Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 89
- chevron_right
Nu it kā neko lieki nekustināju un nestumdīju. Vot vai regulatora centru ietrāpīju, tagad nezinu. Nu nekoi darīt, būs jājauc vaļā un jāpēta, kas tur i.Rons rakstīja:augšai trāpīji regulatoram centru šaibā ? regulatoru stumdīji šurpu turpu ?
garaiss21 rakstīja:Es gribetu zinat vai 325 td drikst noglusiit to ellas radiatoru, vienkarshi apnicis ik pec paris meneshiem mainit tos gumijas gredzenus, visulaiku ellu dzen araa.
Nav jāmaina katru mēnesi, tev vienkārši tas flancis kas nāk virsū un piespiež trubas 99% ir sacakarēts un nepiespiež kartīgi.
Noglušīt protams var, bet nu pats saproti, ka ne jau smukuma pēc viņš tur ir iebāzts.
Piedāvāju dažādus auto remonta un metināšanas darbus.
PM.
PM.
Ruu rakstīja:Nu it kā neko lieki nekustināju un nestumdīju. Vot vai regulatora centru ietrāpīju, tagad nezinu. Nu nekoi darīt, būs jājauc vaļā un jāpēta, kas tur i.Rons rakstīja:augšai trāpīji regulatoram centru šaibā ? regulatoru stumdīji šurpu turpu ?
99% ka nebūsi trāpījis iekšā muftai uz plunžera to pirkstu kas nak sūkņa galvai no apaksas.
PM.
PM.
Pašlaik arī uz to lieku vainu, šodien braukšu nocelt to augšu nost un mēģināt vēlreiz.
Kur dzīvo kāds sakarīgs dīzelists, kas var pieslēgt manu m41 pie datora un pateikt, kas nav kārtībā un saregulēt visas štelles?
Karoč dublis nummur2. Sūknim nomainītas blīves, arī abas augšējās. Pievelkot augšas vāciņu, gar to tāpat spiež dīzeli trakāk kā jebkad. Laikam vajadzēja atstāt veco blīvi. Kas tur pa šaizi vēl varētu būt? Vēlama steidzama palīdzība, citādi jau zb tas dīzelis.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Rēbuss, vai ne ?
p.s. pēc probl novēršanas, parasti, klients nopūšas, un pie sevis nomurmina... cik tomēr man līkas rokas/galva/utt.
raksturīgākās kļūdas: kko neatzīmē/kko neierauga/nepievērš uzmanību/ literatūras trūkums/slinkums...
p.s. pēc probl novēršanas, parasti, klients nopūšas, un pie sevis nomurmina... cik tomēr man līkas rokas/galva/utt.
raksturīgākās kļūdas: kko neatzīmē/kko neierauga/nepievērš uzmanību/ literatūras trūkums/slinkums...
Nu viss ir kedā, lec un rūc, bet tek degviela. Karoč jāliek iekšā benzīna dzinējs, pietiek čakarēties ar tiem dīzeļiem.
Pareizi - dīzels = sātana degviela: neatceros kurš teica:Ruu rakstīja:Nu viss ir kedā, lec un rūc, bet tek degviela. Karoč jāliek iekšā benzīna dzinējs, pietiek čakarēties ar tiem dīzeļiem.
p.s. es ar cr dīzeli gadā nobraucy 60tkm... 5l/100km/ 6gang
Ruu aizved savu auto tak pie meistara un necakarejies.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kompots rakstīja:Ruu aizved savu auto tak pie meistara un necakarejies.
Tu esi traks ? Par to taču naudu prasīs.
Ne jau naudas taupības nolūkos ko šādu daru. Bet nu to jau visiem nesaprast. :)
atdod man savu Dizeli ar atplestam rokam ( nevis kajam ) panemsu cel cel tik ara!
Ruu rakstīja:Nu viss ir kedā, lec un rūc, bet tek degviela. Karoč jāliek iekšā benzīna dzinējs, pietiek čakarēties ar tiem dīzeļiem.
Ruu rakstīja:Karoč dublis nummur2. Sūknim nomainītas blīves, arī abas augšējās. Pievelkot augšas vāciņu, gar to tāpat spiež dīzeli trakāk kā jebkad. Laikam vajadzēja atstāt veco blīvi. Kas tur pa šaizi vēl varētu būt? Vēlama steidzama palīdzība, citādi jau zb tas dīzelis.
Blīvi kārtīgi ieliki gropītēs, šāda problēma nav vel dzirdēta..
PM.
PM.
Ir viss smuki gropēs, bet tāpat viss tek.
Kur ir kāds normāls kantoris kur dīzeli var pieslēgt pie kompja un saregulēt aizdedzi?
uzvani draiveram no powera
94 gada un 95 gada 2.5tds motoriem ir kāda starpība?
tieši tapec... man kad saka ecet, bij doma samainit pasam, jo tipa pieredze un zinasanas butu , jo ka saka ja nepameginasi nezinasi, saskaitot kopā visas izmaksas detaļas sanak letak ka servisa, tacu beigas nacu pie sledziena ka labak atdot zinosiem cilvekiem, beigas samaksaju 70LVL un man bij sataisits suknis, saregulets viss kam bij jabut reguletam.Ruu rakstīja:Ne jau naudas taupības nolūkos ko šādu daru. Bet nu to jau visiem nesaprast. :)
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nu es pagaidām esmu iztērējis 16 eiro. Un viss ir saregulēts. :) Tikai žēl ka tek.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35