Liels degvielas patērīņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Uzliek lēto ļevo zondi un tad neiet jārupu rakstīja:nu vot man ar eed 11l uz 80km :( pazistamajam 2.0vanos eeda 18l uz 100km.nopirka zondi bet saaka iet veel suudiigaak- raustijaas un riistijaas zondi nonjeema un pateerinjs ap 10l pa pilsetu :)
un balti biezi dūmi parasti ir no tā, ka motors ņammā dzesēšanas šķidrumu
zondi pirka pa 70ls nau leetais galsseeingman rakstīja:Uzliek lēto ļevo zondi un tad neiet jārupu rakstīja:nu vot man ar eed 11l uz 80km :( pazistamajam 2.0vanos eeda 18l uz 100km.nopirka zondi bet saaka iet veel suudiigaak- raustijaas un riistijaas zondi nonjeema un pateerinjs ap 10l pa pilsetu :)
gudri dirst nav malku cirst
Neesmu tādas muļķibas novērojis, būs japačeko!?seeingman rakstīja:Uzliek lēto ļevo zondi un tad neiet jārupu rakstīja:nu vot man ar eed 11l uz 80km :( pazistamajam 2.0vanos eeda 18l uz 100km.nopirka zondi bet saaka iet veel suudiigaak- raustijaas un riistijaas zondi nonjeema un pateerinjs ap 10l pa pilsetu :)
Bet pēc pirmajiem 5000 nekas nav tāds novērots?!
Bet jau jau saka tie kas pieredzējuši to, tad jau var ticēt!
nu manam 318iS ar zondi bijā tā, ka pēdējo gadu sāka pārāk daudz "ēst" benžu, bet motora darbībā nekādu izmaiņu nebija, strādāj normāli bet kad pienāca TA diena, tad CO bija kaut kur 6-7 ( jābūt max 3) . Nomainīju jaunu zondi bosch pa 50 Ls ( ar atlaidi) , CO bija 0,05 un patēriņš ievērojami zamazinājās
Pieļauju, ka tas bija m52b20, ar paredzētu siemens zondi, kas maksā 120-140ls un tajā gadījumā 70ls ir lētais galsrupu rakstīja:zondi pirka pa 70ls nau leetais galsseeingman rakstīja:Uzliek lēto ļevo zondi un tad neiet jārupu rakstīja:nu vot man ar eed 11l uz 80km :( pazistamajam 2.0vanos eeda 18l uz 100km.nopirka zondi bet saaka iet veel suudiigaak- raustijaas un riistijaas zondi nonjeema un pateerinjs ap 10l pa pilsetu :)
sveki .. braucu ar e36 2.0i cabrio.. automaatiskaa kaarba.. dziivoju anglijaa .. mashiina smuka iet labi.. vieniigie suudi taadi ,ka degvielas pateerinsh mieriigaa braukshanas stilaa ir 15,5 litri uz simtu.. :( nekaadi nevaru dabuut mazaak...
itkaa termostats nestraadaa.. respektiivi 20 minuushu braucienaa kad aaraa ir drusku veesaaks mashiinas motora temperatuura nau pat liidz pusei... tas vareetu buut iemesls... ? vnk nesaprotu.. kaa tas mazais motorinsgh tik daudz var apeest? :)
itkaa termostats nestraadaa.. respektiivi 20 minuushu braucienaa kad aaraa ir drusku veesaaks mashiinas motora temperatuura nau pat liidz pusei... tas vareetu buut iemesls... ? vnk nesaprotu.. kaa tas mazais motorinsgh tik daudz var apeest? :)
Termostats var būt iemesls lielākam degv patēriņam
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5