Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 89
- chevron_right
domāju, ka tur ir blīve, kuru jānomaina
visticamāk, tek sūkņa galvas, vai galvas vāciņa blīve, bet mānīgi izskatās.
blīvju remkomplekts maksā līdz 10 eur, bet nu tur vajag spec atslēgu un iemaņas noregulēt un pareizi salikt.
blīvju remkomplekts maksā līdz 10 eur, bet nu tur vajag spec atslēgu un iemaņas noregulēt un pareizi salikt.
Man pirms jauna gada bija tiesi sita pati kaite, iesaku nopirkt distehnika jaunu blivkomplektu prieks sukna. Dargs prieks, ja pats visas blives samainisi tad noregulet sukni uz stenda maksas kadus 30einarus, bet ja visu dara meistars cena bus kadi 150einari.
Bayerische Motoren Werke
Uz stenda sūkni noregulēt ir 1, bet tas arī uz auto ir jāregulē ar PC.Gausais rakstīja:Man pirms jauna gada bija tiesi sita pati kaite, iesaku nopirkt distehnika jaunu blivkomplektu prieks sukna. Dargs prieks, ja pats visas blives samainisi tad noregulet sukni uz stenda maksas kadus 30einarus, bet ja visu dara meistars cena bus kadi 150einari.
Ja sūknis ir sastelēts uz stenda, tad nekāds PC nav vajadzīgs!!!
Bayerische Motoren Werke
beidz gvelzt muļķības.Gausais rakstīja:Ja sūknis ir sastelēts uz stenda, tad nekāds PC nav vajadzīgs!!!
p.s.esmu mācījies bosch.
Paldies par info
Aptuveni skaidrs, kādā virzienā tālāk skatīties
Aptuveni skaidrs, kādā virzienā tālāk skatīties
tad slikti būsi mācījies...... pilna pasaule ar gudriniekiem un ausīs stutētājiem, lai naudu nokāstu pārsvarā!Rons rakstīja:beidz gvelzt muļķības.Gausais rakstīja:Ja sūknis ir sastelēts uz stenda, tad nekāds PC nav vajadzīgs!!!
p.s.esmu mācījies bosch.
Bayerische Motoren Werke
Gausais rakstīja:tad slikti būsi mācījies...... pilna pasaule ar gudriniekiem un ausīs stutētājiem, lai naudu nokāstu pārsvarā!Rons rakstīja:beidz gvelzt muļķības.Gausais rakstīja:Ja sūknis ir sastelēts uz stenda, tad nekāds PC nav vajadzīgs!!!
p.s.esmu mācījies bosch.
ja tu vari piedāvāt alternatīvu, lūdzu . dalīsim peļņu uz pusēm . tu (itkā) regulē sūkņus, es{it kā) uzstādu...
p.s. atbildība uz tevīm, jo tu esi viņus noregulējis....
grāmatiņu lasu,ik dienu...
sūknis tām smirdīgajām melno dūmu mašīnām tak bija jāregulē uz auto pēc TDC 1. cyl un grādiem kkādiem ar indikatora pulksteni vēl kā tur var sanākt ka saliktu sūkni uzliek un viņš iet?
iesmidzināšanas leņķis , cik man zināms, nav atcelts....seeingman rakstīja:sūknis tām smirdīgajām melno dūmu mašīnām tak bija jāregulē uz auto pēc TDC 1. cyl un grādiem kkādiem ar indikatora pulksteni vēl kā tur var sanākt ka saliktu sūkni uzliek un viņš iet?
Ar kadu spēku Nm japievelk sprauslas M51 2.5tds dzinejam.
Pirmo reizi dzirdu par to pievilkšanu,bet arī gribu dzirdēt ko tauta teiks
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
JA pievelk par svaku tad laika gaita sak pust garam un iedeg vitne, ja par daudz var kaut ko salauzt galva tacu no aluminija.
reiz sanaca če-pē ar jonh deer forvarderu, nepievelkot ar pareizu speku sprauslas, pa baku naca lauka dumi!
Par "siltu zāģēšanu"
Man bija silts jāzāģē.Loti daudzi teica ka plunžers iet uz beigām.Nu neko piesakos servisā uz maiņu, bet šodien aizbraucu uz jelgavu pie Inta uz diagnostiku.Izrādās vajadzēja noregulēt aizdedzes momentu un jau labāk. Bet vaina ir starteris vai aķītis.
Un iesaku visiem vispirms taisīt diagnostiku.
Man bija silts jāzāģē.Loti daudzi teica ka plunžers iet uz beigām.Nu neko piesakos servisā uz maiņu, bet šodien aizbraucu uz jelgavu pie Inta uz diagnostiku.Izrādās vajadzēja noregulēt aizdedzes momentu un jau labāk. Bet vaina ir starteris vai aķītis.
Un iesaku visiem vispirms taisīt diagnostiku.
g-sxr rakstīja:Ar kadu spēku Nm japievelk sprauslas M51 2.5tds dzinejam.
55-60nm
Piedāvāju dažādus auto remonta un metināšanas darbus.
PM.
PM.
Gausais rakstīja:Ja sūknis ir sastelēts uz stenda, tad nekāds PC nav vajadzīgs!!!
Pats sūknis kas saregulēts uz stenda nav jāregulē(padeve), cita lieta ir aizdedzes moments, kas protams jāregulē uz auto ...
PM.
PM.
Neņemot nost sūkni var nomainīt 3 blīves, divas augšā (no kurām viena ir tava norādītā)un vienu vāciņam apaksā sūknim.Skudraa rakstīja:Auto 1998.gada. Dzinējs 2,5tds M51D25. Tek degviela gar šo sūkņa detaļu (pile pēc piles). Auksts lec labi, silts jāzāģē (sūknim ar plunžeriem švaki). Kopš degviela sāka tecēt, motora darbībā izmaiņas nejutu (tika padarbināts pāris minūtes, līdz ieraudzīju peļķi zem mašīnas). Vai ir iespējams novērst šo degvielas noplūdi, nevedot sūkni uz remontu, jo šobrīd vēl finansiāli neesmu tam gatavs?
Tik padeve jāregulē pec tam kad maina blīves starp sūkņa galvu.
Dizā jega tikai tās mainīt gan nav, pēc nedēļas sāks pārējas tecēt...
PM.
PM.
Kasparskj rakstīja:Sveiki!
Vai jaunā tipa TDS augstspiediena sūkni var aizvietot ar vecāku.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
Un vispār ja beigts plunžers.Vai var pārlikt smadzenes no jaunā tipa uz veco?
Jaunajam sūknim ir resnāks kakls, vecajam tievāks, Atšķiras motora blokā sēža! elektroniskas daļas nav savstarpēji maināmas, sūkņa galvu jauno var uzlikt vecajam sūknim un otradi.
PM.
PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24