Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 50
- chevron_right
tad jau sanaak ka manam arii taas laapstinas suuknim jaamaina?karst un baigi lielais spiediens ir trubaas
kā jau minēja, tad ūdenssūkņi ir pieejami gan ar plastmasas lāpstiņām, gan ar metāla. Dārgākās būs ar metāla lāpstiņām, es ieteiktu ņemt metālnieces, cenu starpība nav tik liela +/- 5ls
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
es tgd sezhu domaju, del sukna pechka ari var nesildit vai ne? nesmejas esmu iesacejs
tas vareetu buut kaads termostats visdriizaak
var, tikai tad pie apgriezieniem vajadzētu būt siltam gaisam, bet tukšgaitā aukstam.morp rakstīja:es tgd sezhu domaju, del sukna pechka ari var nesildit vai ne? nesmejas esmu iesacejs
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
sveiki,ir taada probleema.dzineeja dzeseešanas trubaas kraajas baigais spiediens,braukaajot pa pilseetu ar 2 vai 3 robu saak kaapt temperatuura,bet kab mauc pa štraasi temperatuura ir atkal normaala,bet tosols nepazuud.kas vareetu buut pa vainu?
Visticamaakais ka galvas bliive!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
paarlasi topiku , moz radiisies apskaidriiba.janka2 rakstīja:sveiki,ir taada probleema.dzineeja dzeseešanas trubaas kraajas baigais spiediens,braukaajot pa pilseetu ar 2 vai 3 robu saak kaapt temperatuura,bet kab mauc pa štraasi temperatuura ir atkal normaala,bet tosols nepazuud.kas vareetu buut pa vainu?
galvas bliivi mainiju,galva bloks,ir nosliipeeti,bet izmainu nauOrkaans rakstīja:Visticamaakais ka galvas bliive!
cik uzkap ta temp, kad pa pilsetu brauc ??? un vai temp, braukajot pa pilsetu nestaiga , pakapjas tad nokritas kka,taml????janka2 rakstīja:sveiki,ir taada probleema.dzineeja dzeseešanas trubaas kraajas baigais spiediens,braukaajot pa pilseetu ar 2 vai 3 robu saak kaapt temperatuura,bet kab mauc pa štraasi temperatuura ir atkal normaala,bet tosols nepazuud.kas vareetu buut pa vainu?
taa arii ir taa temperatuura meedz staigaat braukaajot pa pilseetu.varb kaadaa trubaa var ielikt kaadu atgaisotaaju?
nu ja tepertura staiga tad Termostats ,gaisss sitema , jeb udens sukni !!! kautkur seit noteikti ari buss probl!!
nu jaapajauc tad maniis kas un kaa.
paldies par padomiem
paldies par padomiem
galvenasi kad tiec skaidriba pado zinu studija ,....
jaa var ta but!morp rakstīja:es tgd sezhu domaju, del sukna pechka ari var nesildit vai ne? nesmejas esmu iesacejs
un par plastmasu un aluminija sparniniem runajot, seit vieta bus teiciens - skopais maksa divreiz! pats ari kad mainiju nemaz neapsveru tadu domu par plastmasa sparniniem
...
termomufta tev vispar strāda? Un noteikti,ka kondicionieris arī nav? tad arī var karst braukajotjanka2 rakstīja:nu jaapajauc tad maniis kas un kaa.
paldies par padomiem
Varbūt ne tajā sadaļā ievietoju, par to sorry
Auto 325 93gads sedans
Kas varētu būt par kaiti, ja motors neuzsilst nekad līdz darba temperatūrai? Temperatūras datčiks rāda nedaudz virs zilās strīpas, salonā nāk tāds silts bet ne karsts gaiss. Kad kārtīgi pabraukā sporta režīmā tad temperatūra nedaudz uzceļas bet līdz normālajai neuzceļas.
Kas ar patēriņu es nezinu, man nerāda tos nobrauktos kilometrus
Auto 325 93gads sedans
Kas varētu būt par kaiti, ja motors neuzsilst nekad līdz darba temperatūrai? Temperatūras datčiks rāda nedaudz virs zilās strīpas, salonā nāk tāds silts bet ne karsts gaiss. Kad kārtīgi pabraukā sporta režīmā tad temperatūra nedaudz uzceļas bet līdz normālajai neuzceļas.
Nu mosk nav termostats!
paskaties vai termostats nav pa galam!jonja rakstīja:Varbūt ne tajā sadaļā ievietoju, par to sorry
Auto 325 93gads sedans
coupe 2.8
pie tā ka neuzsilst motors arī termostats vainīgs?
man likās ka viņš tikai par silto gaisu salonā atbild .
man likās ka viņš tikai par silto gaisu salonā atbild .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 50