Izplūdes sistēma
- find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 29
- chevron_right

Man ir NEmotors,bet izpludes sistema galigi chabiga,velos sametinat citu,bet no lielaka diametra trubam.
Kas mainisies?
Kas mainisies?

Tak nekas nemainisiesSarancevsA rakstīja:Man ir NEmotors,bet izpludes sistema galigi chabiga,velos sametinat citu,bet no lielaka diametra trubam.
Kas mainisies?

Labpraat,kautvai tulit! IEDOSI NAUDINJU?baumanis rakstīja:Tak nekas nemainisiesSarancevsA rakstīja:Man ir NEmotors,bet izpludes sistema galigi chabiga,velos sametinat citu,bet no lielaka diametra trubam.
Kas mainisies?, ieliec tak vienreiz motoru normalu

atstaj stock izplūdi ar labu klusinataju orģinālo galā. Var panemt un patīrīt vati ārā no vina un uzmeistaror divas ņeržas trubas kas iziet, tas mainīs toni, taču tas būs visai nedaudz un pieklajīgi, nekāds blarkšņis nebūs ( es tā izdariju) Tas ir pa lēto.
Pa normalo aizbrauc uz kādu kantori kur taisa izplūdes gala bunduļus un paludz lai meistari uzmeistaro ko tev sirdij patīkamu. Papildus nomaini izdegusos bunduļus. No lielākas diametra trubām tu iegūsi tikai kko tamlīdzīgu - https://www.youtube.com/watch?v=uW_fDDQly4Y
Pa normalo aizbrauc uz kādu kantori kur taisa izplūdes gala bunduļus un paludz lai meistari uzmeistaro ko tev sirdij patīkamu. Papildus nomaini izdegusos bunduļus. No lielākas diametra trubām tu iegūsi tikai kko tamlīdzīgu - https://www.youtube.com/watch?v=uW_fDDQly4Y

kads ir meginajis 2.8 gala bundulim izgriez ieksas, iemetinat taisnas perforetas trubas un sapakot kartigi ?

ok, bet ar ko tad tads izpildijums atskirtos no piem. magnaflow? nav tak tur raķeštehnoloģijas bunduli iekšā?Armando rakstīja:nedari to, trobelis garantes, ir kas lidzigs darits

Bija uz 2.0 uzlikts e34 gala bundulis bez iekšām, skaņa bija patiešām ļoti laba, bet vidu protams bija orģinālie bunduļi.
Tas e34 gala bundulis bija baigi šaurs un mazs, iespejams tad€ļ nebija tik milzīga rēkoņa no viņa
Tas e34 gala bundulis bija baigi šaurs un mazs, iespejams tad€ļ nebija tik milzīga rēkoņa no viņa

jā bet lielākā bundulī vairāk pakojumu var ielikt.

be4z starpsienam tas pakojums tev gala bundulii reali neko nedos, tik apslapes vibrtacijas ne skanju
...

Nebija man pakojums vsp.
Neesmu lietpratejs bet saku no pieredzes. Ari savam is es atgriezu vaļā bundulim galu, iemetinaju ņeržas trubas un nedaudz patīriju vati ārā. Skaņa priekš is ļoti patikama.
Neesmu lietpratejs bet saku no pieredzes. Ari savam is es atgriezu vaļā bundulim galu, iemetinaju ņeržas trubas un nedaudz patīriju vati ārā. Skaņa priekš is ļoti patikama.

E36 gala bundulos nau pakojuma. Tur ir starpsienas lai slapetu skanju. Vakaraa ieliksu bildi ja atradisu kompiiLācis rakstīja:Nebija man pakojums vsp.
...

ludzu solitaa bilde, kas ir ieksaa istaa bundulii
pats atgriezu pats parbaudiju
pats atgriezu pats parbaudiju

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...

manam mazmotoram 1.8is orģinalajā bunduli bija vate, vēl pie tam nopietni satīta nevis vnk sabāzta.
Samelojos, es savam 2.0 uzliku gala bunduli šo te kas bildē, uztaisiju divas trubas izejā un viss, vidū palika orginalie bunduļi un sakna patiešām laba bija.

