dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 350
- chevron_right
tatad,ja es sametisu 1.8 isa sprauslas tad man respektiivi arii buutu labaak jaaiet?
šodien k-kā spiežot līdz 4000apgr. normaali, pec tam taka pietrukst degvielas vai kaa, bet taka noplok stipri...
doma ir uz to tuksgaitas regulatoru, jo tuksgaita ka zinaam sarii burbolo reizeem.... - tada pati problema bija m50b25 motoram, ka lidz trijaam atvelc un viss no trijaam vispaar sajuta ka motors bremzee un nemaz vairak nevar uzcelt... :)
samainiju tuksgaitas regulators un viss bumbaas...
veel ir doma, ka suknis bakaa cakarejas...
doma ir uz to tuksgaitas regulatoru, jo tuksgaita ka zinaam sarii burbolo reizeem.... - tada pati problema bija m50b25 motoram, ka lidz trijaam atvelc un viss no trijaam vispaar sajuta ka motors bremzee un nemaz vairak nevar uzcelt... :)
samainiju tuksgaitas regulators un viss bumbaas...
veel ir doma, ka suknis bakaa cakarejas...
nomēri sūkņa ražību.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
cik jabuut, varbuut vari pateikt?
precīzi tagad nepateikšu (nav mājās attiecīgo progu), bet pa lielam 1litrs 30sec - labi, zem 0.7 - sākam pētīt sīkāk (maybe fitrs ciet)
ok, skaidrs... :) bet filtru samainiju k-kad janvari ja nemaldos.. :)
starteejot jatecina vai ne... jo iesledzot aizdzedzi vinjs suknee,bet lidz pilns laikam
starteejot jatecina vai ne... jo iesledzot aizdzedzi vinjs suknee,bet lidz pilns laikam
nav gluži "pareizi" pēc teorijas, bet visvienkāršākas, ātrākais ir vienk atplūdes trubu mērtraukā, hronometrs rokā un darbinam auto 30sec
esu te jauninjai un nezinu isti veel kas un ka te darbojas..... bet man ir viena problema kuru velejos jums veci pajautat...
man ir 1993 gada bmw 325.. nesenka dzineja man paradijas divaina klaudzosa skanja pie lielakiem apgriezieniem skanja nak no vietas kur atrodas vanos...vai varetu kads man izskaidrot kas varetu but ta pa problemu un ka var to labot...un jaaa ka paradijas man ta skanja saka jauda lekat augsa leja...tad ir un tad atkal nau....
ceru veci ka palidzesat.
man ir 1993 gada bmw 325.. nesenka dzineja man paradijas divaina klaudzosa skanja pie lielakiem apgriezieniem skanja nak no vietas kur atrodas vanos...vai varetu kads man izskaidrot kas varetu but ta pa problemu un ka var to labot...un jaaa ka paradijas man ta skanja saka jauda lekat augsa leja...tad ir un tad atkal nau....
ceru veci ka palidzesat.
Pēdējais labojis Lauris.V - 13 Apr 2012, 22:27, kopā labots 1 reizi.
Paskaties, vrb te kkas noderīgs parādās: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=6&t=392
varbut kads ir skruvejis M47D20 e46 20 dizeli!
intrese ar kadu speku japievelk galva
blive metala
pec koda nak tada pati ka e36 18 d
intrese ar kadu speku japievelk galva
blive metala
pec koda nak tada pati ka e36 18 d
vajadzētu būt šādi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jap paldies
darbs jau padarits
galva virsu
darbs jau padarits
galva virsu
Problēma atrasta, motora pravodka nosvilusi Visi vadi vaļā LĀĀĀĀĀBS
Kobreti rakstīja:m42 213.9 cc/min
m50b20 160cc/min
m50b25 190.2 cc/min
Bet nu var būt arī ka kļūdos
Problēma atrasta, motora pravodka nosvilusi Visi vadi vaļā LĀĀĀĀĀBS, mļe :D
paldies tev pa informaciju bet vienalga ipasi skaidrs man tas viss nau....:(
Es to teicu par savējo :) man ballīte motorā
Tev, laikam, vienkārši vanos iet uz beigām :| Man tā liekas, kaut gan ne reizi nav bijis dzinējs ar Vanos. Ir dzirdēti nostāsti par viņa tipiskajām slimībām, ar visu klaudzēšanu utt..
Tev, laikam, vienkārši vanos iet uz beigām :| Man tā liekas, kaut gan ne reizi nav bijis dzinējs ar Vanos. Ir dzirdēti nostāsti par viņa tipiskajām slimībām, ar visu klaudzēšanu utt..
NU kaut,kas tāds jau bija gaidāmsPacha rakstīja:Problēma atrasta, motora pravodka nosvilusi Visi vadi vaļā LĀĀĀĀĀBS
Sveiiki,kas varetu but par problemu ar 316i kad mašīna nedaudz raustās dodod gāzi un it īpaši kad nesen piedarbināta un ari pa laikam kad jau silta!? Varbūt veces varētu but pie vainas?
tam varetu but daudz varianti, un ka jau mineji sveces viens no tiem
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36