dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 350
- chevron_right
B30Fashion rakstīja:viss kartibaa, bik piedrebot bet viss taisaams, es vnk sev mekleju kkadu brivdienu nodarbi velams ar max lielu pisaku tiiri gribas kko dariit, tagad domaju, b30 vai 4.4Lawwr rakstīja:kas vainas tavam m52?
B30
Busi tā jau slapjš no laimes
Vajadzēs vairāk jaudas, pm
Lēti nebūs, tu jau zini
Busi tā jau slapjš no laimes
Vajadzēs vairāk jaudas, pm
Lēti nebūs, tu jau zini
Ne ne nu te nav naudā problēma, drīzak pašam ir liela interese izjaukt un salikt atpakaļ visu sapucētu... un tas noteikti nebūs tā ka viss uz sitiena izdarīts - proti ja es vēl pieķersies tam klāt vispār, vispirms šis jāapdomā kā nākas lai nav pusceļā jāatmetas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Noperc m54 b30
Izjauc, saliec un tad liec iekšā
Izjauc, saliec un tad liec iekšā
Kāds šķidrums jālej stūres pastiprinātājā?
Ka viņu sauc īsti pec ka varu aiziet uz veikalu un izvēlēties pareizo e36 320i m52b20
Ka viņu sauc īsti pec ka varu aiziet uz veikalu un izvēlēties pareizo e36 320i m52b20
ATF jeb automātiskās kārbas eļļa cik netā lasīju un arī pats lēju, tad vajagot Dexron 3 klases eļļu
Sveiki, ka iespējams nostiprināt stūri atpakaļ tajos āķīšos?
Jājauc kautkas baigi arā vai varu to izdarīt pa tik pat lielu šķirbu?
Jājauc kautkas baigi arā vai varu to izdarīt pa tik pat lielu šķirbu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā to var dabūt gatavu
Palielam tās ir skrūves bez galviņām, iefleksē līniju, ar skrūvgriezni atsit vaļā un vari ar citām skrūvēm pieskrūvēt.
Palielam tās ir skrūves bez galviņām, iefleksē līniju, ar skrūvgriezni atsit vaļā un vari ar citām skrūvēm pieskrūvēt.
@instagram - anrijs.v
Mainīt stūres krustinu iebidiju stūri iekša un izbīdiju no āķīšiem bet stūres krustinu jau uzliku.nleai rakstīja:Kā to var dabūt gatavu
Sveiki, man ir BMW E36 91g 2.5 benzins.
man jautajums ir kape man nesank pielaist , sveces nomainitas ,lauj grist bet nelec?
varat palidzet?
man jautajums ir kape man nesank pielaist , sveces nomainitas ,lauj grist bet nelec?
varat palidzet?
Degvielas sūknis, kloķenes devējs utt. Kad startē, pie degvielas sūkņa pienāk 12V?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Pārnesu uz pareizo sadaļu.
pimpa666666 rakstīja:Man ir kompakts kurā stāvēja motors m43b18...tika veikts pilnais swaps uz m52b25...vis izdevās...auto brauc, bet ik pa laikam uzrodās nesaprotami jaudas zudumi...datordiagnostika nekādu kļūdu neuzrāda...vakūmtrubas pārbaudītas, vadi pārbaudīti, devēji pārbaudīti...vis ir pareizi un cieši savienot kā tam būtu jābūt...uzklausīšu visus padomus...iepriekš liels paldies...27272469 sms.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sveiki, kāds nezin vai 1.8 ķēdes mierinātājs der 1.8is motoram?
Ļoti steidzami vajag noskaidrot.
Ļoti steidzami vajag noskaidrot.
diez vai, isam nāk dubultā ķēde, m43 nē.
M50b20 vanos galigi aizmidzis. Suknis gaja uz beigam dabuju divus citus suknus ar vienu bija aizmidzis ar otru gaja taka jaiet bet suknis izvilka 200m Sodien dabuja 100% ejosu sukni bet atkal ir galigi aizmidzis. Ko skatities? Un vai taisniba ka neatkarigi no tilpuma sukni esot vienadi pec razibas?
Ir šeit kāds kas ir licis M droseles uz m52?
Sveiki.
Veletos uzzinat kur restauret automatu karbu. Un apmeram ar kadu summu rekinaties.
e39 2.5tds 1999 ja kaut ko izsaka. (zinu zinu , tds suds)
Paldies ieprieks.
Veletos uzzinat kur restauret automatu karbu. Un apmeram ar kadu summu rekinaties.
e39 2.5tds 1999 ja kaut ko izsaka. (zinu zinu , tds suds)
Paldies ieprieks.
Ja ar hidrotransformātora restaurāciju, pakešu maińu, u.t.t -tā teikt pilnībā, tad ap 1200e jārēkinās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 350