Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 107
- chevron_right
Useris Driver no powera veic manipulācijas ar EWS. Nemaksā kosmosu.
Nav tāds b23 dzinējs, un m52 visiem ir ews.Dj_Zii rakstīja:tam jau nav starpibas kads 1,8 vinam ir jo iekša kraus tak m52b23 un tam jau vajadzes amputet evs
kaut gan es nesaprotu kam tas jadara ja dzineja komplekts nak ar ews un chipu vai atkal kads ir meģinajis iepist kapeijku
Piekrītu tam ka vieglāk ir ievilkt visu, nekā pārprogrammēt vadību motoram un maksāt par to.Pacha rakstīja:čakars ir tikai otrajā, Tevis minētajā gadījumā!
Nu, cik zinu, ir laiciņš, kamēr ievelk viņu, bet tas ir the way to go, nekāda čipošana/programmēšana utt..
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kā nekāda pārbūve? Ja dīzeļa vietā būs benzīns?Jānis.P rakstīja:nekāda pārbūve, dzinējs ar vadiem un kompi.
ā, neizlasīju ka dīzelis.
Prasi Pacham viņš šito ir darījis.
Prasi Pacham viņš šito ir darījis.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
karoche no m42 liksim m52b25 , man naw EWS, m52 ir. Ka atslegt to Ews.
kkad esmu netisami lasijis te pat foruma, ka nav nekada cakara, calis savienoja kkadus vadus un viss aizgaja.
kkad esmu netisami lasijis te pat foruma, ka nav nekada cakara, calis savienoja kkadus vadus un viss aizgaja.
Tad bija cita vieda gadījums, lika m50tub25 bundžā kurai bija bijis ews.
Instagram
Tev nav mašīnas pravodkā EWS, KĀ TĀDS.. to ir nepieciešams savilkt! Ar to PM dogMa'mLomax rakstīja:karoche no m42 liksim m52b25 , man naw EWS, m52 ir. Ka atslegt to Ews.
Tas bija mans gadījums, kad liku dzinēju bez EWS mašīnā, kurā bija EWS!!!!
hmm, un ir kadi varianti ka apiet to ews, jo mes swaposim parasta garaza. kkur vest ari negribetos
Zvani un runā ar Driver, viņš atbrauks un visu izdarīs.
Pŗātīgāk ir ievilkt to ews un miers.
Uzmet PM dogMa Pēc manām domām, viņš palīdzēs!Lomax rakstīja:hmm, un ir kadi varianti ka apiet to ews, jo mes swaposim parasta garaza. kkur vest ari negribetos
Ar viņu var iet skriet!Amish rakstīja:Zvani un runā ar Driver, viņš atbrauks un visu izdarīs.
ka es sapratu, ews ir defa imobelaizers, kurs iet atslegaa ieksa. tad man ari jamaina to sudu (neatceros ka latviski saucas), kur atslegu bazt, lai piedarbinatu masinu, ne ?Sancix rakstīja:Pŗātīgāk ir ievilkt to ews un miers.
paldies, uzmetisu.Pacha rakstīja:Uzmet PM dogMa Pēc manām domām, viņš palīdzēs!Lomax rakstīja:hmm, un ir kadi varianti ka apiet to ews, jo mes swaposim parasta garaza. kkur vest ari negribetos
Ar viņu var iet skriet!Amish rakstīja:Zvani un runā ar Driver, viņš atbrauks un visu izdarīs.
bļac atslēgu var atvērt vaļā un čipu ielikt iekšā, ap pašu slēdzeni apkārt liekas antena kas nolasa info no atslēgas.Lomax rakstīja:ka es sapratu, ews ir defa imobelaizers, kurs iet atslegaa ieksa. tad man ari jamaina to sudu (neatceros ka latviski saucas), kur atslegu bazt, lai piedarbinatu masinu, ne ?Sancix rakstīja:Pŗātīgāk ir ievilkt to ews un miers.
ja tev nav ews, tad tavu žurkukasti var aizdzīt savienojot pāris vadus diezgan ērtās vietās.
tā kā ja negribas kaut kad varbūt piedzīvot situāciju, kad vietējie mazi huļigāni paņem tavu auto, lai pavizinātos pa mežu un pēc tam nosvilinātu.... uzliec vien to ews
Ja iepriekš stavēja m50b25tu , un ja liek motoru no e46 , vai e39 m52b28.. ir k.kas sarežģitāk nekā no e36? tādu paša tipa motoru?
Nē nav, diezgan vienkārši, lēti un ātri izdarāms.
Mārča rakstīja:Ja iepriekš stavēja m50b25tu , un ja liek motoru no e46 , vai e39 m52b28.. ir k.kas sarežģitāk nekā no e36? tādu paša tipa motoru?
Tikai EWS un, pa lielam, viss..
Slinks uz meklēšanu, bet ka ir ar miniswapu no 1.6i uz 1.8IS? plug&play?
es uzskatu ka pie tada varianta labak ir ielikt emulatoru un nbūs vairs nekads čakars. Pats sev tā izdarīju un kad liku no m42 uz m52Lomax rakstīja:karoche no m42 liksim m52b25 , man naw EWS, m52 ir. Ka atslegt to Ews.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 107