dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- …
- 350
- chevron_right
kaukur neta var paskatities ka taisa vanusu?
viewtopic.php?f=21&t=604
vai skanja pazudis no vanusa. kad pamaini6u rem komplektu vanusam.?
pirmkārt VANOS
v-anus tā ir cita kategorija
netā, youtobā ieraksti - how to repair bmw single VANOS un būs daudz video
v-anus tā ir cita kategorija
netā, youtobā ieraksti - how to repair bmw single VANOS un būs daudz video
Čau!
Ir 2.5 TDS celiņsiksnas jautājums:
Sanāca pieķerties dzinējam, bet nesaprotu, vai siksna ir īstā. Par garu.
Ir kādam shēma ar ruļļiem un siksnu?
Un izmēri arī nenāktu par sliktu.
Paldies!
Ir 2.5 TDS celiņsiksnas jautājums:
Sanāca pieķerties dzinējam, bet nesaprotu, vai siksna ir īstā. Par garu.
Ir kādam shēma ar ruļļiem un siksnu?
Un izmēri arī nenāktu par sliktu.
Paldies!
Realoem.com ir visi izmēri
Radiatoru var neņemt nost. Čakars būs, ja neesi iepriekš mainījis. Manējam čoms nomainīja 5 min. laikā neko nenoņemot, bet viņš to dara jau ento reizi.
Spriegotājs nav jāņem nost. Lai siksnu ērtāk dabūtu uz ruļļiem, ar atslēgu atspriego to..
Sākt ar spriegotāju, ietīt tur siksnu?dzhonsons rakstīja:Spriegotājs nav jāņem nost. Lai siksnu ērtāk dabūtu uz ruļļiem, ar atslēgu atspriego to..
Un tad viss pārējais?
Es tā darītu, jā.. Principā, pamēģināsi - sapratīsi, kā tev pašam ērti. Pēc tam jau aizvērtām acīm to darīsi
Ir izdarīts, siksna virsū.
Pastiprinātājam bija salauzts šķivoks (tādu to mašīnu arī nopirku)
Saliku citu, uzliku siksnu.
Pastiprinātājs nestrādā.
Jūsu domas? Sūknis vai reika ? Abi?
Pastiprinātājam bija salauzts šķivoks (tādu to mašīnu arī nopirku)
Saliku citu, uzliku siksnu.
Pastiprinātājs nestrādā.
Jūsu domas? Sūknis vai reika ? Abi?
Sveiki! Nomainiju vanosu paradijas divaina skana un kad usila saka gurt nost kas varetu but par vainu? Varetu but kad tas vanos ko nomainiju nestrada?
Drīzāk jau neieliki vanosu precīzi pa "atmetkām".Pauliits rakstīja:Sveiki! Nomainiju vanosu paradijas divaina skana un kad usila saka gurt nost kas varetu but par vainu? Varetu but kad tas vanos ko nomainiju nestrada?
Ja es tagad pats sapratu. Ka man tagad salikt vosu pa atmetkam? Janem nost vanos atkal?
Protams ka jāņem nost.Pauliits rakstīja:Ja es tagad pats sapratu. Ka man tagad salikt vosu pa atmetkam? Janem nost vanos atkal?
Nevar but ta kad pirma reize sliekot nepareizi iepludes sadalene stav nepareizi kautvai salieku vissas atmetkas pareizi?
isti nesaprotms jautajums, ir iespejami tikai divi vrienat, vainu ir pareizi vainu nau pareizi, puspareizi nevar buut.
liec kamer saliec pareizi. pilns youtubs ar tiesam labim video kaa salikt vanosu parastam bmw dzinejam
liec kamer saliec pareizi. pilns youtubs ar tiesam labim video kaa salikt vanosu parastam bmw dzinejam
...
Sveiki.
Drošvien nav īstā vieta kur rakstu, bet jautājums šāds. Kādai jābūt degvielas šļaukai kura nāk no degvielas sūkņa ?
Pagaidām ir uzlikta pielikukmā ieliku bildi .
Problēma ar esošo ir tāda ka 1)pirmkārt startējot auto viņa takā uzspūšas. 2) Dēļ tā ka uzspūšas gar savilcēju nedaudz laiž garām.
Drošvien nav īstā vieta kur rakstu, bet jautājums šāds. Kādai jābūt degvielas šļaukai kura nāk no degvielas sūkņa ?
Pagaidām ir uzlikta pielikukmā ieliku bildi .
Problēma ar esošo ir tāda ka 1)pirmkārt startējot auto viņa takā uzspūšas. 2) Dēļ tā ka uzspūšas gar savilcēju nedaudz laiž garām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Liec labu degvielas šļauku, maksā sākot ar 3 eur metrā. Var nopirkt Dārzciema ielā "Auto eksperts" un tur pat blakus ir vel kaut kāds veikals.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- …
- 350