dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

VAZeliins
Ziņojumi: 212
Pievienojies: 28 Mai 2014, 18:46
Braucu ar: E28 520; 318ti
Atrašanās vieta: Jūrmala
Nu M52 pietiek tikai ielaist sarkanajā laukā lai viss aizietu pa pieskari. Too much aluminum. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

Nafig jāliek plastmasas ūdensūknis? :idiots:
Attēls
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

Vieglāks? :hahaha:
Profila bilde
ValtersD

Inferno rakstīja:
Gribi tici, negribi netici, bet blīvei 100% ir beigas un galvai 95% ir plaisa. Pat ja pie vainas bija kaut kāds sūknis, mufte vai termostats, tad tagad tam vairs īsti nav nozīmes. Es kaut kā neticu, ka divreiz ielaižot motoru sarkanajā ar galvu un blīvi viss būs kārtībā.
Gribi tici, negribi netici, bet nomainiju ūdensūkni un viss ir kārtībā! :hahaha:
Sagaisoju sistēmu un salonā sajūta kā pirtī :gigigi:
Attēls
paskevakas
Ziņojumi: 12
Pievienojies: 31 Mar 2014, 18:49
ValtersD rakstīja:
Inferno rakstīja:
Gribi tici, negribi netici, bet blīvei 100% ir beigas un galvai 95% ir plaisa. Pat ja pie vainas bija kaut kāds sūknis, mufte vai termostats, tad tagad tam vairs īsti nav nozīmes. Es kaut kā neticu, ka divreiz ielaižot motoru sarkanajā ar galvu un blīvi viss būs kārtībā.
Gribi tici, negribi netici, bet nomainiju ūdensūkni un viss ir kārtībā! :hahaha:
shitas gan ir veiksmes staasts!!!! ir iemesls uzsaukt chomiem!! :super:
Profila bilde
Inferno

ValtersD rakstīja:
Inferno rakstīja:
Un Tu uz 100% esi pārliecināts, ka galvai un blīvei viss ir top zustand, jo vairs nekarst?
Profila bilde
ValtersD

Inferno rakstīja:
ValtersD rakstīja:
Inferno rakstīja:
Un Tu uz 100% esi pārliecināts, ka galvai un blīvei viss ir top zustand, jo vairs nekarst?
Tieši uz tādiem pašiem 100%, kā tu, ka blīvei būs beigas. :lol:

Kad sistēma ir pilna ar gaisu un spiedienu, temperatūŗas dačiks dirš un ja rāda jau uz sarkanā, tas nenozīmē, ka paša motora temperatūra tiešām ir tik augsta. Kad dačiks bija uz sarkanā, atskrūvēju gaisošanas skrūvi un izlaidu visu tvaiku ārā. Piešķīlu pa jaunam un temperatūra atkal normas robežās līdz atkal sistēma ir pilna ar tvaiku un temperatūras dačiks lāga tosolā nemaz nav iemērcies.

Kad motors reāli uzvārās, tu vari darīt ko gribi un skrūvēt gaisošanas skrūvi ārā cik gribi, temperatūra vēl pāris min tāpat turēsies uz sarkanā. :yes:
Attēls
paskevakas
arii liidziiga probleema, bet man nevis bubina, bet paraadaas, kad uzkarst, taadi kaa caurkritieni tukshgaitaa un motoru noshuupo. Ir jeega kaut ko skatiities degvielas reikaa?? paareejais it kaa samainiits, gaisu it kaa nekur nesuuc. un varbuut ir kaads, kas ir gatavs gar motoru paburties, ne tikai brutaali kompi piesleegt un pateikt ka viss ok? maksaaju!![/quote]

joprojaam mekleeju kaadu kursh ir izgaajis cauri visaam utiim M50 motoram!!!!! Man ir M50 Swaps E30 un paarlodeeta tikai dalja no vadiem, un baidos ka kompim tas nebuus pietiekoshi lai jeel ko nolasiitu, taadeelj man nederees klasiskie ieteikumi par diagnostiku!!

Attēls
VAZeliins
Ziņojumi: 212
Pievienojies: 28 Mai 2014, 18:46
Braucu ar: E28 520; 318ti
Atrašanās vieta: Jūrmala
paskevakas rakstīja:arii liidziiga probleema, bet man nevis bubina, bet paraadaas, kad uzkarst, taadi kaa caurkritieni tukshgaitaa un motoru noshuupo. Ir jeega kaut ko skatiities degvielas reikaa?? paareejais it kaa samainiits, gaisu it kaa nekur nesuuc. un varbuut ir kaads, kas ir gatavs gar motoru paburties, ne tikai brutaali kompi piesleegt un pateikt ka viss ok? maksaaju!!
joprojaam mekleeju kaadu kursh ir izgaajis cauri visaam utiim M50 motoram!!!!! Man ir M50 Swaps E30 un paarlodeeta tikai dalja no vadiem, un baidos ka kompim tas nebuus pietiekoshi lai jeel ko nolasiitu, taadeelj man nederees klasiskie ieteikumi par diagnostiku!!

