dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- …
- 350
- chevron_right
jopcik bumbin, laikam japerk tad pa 100 eur un jacer ka nenoviebsies pec 2 menesi.-AF- rakstīja:Ja ar hidrotransformātora restaurāciju, pakešu maińu, u.t.t -tā teikt pilnībā, tad ap 1200e jārēkinās.
Ātrs jautājums.
M50b25 TDC bija 84 grādi
M50b25tu cik bija grādi? 120? Izkrita no galvas , un google huińu stāsta
M50b25 TDC bija 84 grādi
M50b25tu cik bija grādi? 120? Izkrita no galvas , un google huińu stāsta
Sveiki. Nezināju kur rakstīt.
Man ir bmw 318 IS un ir milzīgs degvielas patēriņš.
Ļoti mierīgi braucot 15l uz simts. Ja griez kādu sauli vai brauc sāniski. Tad patēriņš bija 46l uz simta. Tad man bija jautajum kur var palikt tas benzīns?
Nē,man nav caura bāka. Un ārā netek
Ļoti mierīgi braucot 15l uz simts. Ja griez kādu sauli vai brauc sāniski. Tad patēriņš bija 46l uz simta. Tad man bija jautajum kur var palikt tas benzīns?
Ir kāds, kurš šodien varētu nomainīt skrūves un špiļkas izplūdes kolektoram M52 motoram. Virsū ir M3 zirneklis, tā ka tur vajag atslēgas ar kardanu lai leņķī var arī skrūvēt. Skrūves nāk vaļā viegli, jo nesen viss tika skrūvēts. Ir atnākušas jaunas skrūves/špiļkas, tādēļ vajag visu vnk samainīt un pievilkt.
PM/29476024
PM/29476024
Tie ir OBC rādījumi? Tev reālais patēriņš arī ir tik mega liels?renars318is rakstīja:Sveiki. Nezināju kur rakstīt.
///LLP
sveiki. Vajag info par detalu kaa tas saucas un kur var jaunu nopirkt? m43 motors. naak iepludes kolektora saanaa klaat kas kontrole varstu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies nevajag vairak. info atradu. 6. detaļa http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_1396
Jā. Speciāli lai pārbaudītu iemetu sūknīti kanniņā. Un abratkas trubu. Un tiešām tik viņš ēd.!TFP rakstīja:Tie ir OBC rādījumi? Tev reālais patēriņš arī ir tik mega liels?renars318is rakstīja:Sveiki. Nezināju kur rakstīt.
Un dzinējs strādā mierīgi.neraustās. un lec labi.
Aizved pie kāda, lai pieslēdz pie datora un pa`check`o, varbūt kāda zonde noklājusies (tikai mans minējums )renars318is rakstīja:Jā. Speciāli lai pārbaudītu iemetu sūknīti kanniņā. Un abratkas trubu. Un tiešām tik viņš ēd.!TFP rakstīja:Tie ir OBC rādījumi? Tev reālais patēriņš arī ir tik mega liels?renars318is rakstīja:Sveiki. Nezināju kur rakstīt.
Un dzinējs strādā mierīgi.neraustās. un lec labi.
///LLP
Sveiki. Bmw 318 TDS. Kādā jaukā reizē bmw sāka iet jūtami sliktāk. Nav tā brīža kad atverās un sāk iet. Turbīna strādā. Kas varētu būt pie vainas?
Varbūt kādam ir gadījies.
strokers ar 413 vadību.
Ar 1. ātrumu sildot riepas uz apm. 6k rpm pēkšņi pats motors nogriež jaudu. Arī atvelkot ar pirmo un pārmetot otrajā ir sajūta ka kāda turbo bedre uz pussekundi, un tā katrā ātrumā ieliekot.
strokers ar 413 vadību.
Ar 1. ātrumu sildot riepas uz apm. 6k rpm pēkšņi pats motors nogriež jaudu. Arī atvelkot ar pirmo un pārmetot otrajā ir sajūta ka kāda turbo bedre uz pussekundi, un tā katrā ātrumā ieliekot.
Varbūt kādam ir gadījies.
strokers ar 413 vadību.
strokers ar 413 vadību.
Kas ar lambda zondi darās, esi pārbaudījis,vrb nav pat pieslēgta....renars318is rakstīja: ↑03 Jūl 2017, 19:03 Sveiki. Nezināju kur rakstīt.
Sveiki , nesen noswpoju motoru, pirmo reizi pieleca ar pirmo apgriezienu, tagad sudigi lec, tukšgaitå labi strada , sveces stav jaunas, un degviela arī laikā pienak. Video- https://failiem.lv/u/yeu2v2tt
Kloķenes vai sadalenes devējs?
Kompis neko nesaka?
Kompis neko nesaka?
Sveiki kur varetu nopirkt prieksh 2,5tds 12mm plunžeri ?
1. Nesen m43b19 motoram sakās interesanta apgriezienu problēma, piedarbinot auto apgriezieni staigā no 500-1000, pie 50 ta kā grib jau iet zemāk un slāpst, bet tomēr uziet atkal uz augšu un tā visu laiku, līdz iedod riktīgi grīdā, jaudas zudumu itkā nav, tik baigi pēc izpludes gāēm smird. OBD pieslēdzot nemeta kļūdu nekādu.. ko skatīties? tukšgaitas devējs? Tas viss notiek gan aukstam motoram, gan siltam, ne katru reizi, bet vismaz reizi dienā..
2. Stūri griežot pa labi, ne līdz galam, bet gandrīz līdz atdurei un pa kreisi arī griežot, rodas gurkstoša skaņa kaut kur labajā pusē, cik mēģināju saklausīt, liekas, ka no motora puses nāk, respektīvi ne no amortizatoru sistēmas.. Kas tur varētu būt par lietu?
2. Stūri griežot pa labi, ne līdz galam, bet gandrīz līdz atdurei un pa kreisi arī griežot, rodas gurkstoša skaņa kaut kur labajā pusē, cik mēģināju saklausīt, liekas, ka no motora puses nāk, respektīvi ne no amortizatoru sistēmas.. Kas tur varētu būt par lietu?
Vakar mašīnai piemetās nelaba problēma. Motors m50b20 vanos, mašīnai esot uzsilušai pazūd jauda kaut kur, kad auksta verās ideāla un līdz šai dienai arī silta normāli uzņēma ātrumu, taču tagad neiet galīgi, arī no 4k agriezienu neverās vairs, ņemot vērā, ka vanosam jāverās uz lieliem apgriezieniem, taču tas nenotiek. Cenšos saprast, kas par vainu....
Vakar mašīnai piemetās nelaba problēma. Motors m50b20 vanos, mašīnai esot uzsilušai pazūd jauda kaut kur, kad auksta verās ideāla un līdz šai dienai arī silta normāli uzņēma ātrumu, taču tagad neiet galīgi, arī no 4k agriezienu neverās vairs, ņemot vērā, ka vanosam jāverās uz lieliem apgriezieniem, taču tas nenotiek. Cenšos saprast, kas par vainu....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- …
- 350