Samelojos, es savam 2.0 uzliku gala bunduli šo te kas bildē, uztaisiju divas trubas izejā un viss, vidū palika orginalie bunduļi un sakna patiešām laba bija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tādēļ teicu, kad samelojos
Ieliku vidējo galā.

Ieliku vidējo galā.

Partaisiti is zirnekli prieks 6cyl kaut ko dod?

ari interesē!mrfix55 rakstīja:Partaisiti is zirnekli prieks 6cyl kaut ko dod?
@instagram - anrijs.v

nee. zirneklis pareizi uztaisits ir tads ka lidz savienojuma vietai vins ir identinski vienads katram cilindram. pat m3 zirneklis nau tuvu taisnibai. ir ackiriba par aptuveni 10cm3.
ir ko padomat...
ir ko padomat...
...

Es savam diezgan paņēmos , lai kaut ko sakarīgu uzbūvētu. Visu vēl sarežģīja tas ka visa izplūde no A-Z no ņeržas.
Primāru zirneklis.
Tad vidus bunduļus izgriezu un ieliku divus rezonatorus, topikā var paskatīties ražotāju. Bija jāpameklē, lai dabūtu vēlamo garuma/iekš. diametra/ārējā diametra attiecību. Domāts vajadzīgais garums, vajadzīgais iekšējais diametrs un mazs ārējais diametrs, jo autiņš sēdināts, lai nevelkas pa zemi.
Ieliku X pipe.
Tikai jāpameklē pieraksti kādos attālumos no tie tika likti.
Tad sekoja trubu līkuku rādiusu rēķināšana, jo pēc vecajiem līkumiem man likts nav nekas. Izrādijās arī tas LAtvijā bija diezgan sarežģīti. Bija momoents ka locītāji pateica ka viņi neko negatantē, sanāks okey, nesanāks nu sorry. Tā kā varēju sadirst gan materiālu, gan izmest piķi par darbu, bet rezultāts 0. Bet nu klāt stāvot viss sanāca okey.
Ja esat ievērojuši tad , vismaz 2.8 viena truba ir 50 mm un otra 49mm. Es ieliku abas 50, jo manam SUpersprint gala bundulim abas ieejošās bija 50.
Tas tā īsumā.
Protams nerunājot par to ka tika sasūtīti visādi pārejas konusu, līkumi , kurus pie mums nevarēja izlocīt(aparāts tādu rādiusu neņem), visādi savienojimi utt.
Un protams TIG metināšana ar gāzīti.
Primāru zirneklis.
Tad vidus bunduļus izgriezu un ieliku divus rezonatorus, topikā var paskatīties ražotāju. Bija jāpameklē, lai dabūtu vēlamo garuma/iekš. diametra/ārējā diametra attiecību. Domāts vajadzīgais garums, vajadzīgais iekšējais diametrs un mazs ārējais diametrs, jo autiņš sēdināts, lai nevelkas pa zemi.
Ieliku X pipe.
Tikai jāpameklē pieraksti kādos attālumos no tie tika likti.
Tad sekoja trubu līkuku rādiusu rēķināšana, jo pēc vecajiem līkumiem man likts nav nekas. Izrādijās arī tas LAtvijā bija diezgan sarežģīti. Bija momoents ka locītāji pateica ka viņi neko negatantē, sanāks okey, nesanāks nu sorry. Tā kā varēju sadirst gan materiālu, gan izmest piķi par darbu, bet rezultāts 0. Bet nu klāt stāvot viss sanāca okey.
Ja esat ievērojuši tad , vismaz 2.8 viena truba ir 50 mm un otra 49mm. Es ieliku abas 50, jo manam SUpersprint gala bundulim abas ieejošās bija 50.
Tas tā īsumā.
Protams nerunājot par to ka tika sasūtīti visādi pārejas konusu, līkumi , kurus pie mums nevarēja izlocīt(aparāts tādu rādiusu neņem), visādi savienojimi utt.
Un protams TIG metināšana ar gāzīti.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20