dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- …
- 350
- chevron_right
Vienkāršāk to gofru nopirkt jaunu, nemaksā viņa tik dārgi
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Ja precīzāk, tad ap 20€
Galvenais, neizmet to pipsiku, tas jaunajai diez vai nāks komplektā.
Galvenais, neizmet to pipsiku, tas jaunajai diez vai nāks komplektā.
20eur būs m50/m52
Priekš m43/m44 viņas ir nedaudz dārgākas, pats savulaik pirku pa 35ls
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Piedošanu. Tiešām orientējos pēc m52 cenas. Šinī gadījumā laikam rullis ļozenes būs lētāks, ja svarīgākais ir "lai darbojas"
m43/42 viņa maksā ap 20 eiro
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
he9600 rakstīja:20eur būs m50/m52
m50 nopirku jaunu par 12.90eur OEM
M42 15.60 oem
tagad ir tas laiks ka OEM dalas maksa par 5-10 eur dargak neka kaut kads trw vai "lemforder"
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Sveiki, vai čips uz 1.8is kko dos? Uz dirsas tas buus juutams?
Čips ir blefs/neko nedod uz benzīnnieka, ja vien nav turbīna.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ka kuram! Man ir čips kurš izsledz zondi, nonem ierobežotaju un kko vel... Tgt gazes pedalis ir daudz atsaucigaks un pateriņš nau mainijies.
Sent from my BLASTER using Tapatalk
Jā, man tāpat! Vakar mans gāzes pedālis pat večiņai palīdzēja tikt pāri gājēju pārejai!rus90 rakstīja:Ka kuram! Man ir čips kurš izgriež zondi, nonem ierobežotaju un kko vel... Tgt gazes pedalis ir daudz atsaucigaks un pateriņš nau mainijies.
d[-_-]b
Dzinējs m44b19 is
Šodien siltu dzinēju noslāpēju un pēc 10 min iedarbināju un parādījās tāda pretīga svilpojoša, kaucoša skaņa. Biski uzgāzēju un pazuda. Braucu tālāk, atkal pie veikala noslāpēju, piedarbināju un atkal svilpo kā kāds šķivaks būtu izbeidzies. Uzgāzēju- pārgāja. Pēc tam atkal sāka gaudot un nu jau uzgāzēšana nepalīdz, gaudo visu laiku. Un braucot pa šoseju, nedaudz iedodot gāzi, gaudošana pazūd, bet atlaiž gāzi, gaudo tā, ka salonā ausis krīt ciet. Un tā skaņa nāk kautkur no motora priekšpuses. Noņēmu siksnu un pielaidu- gaudo tāpat- tātad ne stūres pastiprinātājs ne ģenerators, ne spriegotājs tas nav. Kloķenei priekšā tur nav kāds gultnis? Kas vēl tas varētu būt? Ķēdei kāds spriegotājs vai mierinātājs? Un galvenais, ka dzinējs nedaudz atdziest, tad negaudo- kad uzkarst tad gaudo.
Un tā skaņa tiešām tāda, ka kāds šķivaks pa sauso griežās.
Šodien siltu dzinēju noslāpēju un pēc 10 min iedarbināju un parādījās tāda pretīga svilpojoša, kaucoša skaņa. Biski uzgāzēju un pazuda. Braucu tālāk, atkal pie veikala noslāpēju, piedarbināju un atkal svilpo kā kāds šķivaks būtu izbeidzies. Uzgāzēju- pārgāja. Pēc tam atkal sāka gaudot un nu jau uzgāzēšana nepalīdz, gaudo visu laiku. Un braucot pa šoseju, nedaudz iedodot gāzi, gaudošana pazūd, bet atlaiž gāzi, gaudo tā, ka salonā ausis krīt ciet. Un tā skaņa nāk kautkur no motora priekšpuses. Noņēmu siksnu un pielaidu- gaudo tāpat- tātad ne stūres pastiprinātājs ne ģenerators, ne spriegotājs tas nav. Kloķenei priekšā tur nav kāds gultnis? Kas vēl tas varētu būt? Ķēdei kāds spriegotājs vai mierinātājs? Un galvenais, ka dzinējs nedaudz atdziest, tad negaudo- kad uzkarst tad gaudo.
