dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 350
- chevron_right
m50TU grab vanos, cik slikti tas ir?
kamēr izgrabēs! Es ilgi nobraucu ar grabošu,sāka beigās kā dīzelis jau grabēt paverot haubi! Vari mēģināt meklēt kaķi maisā un pirkt citu lietotu (P.S. man paveicās dabūju pa 5Ls normālu vanosu) vai arī sūti augšā tās blīvītes no USA un jauc ārā vanosu un samaini! Tepat forumā ir jau apspriesta vanosa graboņa un kā viņu novērst! http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=604
coupe 2.8
bet principa kaut kas mainas, tb, tas ietekme kaut ka jaudu/paterinu utt. vai tikai "diskomforts" iedodot ruckaa?
Līdz 3tk rpm sūdīgāk ceļ. Nu vismaz tā vajadzētu būt.
ja neskaita graboņu,kas sit pa nervu tad varētu būt ka ar laiku paliks sūdīgāks rāviens līdz 3k
coupe 2.8
Sveiki,
gribēju pajautāt spečukiem, kas par lietu, kad startē mašīnu viņa negribīgi pielec.. tas nav vienmēr, bet pāris rezies dienā ir. Tas negribīgi pielec ir tā apmēram kā aķis būtu sauss, bet ne tā aķim viss kārtībā.. nemāku īsti paskaidrot, bet varbūt kāds no jums sapratīs :)
gribēju pajautāt spečukiem, kas par lietu, kad startē mašīnu viņa negribīgi pielec.. tas nav vienmēr, bet pāris rezies dienā ir. Tas negribīgi pielec ir tā apmēram kā aķis būtu sauss, bet ne tā aķim viss kārtībā.. nemāku īsti paskaidrot, bet varbūt kāds no jums sapratīs :)
Vislabākais veids, kā pārvarēt kārdinājumu, ir .... padoties tam!!!
Sieviešu kļūda ir tā, ka viņas domā, ka visi vīrieši ir vienādi, bet vīriešu kļūda: viņi domā, ka visas sievietes ir dažādas.
Sieviešu kļūda ir tā, ka viņas domā, ka visi vīrieši ir vienādi, bet vīriešu kļūda: viņi domā, ka visas sievietes ir dažādas.
nez ja tev pielec takā aķis sauss, tad mož starters jārestaurē, jo tas švaki girež.
vienreiz bija tā - es darbinu atlaižu vaļā atslēgu un viņš pats mēģina pielekt, visas paneļā gaismiņas knapi deg u.t.t , tad noslāpēju mēģinu vēlreiz un viss forši. Man viens čalītis teica par kaut kādām oglītēm..
Vislabākais veids, kā pārvarēt kārdinājumu, ir .... padoties tam!!!
1. pārbaudi cik pie strādājoša dzinēja dod ārā ģenerators- tas ir pieliec testeri uz klemmēm.
2. pārbaudi cik volti palikuši akumualtorā pēc vismaz 1 h nostāvēšanas.
2. paskaties vai nav nosūbējuši kaut kur kontakti plusam un mīnusam.
3. trešais pēc manām domām būtu jārestaurē starters, bet ieteiktu to visu notestēt kādam speciālistam, lai nav darbs par velti.
2. pārbaudi cik volti palikuši akumualtorā pēc vismaz 1 h nostāvēšanas.
2. paskaties vai nav nosūbējuši kaut kur kontakti plusam un mīnusam.
3. trešais pēc manām domām būtu jārestaurē starters, bet ieteiktu to visu notestēt kādam speciālistam, lai nav darbs par velti.
dodu uz starteri, man arii bija lidzigi..
Sveiki, man ir problēma , ja strauji spiežu gāzes pedāli,krīt apgriezieni un gandrīz slāpst nost, ja spiežu lēnām tad viss ok, varbūt kādam bijusi šāda problēma? vai ko varat ieteikt? vai vietu kur labāk uztaisīt diagnostiku un remontu ne dārgi?
Motors m42b18.
Paldies.
Motors m42b18.