Attēls
[/quote]

Pag, bet ECU provotku esi sagraizījis vai tikai x20 galu?
MeX2oo9
Ziņojumi: 57
Pievienojies: 20 Nov 2014, 21:38
Autodata + multimetrs paludzes! Skaties kajas uzreiz uz vadibas bloka pec tam parbaudi radijumus pie deveja. M50 pa lielam jau ir dinozaurs kuru var viegli saremontet. Obligati parbaudi t° deveju. Jo no viņa ir atkarigs degmaisijums kad motors sildas. Pa lielam autodate visu pateiks! Neesmu baigais specis bet kkada saprašana no elektribas man tomer ir.
MeX2oo9
Vai ari kkur vnk zalajs iesedas parbaudi lodetos vadus
paskevakas
MeX2oo9 rakstīja:Vai ari kkur vnk zalajs iesedas parbaudi lodetos vadus
nu, mainiiti ECU ir, visas gofras, trubas, tukshgaitas regulaators, sveces, spoles u.t.t. vieniigais ko neesmu aizticis ir degvielas magjistraale, iznjemot suukni un izpluudi nopirku jau gatavu ar MagnaFlow galaa, man tas defekts pat iisti netraucee, bet tomeer sajuuta ka arii tie 190 zirgi iisti nav. Te vajag tieshi blusu mekleeshanu, kaads kas njeemies ar M50 jau gadiem noteikti uzreiz saprastu kuraa virzienaa luureet?!?!?!?!?!!
Kas vadiem paarlodeets nepateikshu, laikam tikai tas shtekeris uz kuzavu, bet kad man lodeeja teica, ai, shito Tev nevajag, ai shito nevajadzees u.t.t
nu taada kaut kaada taa situaacija
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27

Tas sprostiņs atsperite vai kas arī tas ir domāts. Nāk virsū uz izpiedrja gultna dakšas vai zem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
MeX2oo9
paskevakas rakstīja:
nu, mainiiti ECU ir, visas gofras, trubas, tukshgaitas regulaators, sveces, spoles u.t.t. vieniigais ko neesmu aizticis ir degvielas magjistraale, iznjemot suukni un izpluudi nopirku jau gatavu ar MagnaFlow galaa, man tas defekts pat iisti netraucee, bet tomeer sajuuta ka arii tie 190 zirgi iisti nav. Te vajag tieshi blusu mekleeshanu, kaads kas njeemies ar M50 jau gadiem noteikti uzreiz saprastu kuraa virzienaa luureet?!?!?!?!?!!
Kas vadiem paarlodeets nepateikshu, laikam tikai tas shtekeris uz kuzavu, bet kad man lodeeja teica, ai, shito Tev nevajag, ai shito nevajadzees u.t.t
Neesmu m50 spevis bet es domaju ka problema ir vados jo baigi pec ta izskatas
MeX2oo9
paskevakas rakstīja:
Neesmu m50 spevis bet es domaju ka problema ir vados jo baigi pec ta izskatas
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

paskevakas rakstīja:
Kas ar zondi notiek? Lielākoties M50 sāk dirsties, kad zonde atdod galus. Kur, nu, vēl, ja tikai siltam problēma. Varu palīdzēt, ja interesē.
paskevakas
dogMa rakstīja:
paskevakas rakstīja:
Kas ar zondi notiek? Lielākoties M50 sāk dirsties, kad zonde atdod galus. Kur, nu, vēl, ja tikai siltam problēma. Varu palīdzēt, ja interesē.
riit atdziivinaashu testeri, notesteeshu zondi, veel jo vairaak galiigi jauna meetaajas skapii
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

zurkae36 rakstīja:Tas sprostiņs atsperite vai kas arī tas ir domāts. Nāk virsū uz izpiedrja gultna dakšas vai zem?
Attēls
Šitā.
Profila bilde
Inferno

Valter, paskaidro man lūdzu, kā var temperatūras dačiks nebūt iemērcies tosolā? :doh: M5* motoriem tie devēji ir galvā, kaut kā grūti iedomāties situāciju lai tieši tur pie viņiem veidotos Tevis pieminētais burbulis un kaut kāds mistisks tvaiks viņiem čakarētu rādījumus. Situācijas arī mēdz būt dažādas. Ja bultiņa pāriet pāri blakus iedaļai un Tu uzreiz izskrūvē skrūvi un izlaid to spiedienu ārā, tad ok, es varu noticēt Tevis teiktajam. Bet, ja Tu ielaid motoru sarkanajā tik tālu, ka viss antifrīzs jau pats gāžas ārā pa visām malām, tad Tu man vari stāstīt ko vien gribi par spiedienu un tvaiku, bet tur jau sen vairs nav 90 grādi, un ir LIELA iespēja, ka blīve ir caura. Bet nu labi, netaisos es tagad par šo turpināt diskutēt. Neizpūta blīvi? Super, apsveicu, Tev paveicās. Ne man Tev jāstāsta cik ļoti M5* motori ienīst karšanu.
paskevakas
dogMa rakstīja:

riit atdziivinaashu testeri, notesteeshu zondi, veel jo vairaak galiigi jauna meetaajas skapii[/quote]pietika ar to ka es to zondi vienkaarshi atvienoju, autinjsh vienkaarshi aizgaaja!!!!! :clap: un arii caurkritiens pazuda tukshgaitaa. jaacelj uz paceelaaja un jaamaina tik nost!! :super:

bet taa pat gribeetu uztaisiit sprauslu diagnostiku. kur varat ieteikt to dariit un vai nonjemtu magjistraali, vai labaak dziit ar visu autinju?
Ieprieksh pateicos