Un tā skaņa tiešām tāda, ka kāds šķivaks pa sauso griežās.
Dzinējs M43B16
Dažreiz siltam motoram braucot ir tā, ka uzņemot ātrumu motors taka aizrijās un īsti neiet. Aukstam viss forši, bet kad ir darba temperatūra, tad brīžiem tada problēma uznāk.
Nezinat kur varētu meklēt vainu?
Atvienoju zondi, norestartēju sistēmu bet izmaiņu nav.
GMM?
Filtri?
Dažreiz siltam motoram braucot ir tā, ka uzņemot ātrumu motors taka aizrijās un īsti neiet. Aukstam viss forši, bet kad ir darba temperatūra, tad brīžiem tada problēma uznāk.
GMM?
Filtri?
filtri, tukšgaitas devējsronsonol rakstīja:Dzinējs M43B16
GMM?
Filtri?
vēl zondei vajadzētu pamērīt pretestības
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Tukšgaitas devējs varētu taisīt tadus jokus? Vai tad viņa uzdevums nav tikai lai masina darbotos tukšgaitā?Azbests rakstīja:filtri, tukšgaitas devējsronsonol rakstīja:Dzinējs M43B16
GMM?
Filtri?
vēl zondei vajadzētu pamērīt pretestības
Nu zondi es atslēdzu nost, bet tik un tā ik pa laikam tā aizrīšanas uznāk.
sveces arī jaunas ieliktas, varbūt svečvadi gļuko..
Tā aizrīšanās notiek tad, kad pedālis ir apmēram pa vidu, kad piespiež bišķiņ, vai kad iemin grīdām, tad ir ok.
Tādad pirms laika jautāju par ms41 un m50b25tu, šodien pabeidzu vadības swapu, devēji jauni VDO, t dačiks galvā no m52, tas kurš ieplūdē gan ir no m50, jo m52 iespraužas, bet m50 skrūvējās, pielaidu dzinēju, ar visu to ka tikai vēl apmainīšu sadalenes vainagu, liekas ka strādā vienmērīgāk, tas tā, ja kādam interesē. nomainot vainagu vajadzētu aiziet pilnīgās ms41 režīmā, cermas būs tas ko gaidīju.
un cik reāli ir noņemt, uzlikt vanosu bez spectooliem, jo lai nomainītu to vainagu, diezgan jāpajauc?
un cik reāli ir noņemt, uzlikt vanosu bez spectooliem, jo lai nomainītu to vainagu, diezgan jāpajauc?
pāris reizes ir mainīti vanosi bez nekādiem spectooliem. pagriežot nedaudz motoru un vienlaicīgi pavelkot,tur viss nāk nost,bet liekot atpakaļ ļoti jāseko līdzi ieplūdes sadalenes pozīcijai,tā var nemanot pamainīties un pēcāk ir nenormāls trobelis jo nav pareiza sazobe. uzlikt tieši tāpat var,pagriežot motoru un dabonot pareizajā sazobē. nezinu cik tas ir pareizi un veselīgi,bet iespējams irkasiks rakstīja:Tādad pirms laika jautāju par ms41 un m50b25tu, šodien pabeidzu vadības swapu, devēji jauni VDO, t dačiks galvā no m52, tas kurš ieplūdē gan ir no m50, jo m52 iespraužas, bet m50 skrūvējās, pielaidu dzinēju, ar visu to ka tikai vēl apmainīšu sadalenes vainagu, liekas ka strādā vienmērīgāk, tas tā, ja kādam interesē. nomainot vainagu vajadzētu aiziet pilnīgās ms41 režīmā, cermas būs tas ko gaidīju.
