dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži
Rihisogre rakstīja:Sveiki. Jautājums sekojoš.
Mašīna bija nostāvējusi 3 mēnešus nedarbināta. Piedarbināt varēja ļoti labi bez nekādām problēmām, apgriezieni nelēkā viss itkā ir labi. Tikai problēma ir tāda - uz zemiem apgriezieniem iespiežot gāzi grīdā liekas, ka galīgi neiet, noraustas itkā gribot iet ātrāk, bet tad lēnām aiziet līdz 3,5-4 K tad itkā ir okey un pie 5 - 5,5 K met atpakaļ raustas un knapi aiziet līdz 6-6,5 (iepriekš viss smuki gāja) dzinējs 2.0 L Vanos. Patēriņš itkā normas robežās. Varbūt kādam ir ideja kurā virzienā varētu skatīties ? Ja galīgi nebūs, tad vedīs uz diagnostiku.
Man tadi simptomi bija,kad kloķenes devejs nobeidzās. Un ne vella negaaja.
Bet vispirms labak diagnostika. 70 eur tas mesls maksā tomēr..ka nav tā,ka pa d..sanu nomaini:D
Profila bilde
Nizars
Ziņojumi: 330
Pievienojies: 02 Sep 2013, 10:55
Braucu ar: Riteni :D
Reputācija: 1

Vai Zonde var ietekmēt drausmīgu jaudas zušanu kad auto ir silts?? :doh: (M50B20 vanos) (vadība sīmens) :rolleyes:
Profila bilde
Rihisogre
Ziņojumi: 38
Pievienojies: 18 Sep 2011, 00:58
Braucu ar: E36 coupe 320i
duuj rakstīja:
Rihisogre rakstīja:Sveiki. Jautājums sekojoš.
Mašīna bija nostāvējusi 3 mēnešus nedarbināta. Piedarbināt varēja ļoti labi bez nekādām problēmām, apgriezieni nelēkā viss itkā ir labi. Tikai problēma ir tāda - uz zemiem apgriezieniem iespiežot gāzi grīdā liekas, ka galīgi neiet, noraustas itkā gribot iet ātrāk, bet tad lēnām aiziet līdz 3,5-4 K tad itkā ir okey un pie 5 - 5,5 K met atpakaļ raustas un knapi aiziet līdz 6-6,5 (iepriekš viss smuki gāja) dzinējs 2.0 L Vanos. Patēriņš itkā normas robežās. Varbūt kādam ir ideja kurā virzienā varētu skatīties ? Ja galīgi nebūs, tad vedīs uz diagnostiku.
Man tadi simptomi bija,kad kloķenes devejs nobeidzās. Un ne vella negaaja.
Bet vispirms labak diagnostika. 70 eur tas mesls maksā tomēr..ka nav tā,ka pa d..sanu nomaini:D

Paldies :)
Profila bilde
SarancevsA
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 03 Feb 2014, 17:29
Braucu ar: Coupe
Atrašanās vieta: Jelgava
SarancevsA rakstīja:Vīri, radās problema .
Slīpēju pa ielām ,noslāpēju,pēc kāda laika pielaidu un saka lēkāt apgriezieni no gandrīz 0 līdz 1.5
Braucot jaudas nav. Kad sasniedz 2tukst apgr aiziet.
Motors m43b16 1994g.
Paldies jau ieprieks .
Laikam seit foruma,nevar sagaidit kadu jedzigu padomu, jau kartejo reizi!!!! :doh:
Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava

ta tev nevajadzeja teikt ,tulit tevi nodirsis :D :D :hahaha:
Profila bilde
SarancevsA
baumanis rakstīja:ta tev nevajadzeja teikt ,tulit tevi nodirsis :D :D :hahaha:
Nu,bet ko. Ta vnk ir!!!
Taisniba nekad nav bijusi patiesi patikama! :D
Profila bilde
baumanis

SarancevsA rakstīja:
Nu,bet ko. Ta vnk ir!!!
zondi atvienoji ? :D :hahaha:
Profila bilde
SarancevsA
baumanis rakstīja:
SarancevsA rakstīja:
Nu,bet ko. Ta vnk ir!!!
zondi atvienoji ? :D :hahaha:
Nepaspeju sdn!
Rita meginashu.