Paldies.
sāc ar gaisa trubu pārbaudi vai nav caurumi,ja nav tālāk jau diagnostika var palīdzēt, iespējams ka zonde beigta.
novieno aķi uz kādām 10 min . un tad pielaid un uzreiz brauc. ja nerijas ciet, tad zonde bija vainiiga.
novieno aķi uz kādām 10 min . un tad pielaid un uzreiz brauc. ja nerijas ciet, tad zonde bija vainiiga.
Man bija tādi pati problēma tādam pašam motoram, kad kāds līkrocis droseles stāvokļa devējam bija vadus otrādi salicisendorphine rakstīja:Sveiki, man ir problēma , ja strauji spiežu gāzes pedāli,krīt apgriezieni un gandrīz slāpst nost, ja spiežu lēnām tad viss ok, varbūt kādam bijusi šāda problēma? vai ko varat ieteikt? vai vietu kur labāk uztaisīt diagnostiku un remontu ne dārgi?
Motors m42b18.
Paldies.
Bet principā jēdzīgākais būtu braukt uzreiz uz diagnostiku, jo varianti var būt simtiem.. Mainīsi tikai visu pēc kārtas, bet jēga nekāda. Brauc pie Driver no BMWPower.lv - 26868686. Diagnostika maksā ~10-20ls un pasaka visu perfekti.
Ja nu baigi gribās pašam velosipēdu no jauna izgudrot, tad dari to, kas parādīts te: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=441
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
cik liela loma ir tam temp. devejam, kas ir radiatora augspuse blakussedetaja puse? man tur tikai viens vads ir klat, parejie aprauti..un varbut kads uzreiz var pateikt ka viniem pareizi jabut?
tas ir paredzet elektriskajam ventilatoram!!, lai ventilators ieslegtos pie attiecigaaaas temprteturas un saktu dzeset.
ja pareizi aceros vins iesledzas pie 98c bet ja neiesledzas tad padoma pats par sekam
ja pareizi aceros vins iesledzas pie 98c bet ja neiesledzas tad padoma pats par sekam
...
man tur taads nav un nekad nav bijis tiesaam tas ir tikai sleedzis? ja vinam ar temperaturas merisanu sakara nav, tad sirds mieriga liekot tagadejo motoru, uzliku ari jaunu muftu, taka ar dzesesanu problemam nevajadzetu but..
ja tev nau elektriskais ventilators tad neuztraucies, jo tas ir elektriskaa ventilatora sledzis.
motora t merisanai daciks/i ir zem iepludes kolektora
vienkarsi kads ir ielicis radiatoru no kurs agrak bijis preks elektriskaa ventilatora un actajis sledzi vai ari kads likvidejis elektrisko
motora t merisanai daciks/i ir zem iepludes kolektora
vienkarsi kads ir ielicis radiatoru no kurs agrak bijis preks elektriskaa ventilatora un actajis sledzi vai ari kads likvidejis elektrisko
...
Ja ir tā kā saki - reizēm knapi deg lampiņas, un uzreiz pēc tam normāli - tas varētu liecināt par sūdīgu kontaktu akumulatora klemmēs vai nopuvušiem vadiem. Massas vai plusa vadi.BlackStar rakstīja:vienreiz bija tā - es darbinu atlaižu vaļā atslēgu un viņš pats mēģina pielekt, visas paneļā gaismiņas knapi deg u.t.t , tad noslāpēju mēģinu vēlreiz un viss forši. Man viens čalītis teica par kaut kādām oglītēm..
Bet tas tā - zīlēšana ar kristāla lodi neredzot auto.
Motoram priekša cīkstēja laikam roļiki. Tad sāka grabēt un tad beidza grabēt. Panelī iedegās aķīša lampiņa un atslēdzās stūres pastiprinātājs. Uz ko konkrētāk jau rīt skatīties, ko jaukt vaļā?
e36 m50b25
e36 m50b25
jauc pa druskai nost,lien pie siksnām un skaties kas ir pa dēlu,moš pati siksna pipec,moš kāds roļiks izbeidzās,moš pats ģeņģeris izbeidzās! jauc,ta redzēsi!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …