dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- …
- 350
- chevron_right
Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
Masas drošivien ka navSprogis rakstīja:Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
Nu tas skaidrs, bet kāpēc? Vadiem viss ok.Grunte rakstīja:Masas drošivien ka navSprogis rakstīja:Pēc dažu mēnešu stāvēšanas auto negriež starteri. Aķis jauns, starterim viss ok, bet uz auto negriež. Kas var būt pie vainas?
No stāvēšanas viss var notikt
Noskrūvē,aptīri klemmes un skrūvē atpakaļ.Iespejams palīdzēs. Man palīdzēja. Visu satīrīju un sasmērēju,vēl līdz šim problēmu nav.
Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Starteri noņēmu, aptīrīju tur visu, tajā galā viss ir ok, panelī arī lampas iedegas, vienreiz gan skaņa no startera puses parādījās, bet tas arī viss.
Starteri noņēmu, aptīrīju tur visu, tajā galā viss ir ok, panelī arī lampas iedegas, vienreiz gan skaņa no startera puses parādījās, bet tas arī viss.
Aķis tiešām pilns?Sprogis rakstīja:Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Aķis tiešām pilns. Tika noņemts no daily auto.Duuj rakstīja:Aķis tiešām pilns?Sprogis rakstīja:Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
tikko ieliku no e39, nedaudz atšķīrās, bet ne tik ļoti, lai būtu jāveic modifikācijaslauraitis2 rakstīja:Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
vienādi, izņemot dīzeli, protams.lauraitis2 rakstīja:Man tads .Tizls jautajums bet degvielas suktnis der no visiem modeliem vai japerk speciali tads. Kads ir prieks auto. ? Kuram ir tads pats gads un vispaejais.
Okey vnk piedava 30 euro lietots vai 45 euro jauns . Paldies :)
Sākumā laikam jāpamēra kompresija cilindros.Ja tad neko neatradīšu tad būs vien jādodas pie diagnosiķa.Duuj rakstīja:Es domāju, ka to bestbmw kā normāli domājošu cilvēku tpt neviens šeit forumā neņem par pilnu
Ar tām diagnostikām arī nevar spelēties un skraidīt pie viena vai otra pa garāžam pec ebay vadiem un progām.
Pašam arī ir pieredze un kā jau Armando minēja,tieši ar m50 motoru ir pagrūti. Ilgi nočakarējos atrazdams,kas pieslēgsies.
Ieteikums,ej pie cilvēka,kas to prot.
Dzinēja masas vadu apskatījies? Kontaktgrupa dzīva?Sprogis rakstīja:Aķis tiešām pilns. Tika noņemts no daily auto.Duuj rakstīja:Aķis tiešām pilns?Sprogis rakstīja:Varbūt ir kāds, kam ir vēl varianti? Auto nav signalizācijas, nav ews. Kas vēl var būt pie vainas? Ir vēl viens tāds pat e36, tāpēc varu no tā mainīt visu pēc kārtas.
Ne BMW, Rover mini:
1 spiediens dzesēšanas šķidruma sistēmā
2 ēd eļu ar nedaudz
3 degvielas patēriņš pēc grāmatas
4 jauda ir kā vajag
Ko man darīt, lai novērstu pirmos divus punktus?
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag
Nomaini galvas blivi Kad uzgaze dzes.škidrums burbuļo bačoka? Eļļas riejes lidz 500g uz 1000km ir +/- normali bet kko jasak darit. Es liktu uz to ka motors karsets un galvas blivi ir jamainamkmini rakstīja:Ne BMW, Rover mini:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag
Galvas blīve tika nomainīta, bet vecai arī nebija ne vainas - nekādu kanālu no cilindriem neaizgāja.MeX2oo9 rakstīja:Nomaini galvas blivi Kad uzgaze dzes.škidrums burbuļo bačoka? Eļļas riejes lidz 500g uz 1000km ir +/- normali bet kko jasak darit. Es liktu uz to ka motors karsets un galvas blivi ir jamainamkmini rakstīja:Ne BMW, Rover mini:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag
Blīve nebija vainīga.
Virzuļiem un svecēm uzaug jocīgs balts porains slānis. Kad noņēmu galvu - ieraudzīju.mkmini rakstīja:Galvas blīve tika nomainīta, bet vecai arī nebija ne vainas - nekādu kanālu no cilindriem neaizgāja.MeX2oo9 rakstīja:Nomaini galvas blivi Kad uzgaze dzes.škidrums burbuļo bačoka? Eļļas riejes lidz 500g uz 1000km ir +/- normali bet kko jasak darit. Es liktu uz to ka motors karsets un galvas blivi ir jamainamkmini rakstīja:Ne BMW, Rover mini:
2 ēd eļu ar nedaudz
4 jauda ir kā vajag
Blīve nebija vainīga.
Tipiska bmw problema ka galva ir mikroplaisa jo uzvarits bijis. Blivi kad mainiji aizvedi galvu parbaudit un noslipeet?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kam pārbaudīt?
Kāpēc slīpēt?
Kāpēc slīpēt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 290
- 291
- 292
- 293