A,tu zondi sadabuji? :supeer:
Profila bilde
baumanis

kaut kadu huinu atradu :D :D :D
Profila bilde
markskise
Ziņojumi: 406
Pievienojies: 14 Aug 2013, 16:02
Braucu ar: E36 m54b25 325Ti
Sveiki velejos pajautat varbūt kāds daļeji zinās!
m54b25

Lieta tāda, kad iestartēju dzinēju vis strada kā pienākas, bet kad dzinējs uzsilst apmēram lidz 70C tad sāk detonēt, apmēram uzsākot kustību no 2 lidz 3,5 rmpm (itkā svece čakarētos, vai spoles gumija čau un sist uz masu, nošķaudās pods) bet uz lielākiem apgrizieniem viss atkal darbojas kā pukstenis! ir kādas versijas? :rolleyes:
Profila bilde
chappy
Ziņojumi: 113
Pievienojies: 14 Nov 2014, 00:04
Braucu ar: TZ4K14
Atrašanās vieta: Talsu gals
markskise rakstīja:Sveiki velejos pajautat varbūt kāds daļeji zinās!
m54b25

Lieta tāda, kad iestartēju dzinēju vis strada kā pienākas, bet kad dzinējs uzsilst apmēram lidz 70C tad sāk detonēt, apmēram uzsākot kustību no 2 lidz 3,5 rmpm (itkā svece čakarētos, vai spoles gumija čau un sist uz masu, nošķaudās pods) bet uz lielākiem apgrizieniem viss atkal darbojas kā pukstenis! ir kādas versijas? :rolleyes:
Gaisu nesūc klāt? Man gan ir M52, bet pie zemiem rpm šķaudīja kā nenormāls jo sūca gaisu tur, kur tukšgaitas truba ienāk kolektorā. Paverot droseli, strādāja normāli.
Profila bilde
kruķiks
Ziņojumi: 14
Pievienojies: 11 Okt 2014, 22:41
Sveiki man ir 1.8is m42,liet tāda kad parādījās zem vārsta vāka dzenīša skaņa,tikai tad kad dod gāzi,brīvgaitā klusums,skaņa jau ļoti iespaidīga,kas par vainu varētu būt?bet lec ar pirmo un iet vis ok...ķēdes spriegotājs?vai vārsts kāds saliekts? :supeer:
Profila bilde
Janex328
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 18 Dec 2014, 00:24
pie visiem velniem.. Kādēļ man nav: "Tūūūū tu tu tu tu tu tu tu" ?
Jeb tā vienkārši sakot-kur ir mans ierobežotājs? Kāpēc viņš neiet? Kas, kur, kā? Man tā ir melna bilde, kas gaiši spīd...

Pa vienam, pa vienam-tikai neskrieniet visi tā barā uzreiz ar padomiem! :hahaha:
Profila bilde
Arturo
Ziņojumi: 77
Pievienojies: 22 Nov 2014, 12:59
Janex328 rakstīja:pie visiem velniem.. Kādēļ man nav: "Tūūūū tu tu tu tu tu tu tu" ?
Jeb tā vienkārši sakot-kur ir mans ierobežotājs? Kāpēc viņš neiet? Kas, kur, kā? Man tā ir melna bilde, kas gaiši spīd...

Pa vienam, pa vienam-tikai neskrieniet visi tā barā uzreiz ar padomiem! :hahaha:
kā krievs saka, zalatije slava :pupi:
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

kruķiks rakstīja:Sveiki man ir 1.8is m42,liet tāda kad parādījās zem vārsta vāka dzenīša skaņa,tikai tad kad dod gāzi,brīvgaitā klusums,skaņa jau ļoti iespaidīga,kas par vainu varētu būt?bet lec ar pirmo un iet vis ok...ķēdes spriegotājs?vai vārsts kāds saliekts? :supeer:
spriegotājs, un sliedes visticamākais, klasiska problēma isiem... ar nolocītu vārstu tici man, ka visticamākais sāpe būtu lielāka nekā tikai troksnis ;)
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

Janex328 rakstīja:pie visiem velniem.. Kādēļ man nav: "Tūūūū tu tu tu tu tu tu tu" ?

Tev viņš nav vispār, jeb ir vienkārši lēnāks, nekā Tev labpatiktos ? + kas pa dzinēju?
Rihis
Ziņojumi: 29
Pievienojies: 15 Sep 2011, 12:16
Braucu ar: e36 tauring

100% simens vadiba :giggle: :giggle:
Profila bilde
Janex328
M52B28 Ierobežotāja nav vispār! Kādu vadību meklēt? Cik sarežģīta vadības mezgla nomaiņa(pārspraud vadības bloku un viss)? Varbūt tāpēc arī ne sūda neiet.. :gigigi:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

ja gribi pārspraud un viss, tad tev vajag vadības bloku, ews bloku un čipus no atslēgām, visu no viena auto, tad tu to visu pārspraud un viss.
vēl tu vari aizbraukt pie drivera un uzlikt oriģinālo softu kompim
vēl viņš var sasinhronizēt citu vadības bloku ar tavu ews un čipiem.
es arī to kādreiz varēšu, bet tas kaut kad nereālā nākotnē, kad man būs laiks :lol:
un vispār siemens vadībai nav ututututututu bet uuuuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuu
un ja tev nebūtu ierobežotāja tad tu varētu uzgriezt dahuja rpm, nevis tikai 6500
Profila bilde
Janex328
Tur jau tā eksotika sākas, ka izgriezt varu tahometru un nekas to nevar apturēt :D
Ko saka Driver-cik tālu jābrauc un cik blablo jāvelk no zeķes, lai uzliktu orģinālo softu? Nu +/- vismaz..?