Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 50
- chevron_right
Sveiki lieta tada ka man stav elektro ventelators un 1.8 benzin
pirms pus gada radiators nomira delj ta ka venteletars neiesledzas.
vel plus biju sataisiis ka elektro ventelators strada uz maksimums,
Pirmais atrums nezinu kapec bet nestrada delj ta arij nesledzas iekwa otrais atrums!
bet ja pataisno uzmet vadinju tad griez uz maksimums!un ja met tip uz mazaku atrumu ,tad negriezas,kas par vainu butu tur?
pirms pus gada radiators nomira delj ta ka venteletars neiesledzas.
vel plus biju sataisiis ka elektro ventelators strada uz maksimums,
Pirmais atrums nezinu kapec bet nestrada delj ta arij nesledzas iekwa otrais atrums!
bet ja pataisno uzmet vadinju tad griez uz maksimums!un ja met tip uz mazaku atrumu ,tad negriezas,kas par vainu butu tur?
viewtopic.php?f=18&t=2190
lol nau verc Tiem radiatora ventilatoriem parasti zemais ātrums izbeidzas paša ventilatora vainas dēļ, nevis mašīnas pravodkas defekta vai kā cita dēļ nefunkcionē.
Nu un ko man darit ja deljta ka nedarbojas 1 atrums ,otrais tapat!motors sak parkast un ventilator nesledzas ieksa,tas tak normali!!!!!Var kads pateikt ko izdarit lai strada viss?izniemot ka likt jaunu ventilatoru!
viewtopic.php?f=18&t=2190
Vasarā laikam izdzīvot var tikai tie, kam ir kondiška, jo tās elektroventilators vēl kaut ko dzesē. Ar savu, bez kondiškas 5dien vakarā nācās lielākā korķī, kādas 15min pasēdēt mīcoties un tad gan dačiks 3/4 rādīja. Negribu tās siltās dienas ko sinoptiķi solījadogMa rakstīja:Nepiekritīšu! Labāk bez saslēgtas muftas, nekā vēlāk ar izšķaidītu motortelpu! :) Ja nemaldos, kad mufta pilnībā saslēdzas, tai max ir 2000 apgriezieni. Pusi vasaras bez muftas braucu un braukšu, tik nomainīju temp. devēju uz samazinātām temperatūrām un viss kedā, par ar visu kondišku.
Tad gan, jā :)
Sekojošs jautājums, man 318is ventilators, tas kas pie dzinēja ir galīgi kā lupata un var mierīgi ar roku apstādināt un uz otru pusi iegriezt, cik sapratu viņam ir kirdik kkas tur, ir iespēja viņu atgriezt pie dzīvības? Esmu dzirdējis, ka vienīgais variants ir tur izurbt caurumu un iedzīt skrūvi, tad viņš vislaik darbosies uz max jaudas un temperatūru ziemā būs diezgan čābīgi uzsist gaisā! Lūgums uz atsauksmi!
Cabooom
Uzliec jaunu vai tādu, kas darbojas. Kāpēc kaut kādas skrūves vai metināmais jālaiž mehānismā?
tas taču ir dārgi
Speciāli saslēgt muftu būs dārgi. Gan patēriņa, gan šaizes ziņā, ja neiztur ventilators.
bet ventilatoram tak jabut apstadimai kamer mufte nau saslegusies pie darbojosha dzineja..unider rakstīja:Sekojošs jautājums, man 318is ventilators, tas kas pie dzinēja ir galīgi kā lupata un var mierīgi ar roku apstādināt un uz otru pusi iegriezt, cik sapratu viņam ir kirdik kkas tur, ir iespēja viņu atgriezt pie dzīvības? Esmu dzirdējis, ka vienīgais variants ir tur izurbt caurumu un iedzīt skrūvi, tad viņš vislaik darbosies uz max jaudas un temperatūru ziemā būs diezgan čābīgi uzsist gaisā! Lūgums uz atsauksmi!
izklausas ka meklee problemu kur taa nau..
...
Es ļoti ceru :) kautgan nav bijušas problēmas ar dzinējauzkaršanu un nemaz negribu lai būtu
Cabooom
Kāds var apskaidrot 3 vārdos kā visvienkāršāk pēc antifrīza maiņas atgaisot sistēmu m51d25? un kādas krāsas antifrīzu vajag? Paldies
Ja pareizi saprotu no atrastās informācijas, tad atgaisosies parastajā veidā. Bet ko darīt ar Webasto? jābūt ieslēgtam pie maiņas?
Vaitad m51d25 nebija atsevišķš izplešanās trauks? Ja ir, tad tikai gāz iekšā, uzsildi un atkal gāz iekšā. Pēctam pāris reizes izgāzējot viss būs ārā.GA7 rakstīja:Kāds var apskaidrot 3 vārdos kā visvienkāršāk pēc antifrīza maiņas atgaisot sistēmu m51d25? un kādas krāsas antifrīzu vajag? Paldies
Par webasto neko nezinu.
nu labi, neliec jaunu, uzliec vecu, bet ejošubergbmw318 rakstīja:Nu un ko man darit ja deljta ka nedarbojas 1 atrums ,otrais tapat!motors sak parkast un ventilator nesledzas ieksa,tas tak normali!!!!!Var kads pateikt ko izdarit lai strada viss?izniemot ka likt jaunu ventilatoru!
ja nepatīk šis variants var arī darīt šitā
Tas taču nekas, ka sajauc kopā divus dažādu firmu antifrīzus? Abi, protams, zaļi, tikai viens nedaudz spilgtāks.
Kuras firmas ūdenssūkni būtu labāk iegādāties?
Kāds īsti termostats stockā nāk M50B25? 88 vai 92C? Visur kur meklēju, rada abus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 50