rakstīja:citeju no bmwpower par 320i -
Par to matu laku, cik es sapratu, tad rūcošam motoram jāpūš pa trubām un, ja motora darbība sāk mainīties, tad kkur tā laka tiek iekšā - caura truba.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right