Sveiki gribeju jautat vai no m50b25 deretu man udens suknis un termostats ieksh m52b28 par cik m50 jauni it ieksha?
j'paskatījos visādus info materiālus, lielākasi sūdirallā ir tas ka lai nomainītu vainagu jānoņem arī zobrati, a tūļu sadaleņu nobloķēšanai man navgleizds rakstīja:pāris reizes ir mainīti vanosi bez nekādiem spectooliem. pagriežot nedaudz motoru un vienlaicīgi pavelkot,tur viss nāk nost,bet liekot atpakaļ ļoti jāseko līdzi ieplūdes sadalenes pozīcijai,tā var nemanot pamainīties un pēcāk ir nenormāls trobelis jo nav pareiza sazobe. uzlikt tieši tāpat var,pagriežot motoru un dabonot pareizajā sazobē. nezinu cik tas ir pareizi un veselīgi,bet iespējams irkasiks rakstīja:Tādad pirms laika jautāju par ms41 un m50b25tu, šodien pabeidzu vadības swapu, devēji jauni VDO, t dačiks galvā no m52, tas kurš ieplūdē gan ir no m50, jo m52 iespraužas, bet m50 skrūvējās, pielaidu dzinēju, ar visu to ka tikai vēl apmainīšu sadalenes vainagu, liekas ka strādā vienmērīgāk, tas tā, ja kādam interesē. nomainot vainagu vajadzētu aiziet pilnīgās ms41 režīmā, cermas būs tas ko gaidīju.
Sveiki!
Dzinējs jocīgi sāka uzvesties šodien.
M52tub28
Uz diagnostiku došos, bet, protams, vēlētos uzzināt no sākuma arī citu viedokļus un domas.
Šorīt sanāca ieskrieties līdz redlainam kāmēr mašīna vēl nebija pilnībā uzsilusi (gandrīz bija, bet ne pilnībā)
Tad pēc kāda brīža sāka burkšķēt ieskrienoties un pazudusi jauda. Idlē stāvot, motors vibrē.
Tākā mirstošs V8 skan.
Joks tāds, ka izņem atslēgu, piestartē vēlreiz, viss iet ok, kāmēr neiegriež pāri 4,5k rpm. Ja iegriež, atkal sāk bez jaudas iet arī zemos apgriezienos un vibrēt, skanēt. (tā kā viens pods neietu).
Varbūt kādam ir idejas? Būšu ļoti pateicīgs uzzināt un iemācīties ko jaunu. :)
Dzinējs jocīgi sāka uzvesties šodien.
M52tub28
Uz diagnostiku došos, bet, protams, vēlētos uzzināt no sākuma arī citu viedokļus un domas.
Šorīt sanāca ieskrieties līdz redlainam kāmēr mašīna vēl nebija pilnībā uzsilusi (gandrīz bija, bet ne pilnībā)
Tad pēc kāda brīža sāka burkšķēt ieskrienoties un pazudusi jauda. Idlē stāvot, motors vibrē.
Tākā mirstošs V8 skan.
Joks tāds, ka izņem atslēgu, piestartē vēlreiz, viss iet ok, kāmēr neiegriež pāri 4,5k rpm. Ja iegriež, atkal sāk bez jaudas iet arī zemos apgriezienos un vibrēt, skanēt. (tā kā viens pods neietu).
Varbūt kādam ir idejas? Būšu ļoti pateicīgs uzzināt un iemācīties ko jaunu. :)
sveiki. samainiiiju motorus. m50b25
no e34 ieliku ar e34 vadiibu e36
motors griezas, starteee, pumpis iesleedzas bet nav dzirksteles uz spoleem.
kaads zin kas pa vainu un kas buutu jaadara. pielauju ka kaut kas japarlodee.
no e34 ieliku ar e34 vadiibu e36
motors griezas, starteee, pumpis iesleedzas bet nav dzirksteles uz spoleem.
kaads zin kas pa vainu un kas buutu jaadara. pielauju ka kaut kas japarlodee.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- …
- 350