Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 50
- chevron_right
Vienu atradu. Trubai pie atgaisosanas skruuves. Nogriezisu galu trubai pa gaismu brivdienaa un uzliksu pa jaunu, tad skatisos talak. Tagad Kanninja tosola katrus 2 vai 3 menesus.
sveiki.... vai atskiras radiatoi no bmw 318is un 320i ?
ja tev ir lielais radiators, tad liec liela, ja mazais tad liec mazo, vari ari likt mazaa vietaa lielo. radiatori neackiras pec motoriem. tik skaties kaa ir ar to termosledzi kondiskai ir vai nau vajadzigs, bet tas lietas butibu nemaina
...
var ari likt lielā vietā mazo, es tā izdariju viss bija normāli šijā vasarā
++seeingman rakstīja:var ari likt lielā vietā mazo, es tā izdariju viss bija normāli šijā vasarā
pagāšziem aizgāja radiators pa gaisu, uzliku lielā vietā mazo - viss kā vajag, temp. normāla, nekarst, silto gaisu pūš
Sveiki! varbūt kāds var palīdzēt ar padomu,kā var salabot radiātoru,ja ir pārsista viena dzesēšanas dzīsla!?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labākais variants - mainīt radiatoru.
Cits variants - sakniebt tā, lai neizmanto to "dzīslu", bet nezinu, uz cik ilgu laiku tas kalpos. Otrs variants - ved pie ALU metinātāja, lai aizlodē to vietu, iespējams ilgāk kalpos.
Cits variants - sakniebt tā, lai neizmanto to "dzīslu", bet nezinu, uz cik ilgu laiku tas kalpos. Otrs variants - ved pie ALU metinātāja, lai aizlodē to vietu, iespējams ilgāk kalpos.
var mēģināt aizlodēt, bet tur vajag speciālu skābi, sametināt diez vai varēs jo materiāls ir plāns, tāpēc metinot kūst cauri, līdz ar to vajag lai būtu tīrs arī no iekšpuses -- lai nesistu poras ārā
var sametinat, bet ir jabut tiesam pro lai to izdaritu, loti gruti bus sametinat.
var ar gaazi aizkauset, var salodet, ir vairaki veidi salabot, bet nedomaju ka tas atmaksajas, vismaz es nemaz nemeginatu to labot
var ar gaazi aizkauset, var salodet, ir vairaki veidi salabot, bet nedomaju ka tas atmaksajas, vismaz es nemaz nemeginatu to labot
...
vari būt kāds pro vien gribi, bet ja netīra materiāla dēļ sprakšķ un poras peld ārā tad neko nepadarīsi
tapec jau atskiras pro no iesaceja pro zinas kaa apiet to, iesacejam vel dazi gadinji lidz tam
...
Paldies par informāciju! vienīgi bēda tāda,ka man ir tas lielais radiātors un tos ir pagrūti dabūt,lai gan tgd braukāju ar mazo(aizlienētu ) un viss ok,njemot vērā to,ka man priekša tam ir kondiškas radiātors. Kā jūs skataties uz divkomponenta līmi,varbūt ar to var aizlīmēt,jo nezinu,kur viņu es varu sametināt,vai salodēt.
Vai nu vienkārši jāmeklē jauns un miers.
Vai nu vienkārši jāmeklē jauns un miers.
Es līmēju ar šķidro metālu ,tur jau 3 gadus...
ar skidrajiem metaliem un visadam limem ir taa ka itkaa izdarit var, bet cik ilgi tures bus atkarigs cik labi esi attaukojis utt, mok jau nakamajaa dienaa piles garam. esmu redzejis cilvekus kas sanurkatu karteri aptaisa ar skidro metalu un viss ir ok, tik drosibas sajuta, ka turesies, noteikti nau nekada.
seeingmans ari laikam brauc ar mazo radiatoru lielaa vietaa, un viss ir labi, pec idejas jau ja dzeses sistema ir labaa stavokli un neizkalkota, butu japietiek ari ar mazo radiatoru.
katra zinjaa es mekletu lielo un miers
seeingmans ari laikam brauc ar mazo radiatoru lielaa vietaa, un viss ir labi, pec idejas jau ja dzeses sistema ir labaa stavokli un neizkalkota, butu japietiek ari ar mazo radiatoru.
katra zinjaa es mekletu lielo un miers
...
Nomazgāju ar bremžu tīrītāju un viss.Līmējums tur,tik blakus parādās sūce kur nav līmēts. Ir man pat jauns radiators,vēl iepakojumā,tik nav man viņam ticības,savam līmētajam,kā vairāk uzticos...
Iesaku pirkt citu. Pats arī biju līmējis, bet pie lielākiem spiedieniem tāpat sāk sulot.
Nju nezinu,es ar to līmi pat vienam e36 plastmasas termostata vāciņu salīmēju.
ir problēma ar dzesēšanas sistēmu. domāju īstais topiks kur jautāt.
ir tā, pēc braukšanas skatoties tosola līmeni , jau aukstam motoram, līmenis nav pietiekoš. Bet atskrūvējot atgaisošanas skrūvi ,līmenis nostājas tā kā vajag. tā ir pēc katras , lielaka gabala , nobraukšanas reizes.
Kas pie vainas, vai tas ir normāli ?
ir tā, pēc braukšanas skatoties tosola līmeni , jau aukstam motoram, līmenis nav pietiekoš. Bet atskrūvējot atgaisošanas skrūvi ,līmenis nostājas tā kā vajag. tā ir pēc katras , lielaka gabala , nobraukšanas reizes.
Kas pie vainas, vai tas ir normāli ?
ir taa ka ja ir plaisa, nevis punkts, tas taa plaisa ies uz prieksu pa orginalo matrealu, un suce paradisies tiklidz plaisa bus aizgajusi talak par uzklato labojumu, ja vins ir uzklats labi. ja tomer izlem kauko limet un kjepaties ar tam lietam, tad vismaz izurb plaisai visos galos cauruminju lai vinja nevar turpinat savu iesakto celjuJānis rakstīja:Nomazgāju ar bremžu tīrītāju un viss.Līmējums tur,tik blakus parādās sūce kur nav līmēts. Ir man pat jauns radiators,vēl iepakojumā,tik nav man viņam ticības,savam līmētajam,kā vairāk uzticos...
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …