Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 89
- chevron_right
To tu vari izdariit ar parastu atsleegu. Nejau visas sprauslas naak nost kopaa. Noskruvee to kura naak atseviski, pectam skruvee taas kuras naak kopaa. Sudiigi atceros bet man taa liekas kad taa bij kautkaada 15 atsledzinja.
Vismaz taa dariju manam TD. Ar parastu atsledzinju vareesi bez beedas noskruveet.
Vismaz taa dariju manam TD. Ar parastu atsledzinju vareesi bez beedas noskruveet.
Powered by Minhauzens!
Man tieshi vairak intereseja sprausla ar vadu,ka vinju dabut valjs? :d
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Sprausla ar vadu? Nav ne jausmas par ko iet runa. Vai tev ir shaadas sprauslas? http://i946.photobucket.com/albums/ad31 ... LINES2.jpg
Powered by Minhauzens!
apm tadas ar parastam atslegam nekadigi nevar tikt klat. Cik dzirdeju,ka meistari vinjas taisa kka pa savam .
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Nezinu, es noskruveju iepludes kolektoru un tiku visam klaat kaa vajag. Kaa dabuj vienu valjaa, taa tiku arii nakamajai klaat. Mazliet ir japachakarejas bet tas nesagadaa nekaadas problemas nonjemt sprauslas. Cik zinu, nekas jau praktiski nemainaas ja ir savadaki suuknji. Nemaceshu tev pateikt, lai kaads diizelj liet prateejs paskaidro.
Powered by Minhauzens!
paldies ,tev par to pashu man tas sprauslas ir uz iekshu vairak un ar mucheli pat norm nevar tikt klaat.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Ar mucinju tu tiesham neko tur neizdariisi. Ar uzgrieznu atsleegu gan dabuusi valjaa.
Powered by Minhauzens!
ar radzeni vao galviņu nekā nebūs,saku uzreiz,un tas var beigties ar to,ka nolauzīs to vietu kur maucas virsū abratkas trubiņas!nopēr parasto muciņu uz 27 iedod kādam kas māk metināt!nogriež galviņjai galu nost,iemetina trubu pa vidu(tāda paša diametra!un galā atkal uzmetina,to vietu kuru nogrieza nost,kur spraužas iekšā treš4otka :)un skrūvē!
paldies par padomu
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
žēl ka neesmu no riigas,taa izpalīdzētu,es uzķīlēju tādu sev!a kas par bēdu?kāpēc gribi viņas skrūvēt?
vnk kad izbeidzās mans tds motors,nopirku citu motoru,kurš bija td,vadību,sūkni un ic saliku no vecā tds.garaiss21 rakstīja:ko tu darīji lai no td dabutu tds?kristaps90 rakstīja:es arī neko sliktu par 2.5 tds nesaku,ja visam seko līdz,tad nav ne vainas un pie tam zolīdi skrien! Pats braucu ar 2.5 td kurš tapis nu jau par TDS
nekāda tur māksla nav.
Kā pēc skata var atšķirt td no tds?
Ja nav interkūlers (starpdzesētājs), tad ir TD. Ja ir - TDS.
Sveiki!
Vai jaunā tipa TDS augstspiediena sūkni var aizvietot ar vecāku.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
Un vispār ja beigts plunžers.Vai var pārlikt smadzenes no jaunā tipa uz veco?
Pēdējais labojis Kasparskj - 12 Dec 2013, 21:15, kopā labots 1 reizi.
Sen te kaut kur lasīju, ka e34ajiem 2.5tdsam lika virsū 2.4TD sūkni, jo tie esot izturīgāki. Ja jau tādas modifikācijas iespējamas, tad varbūt der ar.
A ko realoem? Neuzrāda, ka der no vairākiem modeļiem un gadiem?
ar vecaaku?ar ko tieshi?no 2.4?vai veco suuknja galvu?tds suuknjiem apakshas ir vienaadas visiem,tikai atskjiras galvas,jaunaa tipa un vecaa!savaa starpaa vinjas mainaas!un veel atskjiras taa vieta kur suuknis ieiet blokaa!Kasparskj rakstīja:Sveiki!
aha,pareizi tu saki,ka liek virsuu!bet tur nav plug&play neliela modifikacija vajadziiga+gazes pedaalis un trose!un suuknja probleema atkriit uz muuzhu muuziem,un iet taka tds+ 4ips :)Ruu rakstīja:Sen te kaut kur lasīju, ka e34ajiem 2.5tdsam lika virsū 2.4TD sūkni, jo tie esot izturīgāki. Ja jau tādas modifikācijas iespējamas, tad varbūt der ar.
Pamatā cik esmu netā redzējis,visiem tdsiem kuriem ir lielākas turbīnas uzstādītas un uzbūvēts jaudīgāks dzinējs par 140hp tiem visiem virsū stāv mehāniskie sūkņi.
aha, jo viņš ir ražīgāks :)
Auto 1998.gada. Dzinējs 2,5tds M51D25. Tek degviela gar šo sūkņa detaļu (pile pēc piles). Auksts lec labi, silts jāzāģē (sūknim ar plunžeri švaki). Kopš degviela sāka tecēt, motora darbībā izmaiņas nejutu (tika padarbināts pāris minūtes, līdz ieraudzīju peļķi zem mašīnas). Vai ir iespējams novērst šo degvielas noplūdi, nevedot sūkni uz remontu, jo šobrīd vēl finansiāli neesmu tam gatavs?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 89