Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 107
- chevron_right
Jautājums tāds. Vai no 1.8is 93g. derēs karobka, starteris un reduktors, ja es likšu b52m23?
oho, kas tas pa endžinu? drošvien šifrēts m52b25
Beautiful Mechanical Wonder
Lomax rakstīja:Jautājums tāds. Vai no 1.8is 93g. derēs karobka, starteris un reduktors, ja es likšu b52m23?
Tu gribēji teikt M52b25..
Un jā, kārba derēs.
Par starteri gan nevarēšu pateikt, bet liela iespēja ka der.
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
juuuuu, sajaucu:DLaurix rakstīja:oho, kas tas pa endžinu? drošvien šifrēts m52b25
Reduktors jāmaina
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
AizdomāmBagāts™ rakstīja:Lomax rakstīja:Jautājums tāds. Vai no 1.8is 93g. derēs karobka, starteris un reduktors, ja es likšu b52m23?
Tu gribēji teikt M52b25..
Un jā, kārba derēs.
Par starteri gan nevarēšu pateikt, bet liela iespēja ka der.
Kārba derēs, starteris arī derēs, cik ir likts, vajadzētu būt visam čiki.. Un reduktoru arī vari atstāt, tas pašam jāizlemj, likt lielāku vai atstāt to pašu mazā korpusa reduktoru!
runajot par reduktoru, uzraviens jau bus labak, bet pa trasi edis vairak, es pareizi domaju ?
sveiki sis buus jautaajums par bmw e46 ir doma no n42b20 ielikt m54b22 gribeetu zinaat vai TA man nepiekasiisies vai karbu varu atstaat
No m50 uz m52 swapot motoru, liels čakars?
Vieglāk par vieglu, viss plug and play + ews jāsaliek.
Vai jātslēdz, lai mazinātu čakaru. Neviens tāpat nezags e36
Pastasti par to ews. liksim ar kolegi man no 1.8 is - 2.5 b52, ka to ews atslegt ?
tev ir m42 vai m44 motors tagad?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tam jau nav starpibas kads 1,8 vinam ir jo iekša kraus tak m52b23 un tam jau vajadzes amputet evs
kaut gan es nesaprotu kam tas jadara ja dzineja komplekts nak ar ews un chipu vai atkal kads ir meģinajis iepist kapeijku
kaut gan es nesaprotu kam tas jadara ja dzineja komplekts nak ar ews un chipu vai atkal kads ir meģinajis iepist kapeijku
Pilnīgi un galīgi garāmDj_Zii rakstīja:tam jau nav starpibas kads 1,8 vinam ir jo iekša kraus tak m52b23 un tam jau vajadzes amputet evs
M44 is'ka nāk ar ews, tur tikai vajag nomainīt EWS kastīti un čipu, neko nevajag amputēt!
Un, ja nav mašīnā EWS, tad viņš ir "jāievelk"! Vienīgais gadījums ir, kad no ews dzinēja ieliek dzinēju bez ews, tad ir jāapiet tā visa padarīšana!
Pēdējais labojis Pacha - 04 Mar 2014, 15:24, kopā labots 1 reizi.
ir redzets m42 ar ews ,taka nekas nav garam es tikai nesaprotu kada velna pec to darit ja viss ir vienkarši cits jautajums ir ja tam m42 nav bijis ews ,jo vilkt to sudu iekša hvz tad jau vieglak piečipot kompi bet tur atkal jautajums cik tas maksas viens te aspratis bm auto atslegu piečipoja 130 ls
čakars ir tikai otrajā, Tevis minētajā gadījumā!
Nu, cik zinu, ir laiciņš, kamēr ievelk viņu, bet tas ir the way to go, nekāda čipošana/programmēšana utt..
Nu, cik zinu, ir laiciņš, kamēr ievelk viņu, bet tas ir the way to go, nekāda čipošana/programmēšana utt..
Sveiki.
Tatad es lieku 1.8 diizela kuzavaa m50b25 motoru. Man ir divas bundzas viens: dizela 1.8 kuzavs bez motora, viss parejais ir, otrs kuzavs ir 325 pilns un ejoss.
Gribeju uzzinat cik liels cakars to visu izdariit, vai nebus pisaks ar elektriku utt. vai ari bus tiri plug n play? Kas vel jamaina bez motora, karbas? Par reduktoriem viss skaidrs.
Un veel, kaa ir ar parbuuvi csdd?
Tatad es lieku 1.8 diizela kuzavaa m50b25 motoru. Man ir divas bundzas viens: dizela 1.8 kuzavs bez motora, viss parejais ir, otrs kuzavs ir 325 pilns un ejoss.
Gribeju uzzinat cik liels cakars to visu izdariit, vai nebus pisaks ar elektriku utt. vai ari bus tiri plug n play? Kas vel jamaina bez motora, karbas? Par reduktoriem viss skaidrs.
Un veel, kaa ir ar parbuuvi csdd?
nekāda pārbūve, dzinējs ar vadiem un kompi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …