dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Sprogis
Ziņojumi: 441
Pievienojies: 26 Jūl 2012, 22:16
Braucu ar: e60, e46
Atrašanās vieta: Ikšķile
Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
Profila bilde
Grunte
Ziņojumi: 934
Pievienojies: 08 Okt 2014, 22:12
Braucu ar: 320icoupe
Reputācija: 2

Sprogis rakstīja:Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
Masas drošivien ka nav :rolleyes:
Profila bilde
Sprogis
Grunte rakstīja:
Sprogis rakstīja:Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
Masas drošivien ka nav :rolleyes:
Nu tas skaidrs, bet kāpēc? Vadiem viss ok.
Profila bilde
Grunte
Ziņojumi: 934
Pievienojies: 08 Okt 2014, 22:12
Braucu ar: 320icoupe
Reputācija: 2

No stāvēšanas viss var notikt ;)
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži
Noskrūvē,aptīri klemmes un skrūvē atpakaļ.Iespejams palīdzēs. Man palīdzēja. Visu satīrīju un sasmērēju,vēl līdz šim problēmu nav.
Profila bilde
Sprogis
Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Starteri noņēmu, aptīrīju tur visu, tajā galā viss ir ok, panelī arī lampas iedegas, vienreiz gan skaņa no startera puses parādījās, bet tas arī viss.
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži
Sprogis rakstīja:Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Starteri noņēmu, aptīrīju tur visu, tajā galā viss ir ok, panelī arī lampas iedegas, vienreiz gan skaņa no startera puses parādījās, bet tas arī viss.
Aķis tiešām pilns? :D
Profila bilde
Sprogis
Duuj rakstīja:
Sprogis rakstīja:Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Aķis tiešām pilns. Tika noņemts no daily auto.
Profila bilde
lauraitis2
Ziņojumi: 19
Pievienojies: 30 Mar 2016, 22:14
Braucu ar: 316 2.0 vanos
Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
Profila bilde
mkmini
Ziņojumi: 150
Pievienojies: 03 Mar 2016, 16:46
Reputācija: 1

lauraitis2 rakstīja:Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
tikko ieliku no e39, nedaudz atšķīrās, bet ne tik ļoti, lai būtu jāveic modifikācijas
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

lauraitis2 rakstīja:Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
vienādi, izņemot dīzeli, protams. :lol:
Profila bilde
lauraitis2
Ziņojumi: 19
Pievienojies: 30 Mar 2016, 22:14
Braucu ar: 316 2.0 vanos
Okey vnk piedava 30 euro lietots vai 45 euro jauns . Paldies :)
Profila bilde
TurboYoda
Ziņojumi: 69
Pievienojies: 27 Dec 2015, 15:56
Braucu ar: BMW E36 323
Duuj rakstīja:Es domāju, ka to bestbmw kā normāli domājošu cilvēku tpt neviens šeit forumā neņem par pilnu :lol:

Ar tām diagnostikām arī nevar spelēties un skraidīt pie viena vai otra pa garāžam pec ebay vadiem un progām.
Pašam arī ir pieredze un kā jau Armando minēja,tieši ar m50 motoru ir pagrūti. Ilgi nočakarējos atrazdams,kas pieslēgsies. :D
Ieteikums,ej pie cilvēka,kas to prot.
Sākumā laikam jāpamēra kompresija cilindros.Ja tad neko neatradīšu tad būs vien jādodas pie diagnosiķa. :D
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Sprogis rakstīja:
Duuj rakstīja:
Aķis tiešām pilns. Tika noņemts no daily auto.
Dzinēja masas vadu apskatījies? Kontaktgrupa dzīva?
Profila bilde
mkmini

Ne BMW, Rover mini:
1 spiediens dzesēšanas šķidruma sistēmā
2 ēd eļu ar nedaudz
3 degvielas patēriņš pēc grāmatas
4 jauda ir kā vajag

Ko man darīt, lai novērstu pirmos divus punktus?
MeX2oo9
Ziņojumi: 57
Pievienojies: 20 Nov 2014, 21:38
mkmini rakstīja:Ne BMW, Rover mini:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag

Nomaini galvas blivi :D Kad uzgaze dzes.škidrums burbuļo bačoka? Eļļas riejes lidz 500g uz 1000km ir +/- normali bet kko jasak darit. Es liktu uz to ka motors karsets un galvas blivi ir jamaina
Profila bilde
mkmini

MeX2oo9 rakstīja:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag

Nomaini galvas blivi :D Kad uzgaze dzes.škidrums burbuļo bačoka? Eļļas riejes lidz 500g uz 1000km ir +/- normali bet kko jasak darit. Es liktu uz to ka motors karsets un galvas blivi ir jamaina
Galvas blīve tika nomainīta, bet vecai arī nebija ne vainas - nekādu kanālu no cilindriem neaizgāja.
Blīve nebija vainīga.
Profila bilde
mkmini

mkmini rakstīja:
MeX2oo9 rakstīja:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag

Galvas blīve tika nomainīta, bet vecai arī nebija ne vainas - nekādu kanālu no cilindriem neaizgāja.
Blīve nebija vainīga.
Virzuļiem un svecēm uzaug jocīgs balts porains slānis. Kad noņēmu galvu - ieraudzīju.
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway

Tipiska bmw problema ka galva ir mikroplaisa jo uzvarits bijis. Blivi kad mainiji aizvedi galvu parbaudit un noslipeet?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
mkmini

Kam pārbaudīt?
Kāpēc slīpēt?