Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 107
- chevron_right
4., 5., 7., 13. pini ir svarīgākie, lai motors pielektu + vēl vajadzēs līdz ECU aizvilkt ātruma indeksa vadu, lai motors grieztos līdz 7k rpm.
5.vads cik saprotu ir patstavigs "+"
7.vads patstavigs "-"
13. vads uz antenas transmiteri
Bet 4.vads itka javieno pie vadibas bloka 10. un 18 pina? Man ar testeriti jaatrod tie pini no bloka pie tā apaļā štekera, kurš stāv pie mašīnas pravotkas? Un no viena vada tā vienkārši jāuztaisa divi vadi un jasavieno?
Un vēl: man 5.vads pie ews ir savadakaa krasaa- sarkans/dzeltens. Tas pofig?
edit: es te skatijos lielajaa dme štekerī izskatās ka nav nemaz 18. pina. Ir tikai 10. tā var būt?
7.vads patstavigs "-"
13. vads uz antenas transmiteri
Bet 4.vads itka javieno pie vadibas bloka 10. un 18 pina? Man ar testeriti jaatrod tie pini no bloka pie tā apaļā štekera, kurš stāv pie mašīnas pravotkas? Un no viena vada tā vienkārši jāuztaisa divi vadi un jasavieno?
Un vēl: man 5.vads pie ews ir savadakaa krasaa- sarkans/dzeltens. Tas pofig?
edit: es te skatijos lielajaa dme štekerī izskatās ka nav nemaz 18. pina. Ir tikai 10. tā var būt?
Vistuvākā vieta, kur pievienot EWS 4. pina vadu, ir pie drošinātāju kastes apaļajā štekerī (x20), 7.pins, zaļs vads, ja, protams, nav no salona ejošs vads uz x20 štekeri.
Par 5. vadu - tādai krāsai jābūt, bez stresa.
Par 5. vadu - tādai krāsai jābūt, bez stresa.
ieliku m42b18 vietā m50b25, lampiņas deg starteri griež, tikai sūknis degvielu nepadod. Kādam kādas domas, ieteikumi ?? Ja es nekļūdos, tad EWS man nav ne bundžai ne motoram.
Esi kaut ko nepareizi savienojis, vai nepievienojis.
cik saprotu, tad pie šī swapa nekādi vadi man nav jāpārlodē, vnk plug and play. .?
Kas tas par atruma indeksa vadu? Uz kurieni no kurienes javelk? Viss parejais jau ir sadabuts un daudzmaz skaidrs.
No paneļa uz vadības bloku lai tas redz ātrumu.
Nav kada sheema tam vadam?
Visu ar karoti mutē...
p.s. nav žēl, vnk tas jau ir smieklīgi.
p.s. nav žēl, vnk tas jau ir smieklīgi.
Es kā ieraudziju, ka Tu kautko esi iepostējis, tā man uzreiz bija skaidrs par ko buus runa
arnis87 rakstīja:Nav kada sheema tam vadam?
nu jopta..... bmw etm online
ka var zināt vai motoram ir ews vai nav. pec swapa problema ar degvielu un dzirksteli. motors m50b25.
Ja starteri griež pēc swapa, tad problēma nav ews'ā. Paskaties pie ECU, vai 2 vadi nogriezti.. vai no salona puses uz ECU kabatiņu nenāk tie 2 vadi. Ja atrodi, tad savieno abus vadus kopā.
pārbaudi vai plusa vadi visi pareizi salikti. Kad manam auto swapoju šī pati problēma bija dēļ tā ka plusa vads netur bija pielikts.
No spidometra vai no zem paneļa esošās sadalošās kastes aizvelc vadu no melns/balts vada uz apaļo x20 štekeri 9.pinu, ja nemaldos.arnis87 rakstīja:Kas tas par atruma indeksa vadu? Uz kurieni no kurienes javelk? Viss parejais jau ir sadabuts un daudzmaz skaidrs.
[quote][/quote]
ne visi e36 pravotka ir neaiztikta jo cik mana pieredze rada ka, jebkuram 36 ,kurs pabijis kaktu kantoros vai skuni laukos pravotka ir taisita pec jaunas amerikas un nebutu brinumi ka kads saliek visu ka vajag un neiet kad es krameju motorus un man kautkas gluko vai neiet un esmu parliecinats ka vados ir problema, es vnk mekleju mezglus kur kautkas ir mukits un tits
ne visi e36 pravotka ir neaiztikta jo cik mana pieredze rada ka, jebkuram 36 ,kurs pabijis kaktu kantoros vai skuni laukos pravotka ir taisita pec jaunas amerikas un nebutu brinumi ka kads saliek visu ka vajag un neiet kad es krameju motorus un man kautkas gluko vai neiet un esmu parliecinats ka vados ir problema, es vnk mekleju mezglus kur kautkas ir mukits un tits
motoru remonts diagnostika un citas labas lietinas
Pie ecu man vadu nav. Un par tiem + vadiem: No aķa aiziet uz + kastīti lielais un mazais, tie skruvejas pie apakšas. Lielais no augšas aiziet uz starteri un drošinātāju kasti. un no sana pienak mazais, kas bij kopā ar lielo servisa štekeri un mazu zemes vadu.
tur tā lieta, ka nekas nav griezts vai tīts.
Paldies, tiem, kas palidzeja ar shemam un padomiem- dzinejs ir ielikts un viss darbojas
To atruma indeksa vadu neesmu vilcis- viss tapat iet un griezhas. Vienigi tad kad atmeera kartigi pirmo, otro, treso lidz galam, tad slodzee ap 5-6 tukst rpm dzinejs taka detonee. Tada sajuta kad ierobezotajs. Bet tuksgaitaa griezhas liidz 7 tukst rpm. Tas nevar but delj ta vada? Vai ari tapec, ka man izputejs vel nav uzmetinats- ir tikai bikses un paris cm aiz zondes
To atruma indeksa vadu neesmu vilcis- viss tapat iet un griezhas. Vienigi tad kad atmeera kartigi pirmo, otro, treso lidz galam, tad slodzee ap 5-6 tukst rpm dzinejs taka detonee. Tada sajuta kad ierobezotajs. Bet tuksgaitaa griezhas liidz 7 tukst rpm. Tas nevar but delj ta vada? Vai ari tapec, ka man izputejs vel nav uzmetinats- ir tikai bikses un paris cm aiz zondes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 107