Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 107
- chevron_right
Tiri intereses pec cik aptuveni varetu izmaksat darbs + "materials":
- M47 - 2.0d
- M57D25 - 2,5d
- M57D30 - 3.0d
+ kuru butu viss mazakis cakars ieswapot e36 kupeja?
- M47 - 2.0d
- M57D25 - 2,5d
- M57D30 - 3.0d
+ kuru butu viss mazakis cakars ieswapot e36 kupeja?
Man ir m43b16 dzinējs un pie atslēgas nāk tas čipiņš. Tagad gribu ielikt m44b19. Tam dzinējam man iedeva līdzi atslēdziņu ar čipu un kautkādu kastīti ar štekeri( itkā tās smadzenes). Tagad ja es nomainīšu dzinēju- man viņš turpinās darboties ar to pašu veco čipu? Vai arī jāpārsprauž tā kastīte(es pat nezinu vai man tāda tagad ir un kur viņa atrodās) un jābrauc ar jauno čipu?
Liec to dzinēju ar visu vadību, liec to kastīti savas vecās kastītes vietā, un samaini atslēgā čipu uz to, ko tev iedeva. Viss strādās.
Kur to kastiiti mekleet
Aiz bardačoka.
Vieglāk jau ir forumā sēdēt un rakstīt nekā pabāzt galvu zem paneļa un apskatītiesarnis87 rakstīja:Kur to kastiiti mekleet
Kā motoru domā nomainīt caur forumu?
Es tikai uzprasiju kur atrodas taa maza ews kastiite. Un caur forumu vari aiziet nomainit sev smadzenes gudriniek.
Paldies tam, kas atbildeja.
Paldies tam, kas atbildeja.
Forumā principā tikai lasu, neko nepostēju, bet nu šitas jautājums tā uzjautrināja ka nevarēju noturēties
P.s. par manām prāta spējām vari nesatraukties, jo ja kko nezinu tad eju un skatos kas un kā. labāk satraucies par Sevi
P.s. par manām prāta spējām vari nesatraukties, jo ja kko nezinu tad eju un skatos kas un kā. labāk satraucies par Sevi
Sveiki, tāds jautājums. Vai m54b28 viegli ieswapot e36 vis tāpat kā m52?
ieswapot ir tik pat viegli bet elektribu pectam sataisit ir ko panemties ja grib tadu cakaru tad jau labak 3.0 uz reiz liec
No kura gada nāk m54 un no kura līdz kuram ir m52?
nav tāda m54b28, ir m52tub28 ja domāji 2,8 ar diviem vanosiem.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
m50b20 -> m50b25 , cik saprotu , izņem, ieliec un done, ja?
Bet m52b20->m50b25? Tur tā pat?
Bet m52b20->m50b25? Tur tā pat?
Pirmajā variantā - jā.
Otrajā variantā - tehniski jā, bet vajadzēs EWS'am divus vadus savienot, lai starteri grieztu.
Otrajā variantā - tehniski jā, bet vajadzēs EWS'am divus vadus savienot, lai starteri grieztu.
Tīri zināšanai- kura ir standarta getrag problēma?dogMa rakstīja:Getrag kārbas ir vienādas gan 4cyl, gan 6cyl.. Turēs, nebūs nekādu problēmu, līdz kamēr pienāks standarta Getrag problēma.
Pie lieliem rpm grūti izņemt no 1. roba, kā arī ar krakšķi liekas 2. robā vai lec ārā no 2. ātruma.
Sveiki. Gribētu uzzināt pēc kāda motora koda precīzāk varētu noteikt kura gada un modeļa motors ir ieswapots... auto ir pec doķiem 318 un iekšā ir 2.5... cik noprotu pēc paša motora koda precīzi gadu nepateikt....
Kam tev precīzu gadu? Paskaties uz ECU šiltītes, iesit VIN numuru realoem.com un uzzināsi, kurš gads un mēnesis.
principā ja velos pirkt motoram kādas specifiskakas detaļas vajag zināt no kā tas motors ir ieswapots... jo tikpat labi moš no piecīša....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 107