Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 107
- chevron_right
Piecītim un trīsdesmitsestajam motori ir vienādi.
Un arī ja ir no piecīša, kas tur tāds? Protams, ir specifiskas detaļas, kur jebkurā gadījumā ir jāpaskatās vispirms pašas detaļas kods, bet nu pa lielam jau motori vienādi.
Vienīgais kas Tev varētu tur būt - ar vanosu vai bez vanosa. Noteikti jau ka M50 motors.
Vienīgais kas Tev varētu tur būt - ar vanosu vai bez vanosa. Noteikti jau ka M50 motors.
..ir bezvanos...nekas traks jau naw bet vnk piemeram man šobrīd vajadzīgs droseļvārsta stāvokļa devējs, kā arī lamda zonde un man naw ne jausmas pec kādiem datiem man pirkt detaļu, jo cik saprotu viņi dažādu gadu motoriem ir atšķirīgi... un čekojot lamdu pēc tā koda nevar noteikt no kā tā ir, kā arī naw nejausmas vai tur vsp kkas naw miksēts laika gaita kopā... domāju it kā pēc spolēm varētu, bet tās au ar var būt no vairākiem variantiem paņemtas...
Zonde būs BOSCH, tādi pat kā E36. Dzinēja pravodka un ECU no kādas virsbūves?
M52tub28, kādas problemas sagādās ielikt e36, ja ir lins swap komplekts, ar evs, n.shit. iepriekš bij m50b25tu
Nekādas problēmas nav. liec iekšā.
Izrādās manam nav aiz bardačoka tādas ews kastītes!!!arnis87 rakstīja:Man ir m43b16 dzinējs un pie atslēgas nāk tas čipiņš. Tagad gribu ielikt m44b19. Tam dzinējam man iedeva līdzi atslēdziņu ar čipu un kautkādu kastīti ar štekeri( itkā tās smadzenes). Tagad ja es nomainīšu dzinēju- man viņš turpinās darboties ar to pašu veco čipu? Vai arī jāpārsprauž tā kastīte(es pat nezinu vai man tāda tagad ir un kur viņa atrodās) un jābrauc ar jauno čipu?
Tagad ja es ielikšu dzinēju- viņu nevarēs iedarbināt?
Nevarēsi, kamēr nebūsi savienojis ews.
Ja es dabusu to atslegas antenu un to nakamo kastiti pie ka vinja vienojas, tad cik vienkarsi vai sarezgiti bus visu savienot lai viss stradatu?
ļoti sarežģīti.arnis87 rakstīja:Ja es dabusu to atslegas antenu un to nakamo kastiti pie ka vinja vienojas, tad cik vienkarsi vai sarezgiti bus visu savienot lai viss stradatu?
tad ko tagad dariit?
Ok, paldies!
Ko tajā shēmā nozīmē: No ews kastites 1.vads melns/dzeltens starting system?
15.vads melns/zaļš on board computer? Man nav mašīnai tāds borta kompis!!? Kur tad vinjs javieno?
Ko tajā shēmā nozīmē: No ews kastites 1.vads melns/dzeltens starting system?
15.vads melns/zaļš on board computer? Man nav mašīnai tāds borta kompis!!? Kur tad vinjs javieno?
1. Uz starteri
2. Vari nelikt
Edit.
Ja Tev ews nav bijis, vari ignorēt arī pirmo.
2. Vari nelikt
Edit.
Ja Tev ews nav bijis, vari ignorēt arī pirmo.
Iemet ews emulatoru un viss gatavs.
Ja godiigi, tad man no taas sheemas saprashana maza
Vai tad tie vadi pec shemas jakniebj nost un javieno klat? Nu piemeram tas kas aiziet uz starteri: kaa es varu taja vadu kaudzee atrast pareizo? Un ja ari atrodu, tad kur vinju vienot: pirms drosinatajiem vai peec; pirms relejiem vai peec utt.?
Pa jaunu tak vinji nav javelk.
Un ja es kadam elektrikim iedosu to sheemu- vins tur kautko savilks? Vai ari jameklee kads, kas specializejas tiesi uz bmw?
Un vispaar kaa buutu vienkarsak ielikt dzineeju ar ews automasiinaa, kuraa ews nekad nav bijis? Ar ko man saakt?
Vai tad tie vadi pec shemas jakniebj nost un javieno klat? Nu piemeram tas kas aiziet uz starteri: kaa es varu taja vadu kaudzee atrast pareizo? Un ja ari atrodu, tad kur vinju vienot: pirms drosinatajiem vai peec; pirms relejiem vai peec utt.?
Pa jaunu tak vinji nav javelk.
Un ja es kadam elektrikim iedosu to sheemu- vins tur kautko savilks? Vai ari jameklee kads, kas specializejas tiesi uz bmw?
Un vispaar kaa buutu vienkarsak ielikt dzineeju ar ews automasiinaa, kuraa ews nekad nav bijis? Ar ko man saakt?
Atrodi sakarīgu automehāniķi/servisu. Piezvani. Sarunā motora maiņu. Aizdzen auto un liekamo motoru. Pēc pāris dienām brauc pakaļ savam auto, kurā jau ir ielikts jaunais dzinējs.
Vienkārši un bez problēmām.
Vienkārši un bez problēmām.
Motoru es pats varu paarlikt, vnk saaku internetaa mekleet informaciju un sapratu, ka nav jeega tagad man vinju likt ieksaa, kamer neesmu parliecinats, ka viss darbosies. Sodien tikai netaa izlasiju, ka. manai 94 gada mashinai nav ews, bet tam dzinejam, kuru es nopirku ir ews. Tagad mekleju informaciju ko darit talak- kaavienkarsak dariit.
Tur viss ir vieglāks par vieglu, daži vadi jāsavelk un viss, tas protams ir lauciskais variants, bet var arī salikt skaisti, kā stock....
Liec tik iekšā to dzelzi un gan jau kāds Tev saliks ews, paroc googli, tur pilns ar info.
Liec tik iekšā to dzelzi un gan jau kāds Tev saliks ews, paroc googli, tur pilns ar info.
Cik es saprotu, starteris grieziis- tas vads nav javieno. Kuri vadi no tas ews kastites reali ir tie galvenie, kurus jasavieno un kurus var neaiztikt?
Kaadam kurs to jau ir darijis, taa ews savienosana noteikti ir ka divus pirkstus apm.. : D
Kaadam kurs to jau ir darijis, taa ews savienosana noteikti ir ka divus pirkstus apm.. : D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 107