dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 350
- chevron_right
skaidrs paldies, nu principa man pirms nemotora bija 2.5vanos tik nochipots daudz maz atceros ka vinsh gaja
ka ari nesen vel braucu ar 2.5vanosu kuram vinsh ir sapists un tagad ir nonvanos
par stavokli ja var ticet sacitajam tad ir taisits kapitalais, tur shales un gredzeni, virzulji un sazin kas vel manits :)
ka ari nesen vel braucu ar 2.5vanosu kuram vinsh ir sapists un tagad ir nonvanos
par stavokli ja var ticet sacitajam tad ir taisits kapitalais, tur shales un gredzeni, virzulji un sazin kas vel manits :)
Nu jau kādu laiku jūtu ka manam 2,5 vanosam vairs cēliena pie zemiem apgriezieniem, pirmajā robā to neizjūtu bet otrajā un pārējos ir tā ka spied grīdā un tad pēc tiem 3,xx apgriezieniem tā kā turbīna ieslēgtos Lieta skaidra vaoss čau, bet pats vanoss negrab, neizdod nekādas skaņas, vanosa solenoids arī šansē, tad iznāk ka tās blīvgumijas jāmaina???
BMW-Big Money Waste
jap , varu iedot notesteet uz kaadas mazas taisniites ar veselu vanosu kaa iet! vai arii tu vienkaarshi esi pieradis..
paldies par piedāvājumu , bet vakar jau izgāzu ar 2,5 kuram vanoss šansē, tagad man arī savam gribas sataisīt to vanosu
Nau kāds interneta vaikals kur pasūtīt tos vanosa blīvslēgus, pašlaik pa laukiem dzīvojos, un tuvumā nau kur iepirkt tās gumijas
Nau kāds interneta vaikals kur pasūtīt tos vanosa blīvslēgus, pašlaik pa laukiem dzīvojos, un tuvumā nau kur iepirkt tās gumijas
BMW-Big Money Waste
beisansystems.com vai ebay (vismaz double vanos bija atrodams lētāk)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
man ir 1 komplekts jauns, suutiju sev divus lai leetaaka suutiishana. kopaa 23 ls, viss veel iepakojumaa :) nak viens gumijas rinkjis un otrs teflona.
neredzu jeegu mainit abus, personigi es nomainitu tikai vienu un otru tad kad tas bus jamainaLauris.V rakstīja:paldies..meginasim mainit bloku...a ka labak mainit abus uzreiz vai vienkarsi lampai kura vairs nedeg?????Armando rakstīja:visticamakais jau ka ksenona blokaa
vel ari to metala gredzenu, uzskatu ja rocies tik taalu un mainit tad samaini ari to lai velak nau jasaubaas, varbuut vajadzeja, varbut nevajadzeja mainitSlim rakstīja:paldies par piedāvājumu , bet vakar jau izgāzu ar 2,5 kuram vanoss šansē, tagad man arī savam gribas sataisīt to vanosu
...
šodien steidzoties uz eksāmenu neielēju beņu, pēc tam pirmais pitstops bija paredzēts statoil braucot ārā uz statoil tukšgaitā mans e36 visu laiku slāpa nost, nedodot gāzi. tieku līdz tankam, uzpildos, bet problēma paliek, respektīvi, pie apgriezieniem viss čotka, nekas neraustās, bet tukšgaitā, nedodot gāzi viņš visu laiku slāpst nost. laikam tas tukšgaitas vārsts kkādus netīrumus no bākas apkašas dabūjis, kad nebija degviela, ne? vai varbūt degvielas sūknis, ko sakat?
Tieši taspats ir kad soļķis pa nullēm! Moš degvielas sūknis?
hmm, es itkā cerības liku uz vārstu, bet iespējams, ka sūknis jau savu mūžu nokalpojis un nedabūnot degvielu aizgāja pie dieviem. bet interesanti, ka apgriezienos viss ir, kā pirms tam..
tuksgaitas vaarstam ar bendzinu nu nebus gan nekada sakara visticamak ka kaukas aizgajis ciet no gruziem, un par to jau te ir loti daudz reizu aprakstits, tapec parocies dazas lapas atpakal un palasi pats
...
problēma bija tāda, ka bendzinam ejot uz beigam degvielu sak spiest atpakal ieplude, no kaa rodas spiediens. manaa gadiijumaa izpuuta vienu to mazo trubinju zem gaisa lielas caurules no masas meritaja lidz kolektoram
man pirms pāris dienām bija tas pats. Tukšgaitā apgriezieni bija ļoti mazi vai brīžiem vsp slāpa nost. Atvienojot gaisa mērītāju, konstatēju, ka sūc kkur gaisu.
Bija pušu truba tieši pie tukšgaitas vārsta.
