dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 350
- chevron_right
domaju ka ta tik teu liekas pagriez muziku skaljak nejutisi
...
skaidrs, jau uzstadiits un liekas, ka ir ok..
seeingman rakstīja:skaties vai tev pats motors vibraciju dod vai tikai salonā jūti vibrāciju.
man šitā sākās no nelielas vibrācijas līdz pilnīgam pizģec - un vainīga bija atskrūvējusies paduškas kāja no bloka. vibrāciju jutu tikai salonā, motortelpā viss bija kā parasti.
nea motora paduskas galiigi jaunas uzliktas, tas atkriit.
ne jau paduškas pašas bet tā kāja, kas savieno padušku ar motora bloku.
kada vadiba ir m50b20 motoram, bosch vai siemens?
Liekas, ka tikai
Bosch
Bosch
zinu ka ruu laikam ir taada bet vinjam simens, taakaa gaidam kas apstiprinaas 100%! es ar neatceros.
m50b20 bosch, m50b20tu (vanos) siemens.
Jap, man personīgi ir Siemens. Vieglāk jau nočekot izvelkot kompi un paskatoties. 5 minūšu darbs.
M43B18 motoriem visiem gāja vienādi MAFi vai arī atšķīrās?
Tagad manam touringam ir ieinstalēta mazā filtra kaste, kā B16 dzinējam un arī MAFs pēc koda atšķiras no analoģiska 96.g 318i touringa Gribu salikt B18 kasti un mafu, bet nezinu, kas tur ar tiem kodiem
Tagad manam touringam ir ieinstalēta mazā filtra kaste, kā B16 dzinējam un arī MAFs pēc koda atšķiras no analoģiska 96.g 318i touringa Gribu salikt B18 kasti un mafu, bet nezinu, kas tur ar tiem kodiem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
baigais jautajums , bet gribetu dzirdet cilveku kas ar to ir saskaries
m52 dzienjs 2.3 tas deforcetais 98 gada , pie startup zili dumi , tukshgaitaa ok , un dazreiz pie slodzes atkal zili dumi , cik sapratu zili dumi ir elja , bet kur vinja varetu noplust lidz cilindriem ? es loti ceru ka ne eljas gredzeni , tik priecasos pa sakarigam atbildem
m52 dzienjs 2.3 tas deforcetais 98 gada , pie startup zili dumi , tukshgaitaa ok , un dazreiz pie slodzes atkal zili dumi , cik sapratu zili dumi ir elja , bet kur vinja varetu noplust lidz cilindriem ? es loti ceru ka ne eljas gredzeni , tik priecasos pa sakarigam atbildem
bouncin' with 68' chevy
1. Tu labāk lūdz lai tie ir gredzeni nevis cilindru čaulas ar krievijas benzīnu brauci?
2. Aizbrauc nomērīt kompresiju, varbūt ari kkur caur vārstiem tek iekšā.
3. Tas ir 2.5 nevis 2.3.
2. Aizbrauc nomērīt kompresiju, varbūt ari kkur caur vārstiem tek iekšā.
3. Tas ir 2.5 nevis 2.3.
vienozimigi elja, pie startupa tapec ka ella satek cilindraa/os kamet stavejis un tad izdeg, iespejams tas tik vien ka varstu blivslegi laiz garamdvp rakstīja:baigais jautajums , bet gribetu dzirdet cilveku kas ar to ir saskaries
...
Problēma maza ar m40b16 dzinēju. Mazliet par skaļu tikšķ kompensatori.
Bet ir tāda lieta ka nevar līdz galam izgriezt to motoru, tā itkā viņam kkas pietrūktu, ātrumu uznem tā mazliet nevienmērīgi. Manas idejas ir degvielas filtrs, bet gribēju pajautāt jūsu viedokli un vai kompensātori nevarētu būt pie vainas,ka izdiluma dēļ neizspiež vārstus līdz galam?
Bet ir tāda lieta ka nevar līdz galam izgriezt to motoru, tā itkā viņam kkas pietrūktu, ātrumu uznem tā mazliet nevienmērīgi. Manas idejas ir degvielas filtrs, bet gribēju pajautāt jūsu viedokli un vai kompensātori nevarētu būt pie vainas,ka izdiluma dēļ neizspiež vārstus līdz galam?
Pēdējais labojis poweredbygirts - 09 Jūl 2012, 21:46, kopā labots 1 reizi.
Man vecais M40B16 nevis mazliet tikšķēja kompensatori, bet nenormāli grabēja... Un gāja labi, šķērsām salikt varēja. Tā kā, nedomāju, ka vaina būs tur.
Vot jā, par to jau es arī baidījos lai vaina nebūtu tur, jo ar šo motoru ilgi domāju ka nebrauksu,bet slipēt ta tāpat gribās Nu plakaniski jau var salikt bet tikai slapjā, ja uzmestu bloķi tad vispār mierīgi varētu, wot vaina tāda ka es jūtu ka tas motors var vēl,bet kkas viņam pietrūkst.!
Pirms brauksanas majas no vacijas bembim paradijas tads joks ka nevar pielaist ilgi jaskil un tad ta pusdzivi sak puksteet lidz ierucas riktiigi, pat nav ne jausmas kas pa vainu, varbuut kadam veel ta ir bijis?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Jautājums par detonācijas devējiem M43 motoram.
Pirmajam jāstāv 70° leņķī... Otrajam nav noteikts (+/- 90°)?
Pirmajam jāstāv 70° leņķī... Otrajam nav noteikts (+/- 90°)?
ņemot veeraa bildi, es likti tiši tāpat kā bildē vērsts perpendikulāri.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 350