Bija pušu truba tieši pie tukšgaitas vārsta.
moz spiediena regulators nestrādā un lej tev bendzu iepluudee?KauperX rakstīja:problēma bija tāda, ka bendzinam ejot uz beigam degvielu sak spiest atpakal ieplude, no kaa rodas spiediens. manaa gadiijumaa izpuuta vienu to mazo trubinju zem gaisa lielas caurules no masas meritaja lidz kolektoram
kas ir preciizi mazaa trubinja? gaisa truba ko gofras uz iepluudi?
neesmu vēl tik zinošs, bet pieņemu, ka jā. viņa no apakšas iespraužas lielajā, 90 grādu trubā, kurai ir pievienots masas mērītājs utt.
nu šķiet tai nekāda sakara nebūs ar bendziina pushanu kolektoraa..
man vinju šāva arā citriez kad kārtīgi nepielaidu un sadega cilindros tikai pectam, līdz ar to iešāva ieplūdē un tai trubinjai jau sen bija noluuzis fiksators, vienmēr nācās badīt atpakal
bet kad tas un kā pazuda neatceros.pamēģini pārbaudīt vai viņu korekti ieliki atpakal un vai citas trubinjas veselas- galvenais lielās, jo nevaru tā iedomāties kāpec beidza rūkt tukšgaitā moz vēl tukšgaitas regulatoru izsita ar to sitienu un tas kautko sagaaja sviesta.. -- tas ir tas ko vēl par pamēgināt nomainīt ja ir no kā aizņemties.
man vinju šāva arā citriez kad kārtīgi nepielaidu un sadega cilindros tikai pectam, līdz ar to iešāva ieplūdē un tai trubinjai jau sen bija noluuzis fiksators, vienmēr nācās badīt atpakal
bet kad tas un kā pazuda neatceros.pamēģini pārbaudīt vai viņu korekti ieliki atpakal un vai citas trubinjas veselas- galvenais lielās, jo nevaru tā iedomāties kāpec beidza rūkt tukšgaitā moz vēl tukšgaitas regulatoru izsita ar to sitienu un tas kautko sagaaja sviesta.. -- tas ir tas ko vēl par pamēgināt nomainīt ja ir no kā aizņemties.
Sveiki. Tātad varbūt, kāds varēs palīdzēt un varbūt kādam ir bijušas tādas problēmas. Tātad man ir 1.8is 96.gada un ir problēmas ar dzinēju. Braucot itkā vis ir +- normali, bet tukšgaitā lēkā apgriezieni un patēriņš arī tāds pārāk liels! Vai tā varētu būt lamd zonde?
Varētu būt zonde, it sevišķi ja problēmas rodas uzsilušam motoram, bet labāk aizbraukt uz diagnostiku un precīzāk noskaidrot.
Kārtējais gļuks manam nemotora sedanam , strauji nobremzējot noslapst , mašīna ir izņemta no roba un nospiests sajugs . iedegas visas lampina paneli un viss, varbut kadam kautkas tads ir bijis ? bušu pateicīgs par jebkādu padomu izņemot ka jadzen uz diagnostiku ,to pats saprotu ,bet pirmstam laprat pats pamēģinātu paņemties , moš izdodas .
iemaacieties ja gribat interneta diagnostikas tad jāmāk sīki paskaidrot un pirms rakstīt vajag visu izstāstīt un notestēt..
1. kas notiek ja ripo 5 metri, dzineejs straadaa tukshgaitaa, un tad veel peec 10 metri staruji bremzee? noslaaps? :D ticamaakais ka nee...
2.tu strauji spied spied gaazi un tad izmet no roba un strauji bremzee? tad noslaapst?
3. vienmeeriigi braucot izmetot no roba kas notiek? nemaz nekustaas apgriezieni?
4. kā auto rūc tukšgaitā- vienmērīgi?
5. ko auto dara ja uz vietas stāvot uzgāzē un tad atlaid gāzi, cik traki nopeld apgriezieni?
peec taadaam atbildeem jau vieglaak spriest, bet kā viens no variantiem tukšgaitas regulatoram kapi.. mirst tā ( izmetot no roba nopeld, tad izmetot no roba nopeld veel vairaak, tad jau peld vairaakas sekundes kameer nostabilizeejas, liidz beigaas nespeej stabilizeet un atnjemt tev gaisu tās ir manas domas un nesaku ka 100% pareizas..
1. kas notiek ja ripo 5 metri, dzineejs straadaa tukshgaitaa, un tad veel peec 10 metri staruji bremzee? noslaaps? :D ticamaakais ka nee...
2.tu strauji spied spied gaazi un tad izmet no roba un strauji bremzee? tad noslaapst?
3. vienmeeriigi braucot izmetot no roba kas notiek? nemaz nekustaas apgriezieni?
4. kā auto rūc tukšgaitā- vienmērīgi?
5. ko auto dara ja uz vietas stāvot uzgāzē un tad atlaid gāzi, cik traki nopeld apgriezieni?
peec taadaam atbildeem jau vieglaak spriest, bet kā viens no variantiem tukšgaitas regulatoram kapi.. mirst tā ( izmetot no roba nopeld, tad izmetot no roba nopeld veel vairaak, tad jau peld vairaakas sekundes kameer nostabilizeejas, liidz beigaas nespeej stabilizeet un atnjemt tev gaisu tās ir manas domas un nesaku ka 100% pareizas..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 350